Monday, May 11, 2015

Η "εθνική" ξεφτίλα του αστικού κόσμου: Προσκύνησαν όλοι το κράτος δολοφόνο Ισραήλ!


Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση γυρνά την πλάτη στη βαθιά αντιπολεμική παράδοση του ελληνικού λαού, τα πραγματικά αισθήματα που τρέφει για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ.

Είναι όλοι αυτοί που χτίζουν συμμαχίες στρατηγική σημασίας με το κράτος δολοφόνο Ισραήλ. 

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που υποκριτικά στηρίζουν τους Παλαιστίνιους, αλλά εντάσσονται οργανικά στο αστικό μπλοκ εξουσίας για να συνεργαστούν με το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, να κλείσουν συμφωνίες, να αγοράσουν όπλα και μέσα καταστολής, να κάνουν τεράστιες πολεμικές ασκήσεις όπως την "ΗΝΙΟΧΟΣ 2015"!


Έτρεξαν όλα τα πολιτικά θρασίμια, να δώσουν τ διαπιστευτήριά τους στα... περιούσια αφεντικά..
Βρε ήταν όλοι εκεί... πρώην και νυν...
 
Α.. ρε Πανούλη... δεν σου έφτανε ο .. Αρχάγγελος, που προκαλεί πονοκέφαλο με τις αποκαλύψεις σου, προέκυψε και ο ... ΑΚΕΡΜΑΝ... και δεν μαζεύεται το πράμα...


Πόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Οι αποκαλύψεις, στο τέλος της ανάρτησης.
Υ.Γ.2. Καμάρι ο Δραγασάκης της... συγκυβέρνησης...

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ. 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ;;;;

Πάνω από 900 καλεσμένοι έσπευσαν στην αίθουσα δεξιώσεων του Μεγάρου για να συγχαρούν την Πρέσβυ του Ισραήλ, κυρία Ιρίτ Μπεν-Άμπα για την επέτειο της χώρας και για να γιορτάσουν την Ελληνο-Ισραηλινή φιλία. Μεταξύ άλλων:

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Ιωάννης Δραγασάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας,κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, ο Υφυπουργός Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης,.....Είναι όλοι αυτοί που χτίζουν συμμαχίες στρατηγική σημασίας με το κράτος δολοφόνο Ισραήλ. ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που υποκριτικά στηρίζουν τους Παλαιστίνιους, αλλά εντάσσονται οργανικά στο αστικό μπλοκ εξουσίας για να συνεργαστούν με το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, να κλείσουν συμφωνίες, να αγοράσουν όπλα και μέσα καταστολής, να κάνουν τεράστιες πολεμικές ασκήσεις όπως την "ΗΝΙΟΧΟΣ 2015"!
Μας απευθύνουν πολεμικό προσκλητήριο και τους το επιστρέφουμε. Δε θα βοηθήσουμε στους επόμενους βομβαρδισμούς, στο επόμενο μακελειό που ετοιμάζουν. Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση γυρνά την πλάτη στη βαθιά αντιπολεμική παράδοση του ελληνικού λαού, τα πραγματικά αισθήματα που τρέφει για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ.

Εμείς όμως Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στους πολέμους της νέας εποχής. Μένουμε στη μεριά του αντιπολεμικού κινήματος και δε βάφουμε τα χέρια μας με αίμα.


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ 


Ας δούμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η πρεσβεία:
Πανηγυρικά πραγματοποιήθηκε εχθές η διπλή γιορτή για την 67η Ημέρα της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ και την 25η Επέτειο των Πλήρων Διπλωματικών Σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας σε λαμπρή δεξίωση που παρέθεσε η Ισραηλινή Πρεσβεία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πάνω από 900 καλεσμένοι έσπευσαν στην αίθουσα δεξιώσεων του Μεγάρου για να συγχαρούν την Πρέσβυ του Ισραήλ, κυρία Ιρίτ Μπεν-Άμπα για την επέτειο της χώρας και για να γιορτάσουν την Ελληνο-Ισραηλινή φιλία. 
Μεταξύ αυτών, πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των τεχνών και των γραμμάτων.

Σε τελετή που έλαβε χώρα στην εκδήλωση προβλήθηκαν αρχικά βιντεοσκοπημένες δηλώσεις του Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργού, κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος πρωτοστάτησε στην αναβάθμιση των σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας. Ο ίδιος ο επίτιμος παρευρέθηκε στην δεξίωση και δέχθηκε τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων.

Την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της, κ. Γιάννης Δραγασάκης, που τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό έπειτα από ομιλία της Ισραηλινής Πρέσβεως. 
Τόσο ο κ. Δραγασάκης όσο και η Πρέσβυς του Ισραήλ τόνισαν τη σημασία των Ελληνο-Ισραηλινών σχέσεων. Στη συνέχεια ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι Ελλάδας και Ισραήλ, οι οποίοι ερμηνεύτηκαν από την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με μουσική συνοδεία ορχήστρας υπό την καθοδήγηση του Θεόδωρου Ορφανίδη.

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν εκλεκτά μεσογειακά εδέσματα όπως φαλάφελ, χούμους, ταμπουλέ, κολοκυθοκεφτέδες και ισραηλινό κρασί καθώς παρακολουθούσαν σε μεγάλο video-wall πάνω στη σκηνή μοναδικές εικόνες από το Ισραήλ. Τα όμορφα λουλούδια, αλλά και τα γαλανόλευκα χρώματα στις ισραηλινές και ελληνικές σημαίες ταίριαζαν απόλυτα στην περίσταση.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Ιωάννης Δραγασάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, ο Υφυπουργός Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, οι βουλευτές Νίκος Δένδιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Νότης Μηταράκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Κώστας Καραγκούνης, Ιωάννης Πλακιωτάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, οι πρώην Υπουργοί Γεράσιμος Αρσένης και Λούκα Κατσέλη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαϊτσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο Πρόεδρος της Energean, Ματθαίος Ρήγας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), Δημήτρης Παπακώστας, ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος, ο επιχειρηματίας Χάρης Σαχίνης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Πρόεδρος του Μεγάρου, Ιωάννης Μάνος, ο σκηνοθέτης Βασίλης Λουλές, ο συνθέτης, Μίνως Μάτσας, ο Ραββίνος Αθηνών, Σοφολογιότατος Γκάμπριελ Νεγκρίν, ο Πρόεδρος Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣ), Μωυσής Κωνσταντίνης, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δαυίδ Σαλτιέλ, πολλοί πρεσβευτές, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι της Ελληνικής Εκκλησίας, δημοσιογράφοι και φίλοι του Ισραήλ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Diktiospartakos.blogspot.com

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails