Sunday, March 26, 2017

Ο Σιωνιστης μεγαλοτραπεζίτης George Soros χρηματοδοτεί το κίνημα transgender

Ο Σιωνιστης μεγαλοτραπεζίτης George Soros χρηματοδοτεί το κίνημα transgender

Ο Σιωνιστης μεγαλοτραπεζίτης George Soros χρηματοδοτεί το κίνημα transgender
O δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, μέσω του Ιδρύματος του για την προώθηση της Ανοικτής Κοινωνίας, παρείχε τουλάχιστον 2,7 εκατομμύρια $ , σύμφωνα με τις φορολογικές δηλώσεις του στο κίνημα LGBT.
Το 2013, ο κ Σόρος έδωσε $ 100.000 στο κίνημα transgender!
Στο Λος Άντζελες το Κοινοτικό Κέντρο Gay and Lesbian έλαβε επίσης $ 130.000 από τον κ Σόρος εκείνο το έτος.

Η Παγκόσμια Δράση για την Trans Ισότητα (GATE), που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, έλαβε $ 244.000 από τον κ Σόρος. Ο κύριος σκοπός του αριχσιωνιστή μεγαλοτραπεζίτη και παγκοσμιοποιητή George Soros είναι να τραβήξει όλες τα LGBT οργανώσεις μαζί για να δημιουργήσουν ένα πιο δυνατο μεγάφωνο, καθορίζοντας τις βέλτιστες πρακτικές  για συγκέντρωση χρημάτων.
Έτσι τι σχεδιάζεται για το κίνημα;
Ο Σόρος σε φορολογική του ενημερώτητα το 2014 αναφέρεται ότι:
Έχει χρηματοδοτήσει την Streetwise στη Νέα Υόρκη, με σκοπό την υποστήριξη ενός «εθνικού έργου που επικεντρώνεται στην αύξηση της ασφάλειας για τους νέους LGBTQ κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεων τους με την επιβολή του νόμου και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων συνηγορίας και συμμετοχές σε συζητήσεις γύρω από τις πρακτικές αστυνόμευσης διακρίσεις»!
Ο κ Σόρος έδωσε $ 525.000 στη δικαιοσύνη , για τη δημιουργία μιας ομάδας που υπερασπίζεται την προώθηση της ποικιλομορφίας στα δικαστήρια για τους ανθρώπους εντός της LGBT κοινότητας.• Kelly Riddell είναι ένας αρθρογράφος για το The Washington Times.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails