Wednesday, March 15, 2017

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ... Γέρακας: Πακιστανοί οι δολοφόνοι του ΑρχιμανδρίτηΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα και σύμφωνα με την αστυνομία ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες 28 και 33 ετών από το Πακιστάν.
Στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές δείχνουν ότι οι δυο Πακιστανοί έφυγαν από την Ελλάδα την ίδια μέρα που διαπράχθηκε το έγκλημα.
Στα ίχνη των δύο ανδρών έφτασαν οι αστυνομικοί μετά από εξονυχιστικές έρευνες και πλέον τους αναζητούν σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ιερέας είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, στην οδό Ναυπλίου 5, στο Γέρακα, αργά το βράδυ της Δευτέρας (13/02/2017).

Κατά τη πρώτη φάση των ερευνών, οι αστυνομικοί είχαν απομονώσει ένα δείγμα γενετικού υλικού σε μπακλαβά και κουτάκι αναψυκτικού, που το θύμα είχε προσφέρει στο δολοφόνο του, τον οποίο υποδέχθηκε στο σπίτι σαν φίλο.

Οι ειδικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ο ιατροδικαστής, στη συνέχεια, είχαν συλλέξει από το σώμα του άτυχου ιερέα κάθε ίχνος που ανακάλυψαν.

Δείγματα πήραν και από τα κορδόνια παπουτσιών, με τα οποία ήταν δεμένος στα χέρια και τα πόδια, αλλά και από την πιτζάμα που φορούσε ο άτυχος άνδρας.

Τελικά από τα εργαστήρια προέκυψαν ίχνη γενετικού υλικού σε δύο σημεία του σώματος του θύματος.

Όλα αυτά τα ίχνη γενετικού υλικού έχουν ταυτοποιηθεί ότι ανήκουν στο ίδιο άτομο.

Επιστήμονες των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνέχισαν τις έρευνες με πιο εξειδικευμένες αναλύσεις του DNA που είχαν στα χέρια τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίηση των δύο ανδρών.

1 comment:

Anonymous said...

Ρε παιδιά, γιατί δεν λέτε ότι ο αρχιμαντρίτης ήτο κίναιδος και γνώρισε τους Πακιστανούς μέσω Facebook; Γιατί δεν λέτε ότι τους άνοιξε ο ίδιος την πόρτα για να τον πηδήξουν έναντι χρηματικής αμοιβής; Τόσο πολύ σάς έχει φοβίσει το κατηχητικό; Είσαστε εθνικιστές εσείς, ή ιουδαιοχριστιανοί καρπαζοεισπράκτορες;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails