Thursday, April 30, 2009

"ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ" ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Σημείωση ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ: Αν οι Εβραίοι δεν φοβόταν την έρευνα θα άφηναν ανεξάρτητους επιστήμονες να κάνουν συνεχείς έρευνες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Αλλωστε Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ!
Ελέγχουν όμως τα ΜΜΕ και παρουσιάζουν τέτοιου τύπου "αποδεικτικά στοιχεία" για να πείσουν οτι όντως πέθαναν 6.000.000 στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης(ή υποχρεωτικής εργασίας).



Ένα χειρόγραφο σημείωμα, με την υπογραφή επτά κρατουμένων στο ναζιστικό στρατόπεδο Άουσβιτς-Μπίρκεναου, βρέθηκε μέσα σε ένα μπουκάλι, κρυμμένο μέσα στα θεμέλια γειτονικού κτιρίου, χώρο καταναγκαστικών έργων. «Γνωρίζουμε πως οι δύο από τους κρατούμενους ζουν σήμερα και είναι πάνω από 80 ετών», ανέφεραν οι υπεύθυνοι και ίσως να μπορούν να μας διαφωτίσουν περισσότερο για το μήνυμα στη φιάλη. Το κρυμμένο μήνυμα-την ημέρα που αυτό εγράφη, το ημερολόγιο έδειχνε: 20 Σεπτεμβρίου 1944--εντοπίστηκε πρόσφατα σε μία κατεδαφιζόμενη μεσοτοιχία της Ανώτερης Σχολής Οσιετσιμ (το πολωνικό όνομα του Άουσβιτς), στις εγκαταστάσεις της οποίας διέμειναν δεσμοφύλακες του Άουσβιτς-Μπίρκεναου (στο Μπίρκεναου ήταν τα κρεματόρια)....




Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...














No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails