Tuesday, March 14, 2017

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΗΝΑ..ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες σοκ απο το κολυμβητήριο της Μυτιλήνης!..Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα φρίξετε, λαθρομετανάστες μετέτρεψαν το κολυμβητήριο της Μυτιλήνης σε πεδίο μάχης, ο χώρος μοίαζει με βομβαδίσμενο τοπίο . Εικόνες που αποφεύγουν να δείξουν τα βοθροκάναλα και οι μεσημεριανές εκπομπές γιατί θα αλλάξει η αντίληψη του κόσμου σχετίκα με τους λαθρομετάναστες εισβολείς που λυμαίνονται την περιουσία του Ελληνικού λαού.

Ο Ελλήνας φορολογούμενος δεν έχει να πληρώσει την Δεή και  πλήρωνει μέσω εισφορών τις ζημιές που κάνουν οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες. Οι αριστεροί  το σύστημα και οι τηλεπερσόνες παρουσιάζουν τους λαθρομετανάστες σαν κακόμοιρους προσφύγες ωστε να εξευμενίσουν τα εγκλήματα και τις φθορές που αφήνουν στο πέρασμα τους.

Αποδέκτης αυτής της τραγικής κατάστασης ο κακομοίρης ο Ελλήνας που εκτός απο την οικονομική καταστροφή που τον οδήγει μέρα με την μέρα στην κατάθλιψη, πρέπει να υποστεί και την εθνολογική αλλοίωση της φυλής του επειδή ετσι γουστάρουν οι πολιτικάντηδες της εξουσίας, οι αριστεροί, και οι δημοσιογραφοί του συστήματος

Αντιπληροφόρηση blog spot

Ακολουθεί το τραγικό βίντεο

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails