Saturday, September 26, 2009

ΙΣΡΑΗΛ:ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ "ΣΩΣΟΥΝ"

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το έχουμε ξαναγράψει.Οι Εβραίοι και σε όλο το πλανήτη παρουσιάζονται ως Διεθνιστές ενώ στο Ισραήλ είναι ακραίοι Εθνικιστές!!!Βγάλ'τε τα συμπεράσματά σας.

"ΟΧΙ ΑΡΑΒΕΣ - ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Μια τοπική αρχή στο Ισραήλ ανακοίνωσε οτι δημιούργησε μια ειδική ομάδα συμβούλων και ψυχολόγων νεολαίας,δουλειά της οποίας θα είναι να «ανακαλύπτει» νεαρές Εβραίες που έχουν ερωτικές σχέσεις με Αραβες και να τις «σώζει».

Η κίνηση αυτή απο τον Δήμο Petah Tikva, μια πόλη κοντά στο Τέλ Αβίβ, είναι η τελευταία μιας σειράς προσπαθειών - που έχουν συζητηθεί ελάχιστα - απο τις επίσημες αρχές, τους ραβίνους, ιδιωτικούς οργανισμούς και ομάδες Ισραηλινών πολιτών, με σκοπό να αποτρέψουν διαφυλετικές ερωτικές σχέσεις και γάμους.

Σχετικά,τα Ισραηλινά ΜΜΕ ανέφεραν αυτό το μήνα οτι κάτοικοι του Pisgat Zeev, ενός μεγάλου εβραϊκού οικισμού στη μέση Παλαιστινιακών γειτονιών στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, είχαν δημιουργήσει ομάδες περιπολίας με σκοπό να σταματήσουν τους Αραβες άνδρες απο το να αναμιγνύονται με Ισραηλινά κορίτσια.

Η εχθρότητα αυτή εμφανίζεται σε όλη την «εθνική» επικράτεια του Ισραήλ, καθώς πάρα πολλοί Εβραίοι θεωρούν την συμπεριφορά αυτή επικίνδυνη για την εβραϊκότητα του Ισραήλ. Μιας απο τις πολλές δημοσκοπήσεις πάνω στο θέμα, το 2007, έδειξε οτι περισσότεροι απο τους μισούς Εβραίους του Ισραήλ πιστεύουν πως οι διαφυλετικοί γάμοι θα έπρεπε να εξισωθούν με «ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».

ΠΗΓΗ







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails