Saturday, December 13, 2008

Το Μανιφέστο του Εβραίου Τραπεζίτη

"Το Κεφάλαιο πρέπει να προστατευθεί με κάθε τρόπο, μέσα από συνδυασμούς και νομοθεσία. Τα χρέη πρέπει να εισπράττονται και τα δάνεια και οι υποθήκες να κατάσχονται, όσο το δυνατόν συντομώτερα. ΄Οταν μέσα από μιά διαδικασία του Νόμου οι απλοί άνθρωποι χάσουν το σπίτι τους, θα είναι περισσότερο ευάγωγοι και θα μπορούν να κυβερνηθούν πιο εύκολα, από το δυνατό χέρι του νόμου, εφαρμοζόμενο από την κεντρική δύναμη του πλούτου, κάτω από τον έλεγχο ηγετικών Τραπεζιτών. Άτομα χωρίς σπίτι δεν θα έρθουν ποτέ σε προστριβές με τους ηγέτες τους. Αυτό είναι παγκοίνως γνωστό στους ηγετικούς μας κύκλους, οι οποίοι ασχολούνται ήδη με τον σχηματισμό ενός Καπιταλισμού του Χρήματος, ο οποίος και θα κυβερνήσει τον κόσμο."




“Διαιρώντας τα άτομα, μπορούμε να τους βάλουμε να κατασπαταλήσουν την ενεργητικότητά τους, με το να καταπολεμούν ασήμαντα για μας θέματα εξουσίας, ως δάσκαλοι του κοπαδιού της μάζας. ΄Ετσι με διακριτικές ενέργειες, μπορούμε να εξασφαλίσουμε για μας, ό,τι έχει γενικά σχεδιαστεί και με επιτυχία πραγματοποιηθεί.”

Τα παραπάνω αντιγράφηκαν από ‘το Μανιφέστο τού Τραπεζίτη’, το οποίο κυκλοφόρησε ιδιωτικώς, μόνο μεταξύ ηγετικών Τραπεζιτών, και έχει παρθεί από το ‘Δημόσιοι Υπάλληλοι’ Βιβλίο του Χρόνου’ ‘Ο Οργανωτής’ του Ιανουαρίου 1934.

Το Μανιφέστο του Εβραίου Τραπεζίτη, ‘δένει’ με το ΄Εγγραφο Νο. 43, 73ου Κογκρέσσου, Πρώτη Περίοδος (1934), δηλαδή:

‘Ο τελικός ιδιοκτήτης όλων των πηγών πλούτου είναι η Πολιτεία. Η ‘ιδιοκτησία’ των ατόμων υπάρχει χάριν της Κυβέρνησης, π.χ. το νόμο, και το ‘άτομο’ εννοείται ως απλός ‘χρήστης’, η δε χρήση πρέπει να είναι σύμφωνη με το νόμο και να υποτάσσεται στις ανάγκες της Πολιτείας.’

Να θυμάστε, δεν είναι θέμα του ‘αν’ η Οικονομία θα καταρρεύσει, αλλά πότε.

Κι αν δεν μπορούν να ‘κλέψουν’ την περιουσία σου με το παραπάνω αναφερόμενο σχέδιο, θα την πάρουν μέσω κατάσχεσις λόγω ‘διατήρησις της δουλείας’ και θα την απαλλοτριώσουν σε Διεθνείς Οργανώσεις, εταιρίες και σωματεία με την ‘εξάλειψη της Πολιτείας’, μέσω δανεισμού ‘παραχώρησης’.

Αυτό ισχύει γενικά γιά όλα τα κράτη, καθώς αναφέρεται στα παρακάτω διεθνή κείμενα:
- ESA (Endangered Species Act of 1973)
- UNEP (United Nations Environment Programme),
- UNDP (United Nations Development Programme) και
- την Συνθήκη με τον τίτλο ‘Convention on Biological Diversity’ και
- την ‘καλοκάγαθα’ ακουόμενη πρόταση ‘Sustainable Development - Βιώσιμη Ανάπτυξη’. Κι αυτά περιλαμβάνουν και το εξής σχέδιο:

“Το ‘σχέδιο’ είναι να ελέγχουν όλες τις πηγές πλούτου, ανθρώπινες και στη φύση. Ο έλεγχος θα γίνεται όχι από εκλεγμένους δημόσιους λειτουργούς, αλλά από μιά αυτο-διορισθείσα Ολιγαρχία. Αυτό συνάγεται αν διαβάσει κανείς τα άρθρα 21 και 39 της ‘Συνθήκης για Βιολογική Ποικιλία.’ Αυτή η Sυνθήκη δηλώνει, ότι δεν υπάρχουν επιφυλάξεις για δικαιώματα. Το ΄Αρθρο 21 εντέλλεται ότι τρεις διεθνείς οργανώσεις, UNEP (Ηνωμένων Εθνών Πρόγραμμα Περιβάλλοντος), UNDP (Ηνωμένων Εθνών Πρόγραμμα Αναπτύξεως) και WB (η διαβόητη Παγκόσμια Τράπεζα) θα κατευθύνουν και θα ελέγχουν ‘την πολιτική, την στρατηγική, τις προτεραιότητες τού προγράμματος και τα κριτήρια αρμοδιότητος αναφορικά με την πρόσβαση και την χρησιμοποίηση των ‘πηγών πλούτου’ σε κάθε κράτος-μέλος.(!!)

“Σύμφωνα με τις Εμπορικές Συμφωνίες Στρογγυλής Τραπέζης της Ουρουγουάης, οι οποίες υπεγράφησαν και έγιναν νόμος από το 103ο Κογκρέσσο, κι οι οποίες είναι τροποποιήσεις της Συνθήκης της GATT (Γενική Συμφωνία για το Εμπόριο και τις Ταρίφες), ιδρύθηκε ο WTO (διαβόητος και εγκληματικός ΠΟΕ - Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου).

“Αυτές οι Συμφωνίες επιβάλλουν την πολιτική και περιέχουν όρους, οι οποίοι επιτρέπουν σε διάφορες άλλες διεθνείς οργανώσεις, να ρυθμίζουν και να ελέγχουν τις πηγές πλούτου και την παραγωγή των Κρατών-μελών.”

Ερώτηση: Πού υπάρχει κάποια ‘Αρχή’ σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ (¨Αρθρο VΙ) για τέτοιες δραστηριότητες; (Η ερώτηση ισχύει φυσικά και για τ’ άλλα Κράτη-μέλη!!)

Δεν υπάρχει, κυρίως διότι ο ΟΗΕ και οι Πράκτορές του, είναι ξένες οντότητες, οι οποίες κατά βάση, βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Επιπρόσθετα, ο Χάρτης του ΟΗΕ, οι τροποποιήσεις και άλλες διαπλεκόμενες συμφωνίες είναι κατά παράβαση του Συντάγματος.


΄Εχουμε έναν ‘Δούρειο ΄Ιππο της Τροίας’ μέσα στις πύλες μας. Πρέπει να τον σταματήσουμε και να τον διαλύσουμε... προτού μάς καταστρέψει ολοσχερώς.


“Είμαστε όλοι επιβάτες στο ίδιο πλοίο τής ‘Παγκοσμιοποίησης’, αλλά ενώ κάποιες μειοψηφίες [όπως ο ίδιος και το σινάφι του] ταξιδεύουν σε πολυτελείς καμπίνες... το 85% τών επιβατών... συνωστίζεται κάτω από άθλιες συνθήκες.”

Φιντέλ Κάστρο - Καθημερινή – Ελευθεροτυπία 19 Απριλίου 2000
Ο Κάστρο είναι κρυπτο-εβραίος (marrano), άρα ό,τι λέει είναι απλώς …κουτόχορτο
γιά ν’αποκοιμίζει τη μάζα!


‘΄Ολοι οι νόμοι, οι οποίοι είναι αντίθετοι με το Σύνταγμα,
είναι άκυροι και ανενεργοί.’
ΕΕΕ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails