Wednesday, March 15, 2017

ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΑΠΑ: «ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ»


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία προέκυψαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση για το δικαστικό πραξικόπημα που έγινε από τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου κατά της Χρυσής Αυγής.Όπως προκύπτει, στα πρακτικά των μαρτυρικών καταθέσεων που συντάσσονταν στο ανακριτικό γραφείο των επίορκων δικαστικών, καταχωρούνταν γεγονότα τα οποία ουδέποτε είχαν κατατεθεί από τους μάρτυρες περί «επιθέσεων» της Χρυσής Αυγής!

Ειδικότερα σήμερα κατέθεσαν δύο μάρτυρες, οι Πακιστανοί Ali Laqat και Hanif Mohammad που απασχολούνται εδώ και χρόνια σε αγροτικές εργασίες στην Ιεράπετρα της Κρήτης.
Οι εν λόγω Πακιστανοί εξετάστηκαν στις 20 Ιανουαρίου 2014 μέσω του διερμηνέα Mazhar Hussain ενώπιον της Κλάπα στο Εφετείο Αθηνών. Στην κατάθεσή τους φέρονται να μιλάνε για πληθώρα αξιόποινων ενεργειών από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.
Σήμερα όμως, εξεταζόμενοι από το Δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν αυτά τα περιστατικά και ξεκαθάρισαν ότι ουδέποτε είπαν αυτά τα πράγματα που αναγράφονται στις καταθέσεις τους ενώπιον της Κλάπα!
Διαβάστε και φρίξτε για τα ψεύδη που αναφέρονταν στις καταθέσεις τους:
«Τον Νοέμβριο του 2012 , δύο συμπατριώτες μου είχαν επιστρέψει από τη δουλειά τους και ήταν μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά μπήκαν στο σπίτι περίπου 10 άτομα , ντυμένοι στα μαύρα, και σε κάποιους στη μπλούζα τους έγραφε Χρυσή Αυγή και κρατούσαν ξύλα και με άγριες φωνές φώναζαν να φύγουνε από την Ελλάδα και να μην μιλήσουν πουθενά γιατί θα τους σκότωναν και τους χτύπησαν

Μετά, τον Δεκέμβριο του 2012, ενώ καθόμασταν μέσα στο σπίτι, ήλθε πάλι μια ομάδα της Χρυσής Αυγής, περίπου 10 άτομα, και πέταξαν μέσα στο σπίτι μπουκάλια από μπύρα με βενζίνη και πήρε φωτιά».
Ιδού λοιπόν και οι απαντήσεις που έδωσαν σήμερα όταν ρωτήθηκαν από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη:
«Το πρώτο περιστατικό δεν το ξέρουμε. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Ποτέ δεν μάθαμε να έχει γίνει κάτι τέτοιο και δεν το είπαμε στην κατάθεσή μας. Στο δεύτερο περιστατικό ήμασταν μέσα στο σπίτι. Όντως έπεσε ένα μπουκάλι και άρπαξε λίγη φωτιά που τη σβήσαμε αμέσως. Έξω από το σπίτι όμως, όχι μέσα. Δεν είδαμε ποιοι το κάνανε, ούτε πόσοι ήτανε. Δεν ξέρουμε αν ήταν η Χρυσή Αυγή, ούτε είπαμε ότι ήταν η Χρυσή Αυγή».
Καθίσταται ευκρινέστατο επομένως σε ποια αστήρικτα δεδομένα βασίστηκε το παραπεμπτικό βούλευμα για να κατηγορηθούν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής ως «μέλη εγκληματικής οργάνωσης».
Οι διώξεις ήταν αμιγώς πολιτικές και δεν υπήρχε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο. Τα «τάγματα εφόδου» υπήρχαν μόνο στη φαντασία των σκευωρών!
Επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 16 Μαρτίου στο Εφετείο Αθηνών.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails