Monday, May 24, 2010

Ατομική ηλεκτρονική κάρτα με barcode από το 2011 στην Ελλάδα - Η προφητεία του Ρουσό γίνεται πραγματικότητα!!!



Οι δικαιολογίες γνωστές: 

 "Να γλυτώσουμε χαρτούρα", "να πατάξουμε την φοροδιαφυγή" κτλ
Η αλήθεια είναι οτι θέλουν να πετύχουν των απόλυτο έλεγχο του πολίτη.
Πιστεύει κανένας απο εσάς οτι βελτιώθηκε η γραφειοκρατία με την είσοδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών στο δημόσιο; 
Πάλι με χιλιάδες χαρτιά(και ευρώ) τρέχουμε όλοι να κάνουμε τις δουλειές μας.
Το μόνο που χρησίμευσαν στην ελληνική γραφειοκρατία οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι για να παίζουν πασιέντζα και να μιλάνε στο facebook οι υπάλληλοι.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι για όλους εμάς που παρακολουθούμε την επέλαση των Παγκοσμιοποιητών σε όλα τα επίπεδα, υπάλληλοι και μαριονέτες των Διεθνών Τραπεζιτών.

Για να καταλάβετε γιατί τα λέμε αυτά δείτε το παρακάτω βίντεο με τις αποκαλύψεις που κάνει ο Ααρών Ρουσό, σχετικά με το τι του είχε εκμυστηρευτεί ο Νικ Ροκφέλερ(εβραϊκής καταγωγής).
Οπως θα δείτε απο όσα του είπε ο Ροκφέλερ η ατομική ηλεκτρονική κάρτα αποτελεί μέρος του σχεδίου επιβολής παγκόσμιας κυβέρνησης απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες.
Η συνέντευξη έγινε το 2007 τον Ιανουάριο στον Αλεξ Τζόουνς. Ο Ααρόν Ρουσό πέθανε απο καρκίνο τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς...
Δείτε προσεκτικά στο 1:25 του βίντεο που μιλάει για το τσιπάκι(το ίδιο περίπου είναι και η κάρτα) και στο 8:25 που ο Ροκφέλερ του εκμηστηρεύεται ποιός είναι ο απώτερος σκοπός των Παγκοσμιοποιητών.



Οταν λοιπόν ο κ. Παπακωνσταντίνου και Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προωθούν τα μέτρα αυτά στην Ελλάδα, ποιών ανθρώπων τα συμφέροντα εξυπηρετούν;
Δεν μας είπαν ποτε ποιοί σκέφτηκαν και πρότειναν στις κυβερνήσεις το υποδόριο chip και τις ηλεκτρονικές κάρτες.
Η δημόσια διαβούλευση τελείωσε αλλά ότι και αν ειπώθηκε σε αυτήν η κυβέρνηση δεν το λαμβάνει καθόλου υπόψην της, όπως συνέβη και με το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό. Χιλιάδες πολίτες διαμαρτύρονταν και τους βάφτισαν "ακροδεξιούς" για να μην μάθει ο υπόλοιπος πληθυσμός τι σήμαινε για τον ελληνισμό το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Ολα αυτά αποτελούν εθνική προδοσία και προδοσία ενάντια στην ανθρωπότητα.
Μια μέρα κύριοι θα δικαστείτε σε Διεθνές Λαϊκό Δικαστήριο για τα εγκλήματά σας αυτά και την συνεργασία σας με τους Παγκοσμιοποιητές.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο απο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ



ΑΜΚΑ, Κάρτα Υγείας, Κάρτα Πολίτη, ‘νέα’ διαβατήρια, ‘νέα’ διπλώματα, οδήγησης, ‘νέες’ βιομετρικές ταυτότητες, πιστωτικές κάρτες αναγκαστικά για αγορές πάνω από 1.500 ευρώ, να και τώρα η ‘ειδική’ κάρτα με barcode και η ψηφιακή θηλιά ολοένα σφίγγει. Ένας παγκόσμιος τεχνοτρονικός φασισμός αναδύεται και ο άνθρωπος παρακολουθεί αμέτοχος ή ανήμπορος μπροστά στο κυβερνο- σύστημα, την μετατροπή του σε ένα απρόσωπο αριθμοποιημένο "βιο-αντικείμενο" και εν δυνάμει κρατούμενο της πλανητικής φυλακής. «Σουτ…
Είναι όλα για το καλό σου», του λένε.


Μια κάρτα για κάθε καταναλωτή που θα σκανάρεται απλοποιεί τη διαδικασία καταγραφής των συναλλαγών

Σύστημα «barcode» για φορολογουμένους και αποδείξεις ετοιμάζεται να εφαρμόσει το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η φοροδιαφυγή αλλά και να απλοποιηθούν, όπως λένε αρμοδίως, οι διαδικασίες καταγραφής των συναλλαγών μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων.
Οι φορολογούμενοι θα εκτυπώσουν από το σύστημα ΤΑΧΙS μια ειδική κάρτα η οποία θα φέρει ειδική διαγράμμιση (barcode) και αφού την πλαστικοποιήσουν θα τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που θα αγοράζουν προϊόντα από επιχειρήσεις που έχουν το σύστημα τιμολόγησης με «barcode», όπως ισχύει σήμερα για παράδειγμα στα σουπερμάρκετ, στα πολυκαταστήματα, στα είδη ηλεκτρονικών ειδών κτλ.
Αυτό αναμένεται να ισχύσει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από το 2011 και όχι από εφέτος. Άλλωστε, οι αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν το 2010 οι φορολογούμενοι για την εξασφάλιση του αφορολόγητου ορίου θα υποβληθούν στην Εφορία σε φάκελο με συστημένη επιστολή.
Σκανάρισμα
Σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι πολίτες θα επιδεικνύουν αυτή την κάρτα στο ταμείο και ο υπάλληλος του καταστήματος θα τη σκανάρει μέσω ενός ειδικού μηχανήματος.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού δικτύου τα αρχεία του συστήματος ΤΑΧΙS για το ύψος της συναλλαγής και τα στοιχεία του συναλλασσομένου.
Η συγκεκριμένη κάρτα δεν θα είναι κάρτα πληρωμής, δηλαδή πιστωτική ή χρεωστική, αλλά κάρτα καταγραφής της συναλλαγής. Με αυτόν τον τρόπο οι φορολογούμενοι που θα πραγματοποιήσουν αγορές με την επίδειξη της κάρτας με διαγράμμιση barcode δεν θα χρειαστεί να αναγράψουν στη φορολογική τους δήλωση το ποσό των εν λόγω συναλλαγών καθώς το σύστημα ΤΑΧΙS θα γνωρίζει στο τέλος του χρόνου το συνολικό ποσό των δαπανών που έχουν πραγματοποιηθεί.
Όμως λόγω του ότι δεν διαθέτουν όλα τα καταστήματα σύστημα barcode στα ταμεία τους, το υπουργείο Οικονομικών μελετάει όλες οι αποδείξεις που εκδίδονται από επαγγελματίες και επιχειρήσεις να φέρουν ειδική διαγράμμιση με σύστημα barcode. Οι φορολογούμενοι όταν θα αγοράζουν ένα προϊόν θα μπορούν να λάβουν την απόδειξη με τη διαγράμμιση barcode και στη συνέχεια μέσω του κινητού τους τηλεφώνου να «σκανάρεται» η απόδειξη προκειμένου να καταχωρισθούν τα δεδομένα σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η διαδικασία αυτή, αν και ακούγεται πολύπλοκη, εκτιμούν στο υπουργείο Οικονομικών ότι θα διευκολύνει μακροπρόθεσμα τους φορολογουμένους να καταγράφουν όλες τις συναλλαγές τους με μεγάλη ακρίβεια και να μη χρειάζεται στο τέλος του έτους να περνάνε μία μία τις αποδείξεις στις φορολογικές δηλώσεις αλλά να συνδέεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με το ΤΑΧΙS και να γίνεται άμεση μεταφορά των δεδομένων στους κεντρικούς υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών.
Καμία αλλαγή εφέτος
Σύμφωνα με σχέδιο διαβούλευσης που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών το μέτρο δεν αφορά τη συλλογή των αποδείξεων αλλά τον τρόπο που αυτές θα καταγράφονται και θα υποβάλλονται στην Εφορία. Για τις αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν εφέτος περίπου 8.500.000 φορολογούμενοι ώστε να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ δεν αλλάζει κάτι καθώς θα μπορούν να συνυποβάλλουν σε φάκελο με τη φορολογική δήλωση του 2011 τις αποδείξεις που θα συγκεντρώσουν το τρέχον έτος.
Συγκεκριμένα προτείνονται οι εξής εναλλακτικές και αλληλοσυμπληρούμενες δράσεις:
- Η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων της απόδειξης από τις ταμειακές και συναφείς μηχανές. - Η ταυτοποίηση του φορολογουμένου με τη χρήση κάρτας γραμμωτού κώδικα (barcode).
- Η εύκολη σάρωση και εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης με την εκτύπωση σε αυτήν ειδικού γραμμωτού κώδικα.
- Η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων των αποδείξεων από τους φορολογουμένους μέσω εξειδικευμένων εφαρμογών που έχουν ήδη αναπτυχθεί.
Η διαβούλευση θα είναι ανοιχτή ως την Κυριακή 23 Μαΐου 2010.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

12 comments:

I.Skouroliakos said...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ Γέροντα Παϊσίου (Μοναχού Αγίου Όρους)

Στην Παλαιά Διαθήκη , επί Σολομώντος , η Εθνική Εβραϊκή φορολογία για τα υποτελή έθνη ήταν 666 τάλαντα χρυσού ( Β΄ Παραλειπομένων ,κεφ. Θ΄ 13 και Γ ΄ Βασιλ. Ι ΄ 14 , γραμμένα εδώ και 3.000 χρόνια ) . Ο αριθμός λοιπόν δεν είναι τυχαίος ,είναι ιερός για τους Εβραίους και τον επαναφέρουν σήμερα πλαγίως , για να υποτάξουν οικονομικά τα άλλα έθνη …

Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα "κάρτας εξυπηρετήσεως", ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά ου Ανιχρίστου. "… ‘Ινα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μή ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν, ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξς".

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Είναι πράγματι απίστευτα προφητικά αυτά για τα οποία μας προειδοποιούν οι γραφές.Βέβαια εμείς μέσα στον κυκεώνα τον καθημερινών προβλημάτων δεν έχουμε χρόνο να τα ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ.Και για αυτό μας διοικούν άλλωστε αυτοί που μας διοικούν.Για αυτό και μας έφτασαν σε αυτό το σημείο.
Οταν καθόμουνα εκατοντάδες ώρες και μετέφραζα το ντοκυμαντέρ "Money Masters" ανακάλυπτα ταυτόχρονα το μέγεθος της άγνοιας μου και της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνανθρώπων μου για το τραπεζικό σύστημα και όχι μόνο.
Κατάλαβα οτι η άγνοια μου με εμπόδιζε να δω την πραγματικότητα.Δεν μπορούσα μέχρι τότε να δω την απάτη.
Οταν ανέβαζα στο διαδίκτυο τα βίντεο του Money Masters ήξερα οτι υπηρετούσα την ανθρωπότητα.Συνέβαλα σε έναν σκοπό που είναι απο τους πιο σημαντικούς στις ημέρες που ζούμε:Στην αφύπνιση και συνειδητοποίηση της ανθρωπότητας.
Μέχρι σήμερα χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει το Money Masters.
Δεν έκαναν όμως το επόμενο και σημαντικότερο βήμα οι περισσότεροι απο αυτούς.Δεν αγωνίστηκαν για να το διαδόσουν.
Αν η "κρίσιμη μάζα" κατανοήσει πως λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα σήμερα θα επαναστατήσει(όχι με τον γνωστό τρόπο)άμεσα.Σε λίγες μόνο ημέρες.
Εκεί παίζεται το παιχνίδι σήμερα.Στον έλεγχο της πληροφορίας.
Το ίδιο ισχύει και με τις γραφές.
Αρκεί βέβαια να μην μεταφράζεις τις γραφές και γενικά ότι διαβάζεις,σύμφωνα με την καθεστωτική λογική αλλά σφαιρικά.Ενα πάζλ άλλωστε δεν αποτελείται απο ένα κομμάτι.
Οι περισσότεροι ιερείς ας πούμε μεταφράζουν τις γραφές όπως τους έχουν διδάξει(ποιοί άραγε;)και όχι σύμφωνα με αυτά που έχουν ερευνήσει.
Το ίδιο συμβαίνει και με όποιον δεί το Money Masters.Μπορεί κάποιος να το δεί και να μην καταλάβει τίποτα.Για να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της απάτης πρέπει να ερευνήσει κιόλας.Να προβληματιστεί.
Και θα πεί κάποιος:
"Πρέπει να κάνω όλη αυτή την χρονοβόρα και κουραστική έρευνα για να μάθω τι συμβαίνει γύρω μου;"
Η απάντηση είναι ΝΑΙ.
Αν δεν ερευνήσεις σε βάθος και δεν "ελέγχεις" συνεχώς θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι στην καταστροφική κατάσταση της "αμφιβολίας".
Θα λές "Μπορεί να είναι έτσι,αλλά μπορεί να είναι και αλλιώς"....

Αυτοί όμως που μας διοικούν,δεν σκέφτονται έτσι.
Εχουν τις γνώσεις,μας τις στερούν και εμείς κτυπάμε απο τον ένα τοίχο στον άλλο σαν τυφλοί.Οσο και αν ακούγεται παράξενο.

Υ.Γ: Αγαπητέ xfiles γιατί δεν γράφεις κάτι ανάλογο με εκείνες της ιστορίες αχαλίνωτης πραγματικότητας που έστειλες σε μύνημα την προηγούμενη φορά για τις προσωπικές σου εμπειρίες πριν την κρίση να τις δημοσιεύσω;
Πιστεύω οτι θα βοηθήσουν πολύ μιας και γνωρίζεις τα πράγματα και απο μέσα και όχι μόνο απο έξω όπως εμείς...

I.Skouroliakos said...

Το 1997 αγαπητε antipliroforisi σε μια εκκλησία στο Αιγάλεω Αττικής του αγ. Δημητρίου ένας άνθρωπος μου είχε πει πως ο κόσμος είναι τόσο γλυκός, που δύσκολα κάποιος θα πάει εις τα όροι για την σωτηρία τις ψυχής του. Εγώ δεν είχα καταλάβει για ποια όροι μίλαγε και νόμιζα πως ήθελε να πει ότι δύσκολα στις μέρες μας κάποιος μπορεί να γίνει παπάς η μοναχός…

Όμως ο άνθρωπος αυτός εννοούσε άλλα.. και αυτό που εννοούσε είναι ότι όταν έρθει το χάραγμα, θεωρητικά και θρησκευτικά, όποιος σφραγισθεί, είναι καταδικασμένος αιώνια…

Αλήθεια, πόσοι από τους γύρο σου πιστεύεις ότι δεν θα σφραγισθούν? Πιστεύεις ότι θα αφήσουν τις διακοπές τους, τον καφέ τους, την εκδρομή τους, την επαγγελματική τους καριέρα κτλ για να μην σφραγισθούν?
Η απάντηση είναι λίγοι έως καθόλου.

Όμως αυτό είναι μια θρησκευτική άποψη που σίγουρα μια μεγάλη μάζα θα την θεωρήσει παραλογή..

Εδώ όμως θέλω να επισημάνω κάτι και θα ήθελα έχω μια απάντηση από άλλους χρήστες…

Το έτος 2009 αν θυμάμαι καλά, ένας αστυνομικός σκότωσε ένα παιδάκι, τότε καηκε όλη η Αθήνα. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο και σε άλλες περιοχές…
Όλα αυτά τα έκαναν οι γνωστοί σε όλους κουκολοφοροι…
Οι σημερινοί BATMAN δηλαδή..
ο πρωθυπουργός της χώρας μας Κ. Γ. >ΝΑΖΙ< ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έλεγε πως η κυβέρνηση πρέπει να πέσει γιατί κάνει κακό στον τόπο.. όπως έλεγε και για το φπα και για πολλά άλλα. Τώρα που η οικονομική κατάσταση του πολίτη σιγά σιγά έχει αρχίσει και δημιουργεί ρήγμα, γιατί κανείς δεν μιλάει?? Που είναι τώρα οι κουκουλοφοροι?? Γιατί δεν εμφανίζονται όταν είναι το πασοκ στην κυβέρνηση??

X FILES, κάποιοι ζουν ανάμεσα μας……

Όσο για τους συνδικαλιστές ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, είναι τα γνωστά χελωνονιτζακια, πράσινα από πάνω μέχρι κάτω..
Αν κανείς από αυτούς διαβάζει τα όσα γραφώ, ας με καλέσει στο γραφείο του να τα πούμε prive.. γνωρίζω καλά τι συμφέροντα εξυπηρετούν…

Κάνουν μια απεργία και είναι οι πρώτοι που εξαφανίζονται… σε λίγο δεν θα πάει κανείς στην απεργία… αφού και να πάει το ίδιο αποτέλεσμα θα εχει… 10-13 μ.μ.. μετά σπίτι για δείπνο και καφέ το απόγευμα… πήραν την απάντηση μου όταν ηρθαν στο τμήμα να με πείσουν να απεργήσω, γνωρίζουν μερικοί ποιος είμαι.. ίσως να είναι και συχνοί αναγνώστες σου.. γι’αυτο είμαι σταμπαρισμένος από περισσή.. διότι είπα την αλήθεια και δεν άρεσε καθόλου..

Όμως αυτά άλλη φορά..

Τελος θα ήθελα να κλείσω λέγοντας σου ότι καλά κανείς και ενημερώνεις την μικρή αγέλη που θέλει να γνωρίζει την αλήθεια… μια σταγόνα νερου μπορεί να διαλύσει μια πέτρα.. ίσως η μικρή αγέλη να μπορεί να χτυπήσει κάποιους κάποτε όταν έρθει η ώρα στα σχεδία τους…

Με εκτίμηση
Γ.Σ
Τραπεζικός Σύμβουλος

I.Skouroliakos said...

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Μέχρι σήμερα χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει το Money Masters.
Δεν έκαναν όμως το επόμενο και σημαντικότερο βήμα οι περισσότεροι απο αυτούς…..



Σε μια αγέλη ζώων, όλοι ακολουθούν τον αρχηγό. ο αρχηγός λοιπών λέει το εξής: εδώ που είμαστε ζώα μου δεν υπάρχει τροφή, και είναι επικίνδυνα.. θα πρέπει να πάμε παραπέρα για ζήσουμε.. τότε η αγέλη πάει προς το μέρος που πάει το σύνολο δίχως να γνωρίζουν αν το σημείο που οδηγούνται έχει παγίδες.. η ελπίδα τους οδηγεί… μερικά ζώα νιώθουν τον φόβο όμως απλά ακολουθούν. Άλλα δεν έχουν ιδέα… άλλα όμως έχουν ακούσει ότι κυκλοφορούν λιοντάρια που τρέφονται από αυτά, και μένουν στο τέλος ώστε να μπορούν να φύγουν από μια πιθανή επίθεση..

Υπάρχουν όμως μερικά που δεν ακολούθησαν και έκαναν την δική τους αγέλη οπού πάει σε άλλη κατεύθυνση από την μεγάλη.

Αυτή την στιγμή το ίδιο συμβαίνει με τους ανθρώπους… κάποιοι δεν ξερόυν τίποτα και δεν πρόκειται να μάθουν ποτέ, ίσως γιατί δεν θέλουν να μάθουν, ίσως όμως και γιατί έτσι πρέπει να γίνει..

Κάποιοι γνωρίζουν άλλα φοβούνται το επόμενο βήμα.. ίσως γιατί ο ψυχολογικός τομεας τους είναι αδύναμος, τόσο αδύναμος που αν ήταν κρίκος θα έσπαγε… όμως ακόμα και σε αυτούς, ένα μικρό ποσοστό θα το κάνει.

Κάποιοι όμως ξέρουν, και είναι ενωμένοι σαν πέτρα στην γνώση τους.. κανείς δεν μπορεί να τους πει πως ότι ξερόυν είναι ψέμα, όμως στους άλλους μπορούν, διότι εκείνη ζουν το ψέμα στην πραγματικότητα.. αυτοί πρέπει γνωρίζουν πρέπει να είναι λίγοι. Διότι όπως γνωρίζεις στο τέλος λίγοι θα σωθούν.

Anonymous said...

Σας αναγνωστης θελω να υποβαλλω μια ερωτηση στον xfiles.Θα ηθελα να μαθω αν εσυ ως τραπεζικος συμβουλος θεωρεις οντως σοβαρα αυτα που εγραψες
και το 2011 που θα εχουμε ατομικη ηλεκτρονικη καρτα με το 666 θα την δεχτεις η αν θα αλλαξεις τη ζωη σου και θα παρεις το δρομο για τα βουνα
ωστε να επιβιωσεις χωρις να ενσαρκωθεις με το διαβολο?...Θυμισου ή πληροφορησου η αποκαλυψη δεν ξερω αν την εχετε διαβασει καλα λεει ομως οτι ήήή θα λαβουν το
χαραγμα ήήήήήήήήήή θα το υποβασταζουσιν και βεβαιως βεβαιως εννοει πως μερικοι θα εχουμε το τσιπακι και αλλοι θα εχουν απλως την καρτα με το ονομα του.
αφου δεχεσαι και πιστευεις την προφητεια θα πρεπει να την δεχτεις ολη οπως εχει και να μην μου πεις οτι το υποβασταζουσιν που γραφει ερμηνευεται αλλιως
οπως μου ειπε και η αγαπημενη μου γυναικα.. σου προτεινω να διαβασεις μονο σου την αποκαλυψη , να βεβαιωθεις οτι λεει οτι καποιοι θα την υποβασταζουμε
και να μου απαντησεις στο ερωτημα.. αν φυσικα θες.. αν μου απαντησεις ναι οτι δλδ θα παρεις τα βουνα θελω να σε εχω παραδειγμα και να δειχνω το
σχολιο σου στους ανθρωπους γυρο μου που προσπαθω τον τελευταιο καιρο να τους ενημερωσω για το τι θα επακολουθησει και ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος.
Αν απαντησεις πως δεν ξερεις ή δεν εισαι σιγουρος και λοιπα τοτε λυπαμαι.Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ
Η ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.Και για μενα σου λεω ξεκαθαρα οτι συμβαλλεις στη δυναστεια εβραιων με το να εισαι συμβουλος τραπεζων...
θελω να σε ευχαριστησω αντιπληροφορηση που με εκπληξη διαβασα οτι εσυ μετεφρασες το 'χρημα ως χρεος' και σου διαβεβαιωνω οτι το προωθησα
οπου μπορουσα και συνεχιζω να το κανω και θα το κανω μεχρι να μου επιβαλλουν το χαραγμα..γτ τοτε θα παρατησω την πολη και θα παω να επιβιωσω σε βουνο,σε δασος
η οπου με βγαλει ο δρομος.Για μενα εισαι ο αγνωστος ηρωας γτ πραττεις κατι παραπανω απο κοινωνικο εργο και σου ευχομαι να σε ανταμοιψει ο θεος
στη μεταθανατον ζωη σου.Συνεχισε να ενημερωνεις την μικρη αγελη.
Τελος οπως σου εχω γνωστοποιησει ειμαι υποταγμενος(υποταγμενος ειναι στα ελληνικα η αραμαικη λεξη 'μουσλεμ' που σκοπιμως εχει μεταφραστει λανθασμενα
ως μουσουλμανος) θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι δυνατον να αναρτησεις ενα αρθρο που θελω να γραψω στο σιτε σου και που θα περιεχει μεσα τις
προφηετειες του κούρ-άν και να βγαλεις συμπερασματα εσυ και οσοι το διαβασουν αν εχουν επαληθευτει.Του κανονικου κούρ-άν και οχι το νοθευμενου
απο εβραιους κορανι των σειτων.Αν δεν μπορεις να το δεχτεις λογω της πιστης που εχεις και που σου λεει λανθασμενα '''πιστευε και μη ερευνα''(ενω το κανονικο ειναι ''πιστευετε και μη(πιστευετε), ΕΡΕΥΝΑΤΕ'') θα σου πω τουλαχιστον το πιο σημαντικο που πρεπει να λαβεις υποψιν σου
και οταν το δεις με τα ματια σου να με ΘΥΜΗΘΕΙΣ και να μιλησεις με εναν σουνιτη υποταγμενο και να σου πει και τις υπολοιπες προφητειες και
να σου εξηγησει γιατι ο θεος απαιτει απο τους ανθρωπους προσκυνημα 5 φορες την ημερα γιατι για αυτον δεν μετραει μονο η καλη καρδια...
''γραφει στο κούρ-άν πως θα ξεχωρισουμε τον αντιχριστο απο τα ματια.ΘΑ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΕΙ.. αν ζεις την ωρα της ελευσης του αντιχριστου και ζω κι εγω
πρωτα θεος θελω να με θυμηθεις.Δεν ξερω αν οι γραφες λενε πως θα ειναι ο αντιχριστος σε εμας παντως λεει ξεκαθαρα οτι θα ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΕΙ και
εννοειται οτι πιστευουμε στον χριστο και στη δευτερα παρουσια του οι ΣΟΥΝΙΤΕΣ
(και να πω κατι ασχετο[?] δεν ειναι μονο οι εβραοι που θελουν να κυριαρχισουν στο κοσμο. υπαρχουν και οι κινεζοι που εχουν απωτερο σκοπο την
κυριαρχια του κοσμου απο τον κουμουνισμο αλλΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΕΙΤΕΣ μουσουλμανοι .δλδ θα εχουμε πολεμο απο 3 φυλες
μογγολοι-σειτες-μουσουλμανοι, μογγολοι-κινεζοι-κουμουνιστες και εβραιοι-σατανιστες)

Anonymous said...

ξεχασα να πω οτι μογγολοι-σειτες-μουσουλμανοι ειναι και οι τουρκοι και πολλοι αλβανοι.. μην νομιζετε οτι ειναι τυχαιο που τωρα προσπαθει η τουρκια να κανει συμμαχια με το ιραν... στο ιραν και τουρκια στην πλειοψηφια ζουν μογγολοι σειτες μουσουλμανοι

Anonymous said...

Οι προφητείες τών περιούσιων δεν είναι τίποτε άλλο από διαταγές ενός διαχρονικού ιερατείου προς τα επερχόμενα μέλη μέχρι την τελική κατάκτηση του κόσμου σε μία αυτοκρατορία που θα περιλαμβάνει όλη τη Γή.
Την τελική εφαρμογή την ονόμασαν οι ίδιοι ...παγκοσμιοποίηση.

I.Skouroliakos said...

1) Anonymous said...
Και για μενα σου λεω ξεκαθαρα οτι συμβαλλεις στη δυναστεια εβραιων με το να εισαι συμβουλος τραπεζων...

answer: Ναι έχεις δίκιο…. δεν το είπα γιατί είναι μυστικό…. Είμαι Εβραίος…
Γι’αυτο όταν μερικοί πελάτες είχαν πρόβλημα με τα δάνεια τους, βοήθησα να μην τους πάρουν τα σπίτια…

Γι’αυτο όταν ψηφίσαν και κυβέρνησε το πασοκ, έστειλα επιστολή στο πασοκ ότι ξέρουμε ποιος κυβερνάει και τι επιφυλάσσει η συνέχεια… Κος Γ. Παπανδρέου, Πρωθυπουργός, gpapandreou@parliament.gr

Γι’αυτό στο blog μου έγραψα σχετικά θέματα πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Γι’αυτό εκανα την ομαδα στο facebook 3.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ και μου έσβησαν την πρόσβαση μου
Λέγοντας μου ότι έκανα κατάχρηση των νομίμων δικαιωμάτων.
Re: My Personal Profile was Disabled
...
From: The Facebook Team
...
Add to Contacts
To: bekrhs20@yahoo.gr
In an effort to maintain a culture of authenticity on the site, Facebook requires users to provide their real first and last names. Impersonating anyone or anything is prohibited, and fake accounts are a violation of our Statement of Rights and Responsibilities.

Your account has been suspended because we have received reports that your account could be in violation of our Statement of Rights and Responsibilities. If you believe you were disabled by mistake, please reply to this email with a scanned image or digital picture of a government-issued ID (e.g., driver's license, passport, etc.) and make sure the following information is clear:
- Full name
- Date of birth
- Photo

Έγραψα ονόματα τις λέσχης μπιλντερμπεργκ.. έστειλα την σελίδα εδώ: Κος Γ. Παπανδρέου, Πρωθυπουργός, gpapandreou@parliament.gr Και κατά μυστήριο τρόπο την άλλη μέρα, ηρθαν εξωγηινοι και έσβησαν όλα τα θέματα που είχα συντάξει. Κάτι που συνήθως δεν γίνεται όταν σε διαγραφούν. Τα θέματα στις ομάδες παραμένουν.

Θα είμαι όμως Εβραίος μέχρι τέλη Ιουλίου, διότι μετά μάλλον θα αλλάξω εταιρεία και θα ξαναγίνω Έλληνας. Αν αλλάξω θα σου πω μερικά μυστικά, αν δεν αλλάξω, θα στα πω μόλις φύγω….!

2: Anonymous said...
Θα ηθελα να μαθω αν εσυ ως τραπεζικος συμβουλος θεωρεις οντως σοβαρα αυτα που εγραψες
και το 2011 που θα εχουμε ατομικη ηλεκτρονικη καρτα με το 666 θα την δεχτεις η αν θα αλλαξεις τη ζωη σου και θα παρεις το δρομο για τα βουνα
ωστε να επιβιωσεις χωρις να ενσαρκωθεις με το διαβολο?



Answer: έχω 3 παιδιά. Η μικρή 2 ετών όταν τις δείχνεις το barcode, λέει κακό στο χέρι η το κεφάλι. Ποιο συγκεκριμένα; όχι πάνω μου, δεν αφήνει ο θεούλης.
Στην τράπεζα ήθελαν να βγάλουν ηλεκτρονική κάρτα προσωπικού. Εγώ ήμουν ο μονός που δεν δέχτηκα, λόγω σκαναρισματος στο κεφάλι. Ίσως να είμαι ο διάολος που φοβάται ο διάολος(προσωπική άποψη). Με προσωπικά έξοδα, ενημέρωσα πολλά θέματα του antipliroforisi στους συναδέρφους μου(σε κόλα Α4) και ενημερώνω τους πελάτες να διαβάσουν antipliroforisi σε θέματα που ίσως τους ενδιαφέρουν. Η πρόταση γίνεται ανάλογα με το θέμα που απασχολεί τον καθένα. Σήμερα μάλιστα ήδη έχει αρχίσει και διαβάζει μια προϊσταμένη του κ.α.τ.
-να στείλω τους χαιρετισμούς μου επί τις ευκαιρίας-.
Επίσης όταν έρθει η ώρα, θα τα πούμε στο βουνό 

Έχεις καμιά άλλη απορία αγαπητέ anonyme?

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=bsB0JaUBPWg&feature=player_embedded



deite apla .............


GIORGOS KARAKOSTAS

Anonymous said...

Φιλε της Αντιπληροφορησης απλα μην ασχολεισαι. Ο φιλος ανωνυμος ειναι Εβραιος, δικαιολογειται η οποια αντιδραση του. Ισως κι εγω αντιδρουσα ετσι αν ειρωνευοταν καποιος την Ορθοδοξη πιστη μου.

Προσωπικα σε διαβαζω συχνα, δε διαφωνουμε σε πολλα, παρα μονο ισως οτι θα ηθελα καποιες φορες παραπανω στοιχεια σε καποια αρθρα σου ωστε να μπορω με μεγαλυτερη ευκολια να τα διαδιδω.

Φιλικους χαιρετισμους απο Βρυξελλες

Anonymous said...

Η Αποκάλυψη δεν αναφέρει ότι το χάραγμα θα το υποβαστάζουν και τέτοια. Χαράγμα σημαίνει χάραγμα. Τώρα το αν οι κάρτες θα είναι προπομπός όσων ακολουθήσουν ίσως και να είναι έτσι. Σημασία έχει ότι η Αποκάλυψη είναι το πλέον δυσνόητο βιβλίο της Αγίας Γραφής και από όσο γνωρίζω κανείς από τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας δεν προσπάθησε να αποδώσει σε γεγονότα τα όσα προφητικά λέγονται σε αυτή.Το να εξηγούμε εμείς την Αποκάλυψη με την δική μας λογική -την τόσο σκοτισμένη πνευματικά- θεωρώ πώς μάλλον είναι λάθος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σχετικά είναι να είμαστε το δυνατό πιο κοντά στην εκκλησία και να προσευχόμαστε να μας φωτίσει και να μας συγχωρήσει ο Θεός να σωθούμε. Γιατί κάνουμε τόσες πολλές θανάσιμες αμαρτίες καθημερινά που το χάραγμα θα πρέπει να είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Σίγουρα είμαι χειρότερος χριστιανός από τους περισσότερους αλλά αυτή είναι η άποψή μου.

Jimis Papas said...

Επιτέλους, μία σύγχρονη ταυτότητα που επιτέλους χωράει στο πορτοφόλι σου. Άλλοι λαοί έχουν παρόμοιες εδώ και χρόνια.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails