Sunday, March 19, 2017

ΚΑΥΓΑΣ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ… ΣΙΩΝ – «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ», «ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ»!

Γράφει ο Αντίοχος
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους βουλευτές των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, που ψήφιζαν ενθουσιωδώς για την νομοθέτηση του δικαιώματος απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από τους συγγενείς των εβραίων που διέμεναν προπολεμικώς στην Ελλάδα και χάθηκαν κατά την περίοδο του πολέμου: κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, η νουδούλα ψήφισε «παρών»!
Ο mister Tsipras
δεν έχασε την ευκαιρία να γίνει ακόμα πιο αρεστός στα μεγάλα αφεντικά και σήκωσε το γάντι, κατηγορώντας την νουδούλα για… αντισημιτισμό. Θιγμένη η νουδούλα, κατηγόρησε τον mister Tsipra ότι… διαστρέβλωσε την θέση της, υποστηρίζοντας ότι στην πραγματικότητα υπερψήφισε την σχετική τροπολογία («εκ παραδρομής κατεγράφη ως παρών») και αντέστρεψε την… φοβερή κατηγορία περί «αντισημιτισμού», υπενθυμίζοντας ότι το 1990 ο Κόμης Δράκουλας ήταν αυτός που αναγνώρισε το σιωνιστικό κράτος, καθώς και το γεγονός ότι ο Κούλης Νουδούλης – Εξυπνοπούλης (σπίρτο αναμμένο είναι ο μπαγάσας!) ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε πρόσφατη εκδήλωση των εβραίων της Θεσσαλονίκης.
Εν τέλει, ποιος είναι ο πιο φιλοσιωνιστής μεταξύ νουδούλας και ΣΥΡΙΖΑ; Κομματάκι δύσκολο να απαντήσουμε στο συγκεκριμένο ερώτημα, καθώς και οι δύο συναγωνίζονται επαξίως σε στήσιμο στα… τέσσερα μπροστά στους σιωνιστές!
(ΥΓ): Αλλά δεν πιάνουν μία μπροστά στον μπούλη Πανούλη, που οι ίδιοι οι σιωνιστές έχουν πει γι’ αυτόν «είναι ο άνθρωπός μας στην Ελλάδα»!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails