Wednesday, May 26, 2010

Η ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε ένα πολύ καλό ντοκυμαντέρ που δείχνει τις διασυνδέσεις των ανθρώπων που σχεδίασαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων.

Θα δείτε ότι υπάρχουν επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν οτι χρηματοδοτήθηκαν απο εξωθεσμικά κέντρα για να ανατρέψουν τον Τσάρο.

Αυτό που δεν αναφέρεται στο ντοκυμαντέρ είναι το γεγονός οτι ο "Πάρβους" και όλοι οι υπόλοιποι ηγέτες των Μπολσεβίκων είχαν εβραϊκή καταγωγή.

Πρέπει όλοι μας επιτέλους να μάθουμε να ερευνούμε πριν ασπαστούμε τις θέσεις οποιασδήποτε ιδεολογίας και κόμματος.

Πρέπει να ερευνήσουμε σε μεγάλο βάθος και να ελέγχουμε συνεχώς με επιπλέον έρευνα ποιοί είναι "ήρωες" και ποιοι όχι. Ποιοί είναι τα πρότυπά μας και τι είδους πρότυπα προβάλλουμε στα παιδιά μας.

Ο "Πάρβους" ήταν στην πραγματικότητα ο σύνδεσμος των Εβραίων Διεθνών Τραπεζιτών με τους Εβραιομπολσεβίκους στην Ρωσία.

Είναι αδύνατο για οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο να πιστέψει οτι ο "Πάρβους" μόνος του έκανε ότι έκανε. Είχε απίστευτη κάλυψη απο πίσω του.

Τέλος απο το Money Masters μπορεί κάποιος να δεί και μόνος του ποιοί ήταν στην πραγματικότητα αυτοί που χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους με 10 εκατομμύρια δολάρια. ποσό ασύλληπτο για εκείνη την εποχή, ωστε να ρίξουν απο την εξουσία τον αδύναμο οικονομικά Τσάρο και να οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή και ένδεια τον Ρώσικο λαό.
 

Ακολουθεί η εκπομπή:












No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails