Wednesday, February 2, 2011

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ:Ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο!

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΞΕΣΟΒΑΝΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ!


Καινοφανείς απόψεις περί του ... ερωτικού προσανατολισμού του κορυφαίου νεότερου Έλληνα, του ανθρώπου στον οποίο το Έθνος οφείλει την επιτυχία της Επανάστασης του 1821, αυτού που κράτησε ζωντανό τον ξεσηκωμό του Γένους, ακόμα και όταν οι Τουρκοαιγύπτιοι σάρωσαν Πελοπόννησο και Στερεά το 1825, εκφράζονται από τον παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ που προβάλει ο ΣΚΑΪ με θέμα την Επανάσταση του 1821. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ, Πέτρος Τατσόπουλος, χαρακτηρίζει στην σελίδα του στο facebook τον Κολοκοτρώνη ... gay!

Και όχι απλώς ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της “gay revolution” , αφού o Πέτρος Τατσόπουλος υποστηρίζει ότιείχε ... αρραβωνιαστεί τον εραστή του.

Με ποιον είχε αρραβωνιαστεί, ακόμα δεν μας το έχουν πει, αλλά ελπίζουμε να το μάθουμε στο πλαίσιο της «ιστορικής αλήθειας» στην ιστορική αφήγηση-ντοκιμαντέρ για την επανάσταση του 1821, δια χειρός του κορυφαίου στελέχους του ΕΛΙΑΜΕΠ, καθηγητή Θ.Βερέμη..
Ούτε αν ήταν «γαμπρός» ή «νύφη» στον αρραβώνα. Μπορεί να ήταν αρραβωνιασμένος με τον στενό του φίλο, τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο, ο οποίος μετά την Επανάσταση πέθανε σε ένα ανήλιαγο υπόγειο στον Πειραιά, πάμφτωχος. Μπορεί να μην του είχε δώσει διατροφή ο Κολοκοτρώνης...
Ο Σπύρος ο Μελάς στο μνημειώδες έργο του «Ο Γέρος του Μοριά» διηγείται ότι κατά την διάρκεια της εφόδου στην Τρίπολη τον Σεπτέμβριο του 1821, τα νεύρα του Νικηταρά είχαν σπάσει από την ατελείωτη σφαγή των Τούρκων (35.000 Τούρκοι σκοτώθηκαν εκείνη την μέρα) και μιλώντας στον εαυτό του μονολόγησε μπροστά στους άνδρες του: «Κουράγιο Νικηταρά, Τούρκους σφάζεις».
Mήπως αυτό το προσωρινό σπάσιμο νεύρων ήταν αποτέλεσμα κάποιου «συζυγικού καυγά» με τον Κολοκοτρώνη; Eκτός αυτού υπάρχει και το όνομα: Τι σημαίνει "Κολοκοτρώνης"; "Πισινός από πέτρα"! Τυχαίο;
Και εδώ που τα λέμε κι εκείνος ο Οδυσσέας Ανδρούτσος και ο άλλος ο Γιώργης ο Καραϊσκάκης, όλο με λευκές φουστίτσες κυκλοφορούσαν...

Όλα παίζουν εδώ που φτάσαμε. Εδώ που μας φτάσανε...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 




ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.... ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΕΣ!


http://antiratsistis.blogspot.com/2011/02/blog-post_3490.html


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/gay.html

2 comments:

Anonymous said...

Δεν υπάρχει δικαιοσύνη να αναλάβει τον κύριο αυτό; Υπάρχει όμως για τους αρνητές του ολοκαυτώματος.
Μήπως έναν τέτοιο άντρα θέλει αυτός ο βρωμόπουστας; Δυστυχώς για αυτόν οι πραγματικοί άντρες προτιμούν τις πραγματικές γυναίκες και θα είναι για όλη του την ζωή καταδικασμένος να συναναστρέφεται με άλλες σκαταδερφές. Σταματήστε να βλέπετε αυτό το άθλιο κανάλι και δυσφημήστε το παντού.

Anonymous said...

Εχετε σκεφτεί γιατί επιτίθενται στην Ιστορία μας; Για να μας συμφιλιώσουν με τους Τούρκους μήπως; Μα δεν είναι απαιραίτητο. Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και για τους Γερμανούς και τους Ιταλούς; Πώς γίναμε φίλοι με αυτούς παρόλα τα δεινά του πολέμου που έγεραν στην Χώρα μας; Ετσι θα μπορούσαμε να γίνουμε και με τους Τούρκους. Αν όχι φίλοι, γιατι αυτή η έννοια δεν υπάρχει στις σχέσεις των λαών, τουλάχιστον καλοί γείτονες. Η Ιστορία έχει την θέση της στην ζωή μας και το μέλλον έχει μια σημαντικότερη. Δεν παραβλέπουμε τίποτα. Επανερχόμαστε στο ερώτημα: Γιατί χτυπάνε την Ιστορία μας; Γιατί προσβάλουν τά πρότυπα; Τούς ήρωες και τις πράξεις τους; Γιατί είναι μέρος ενός ιδιαίτερα σημαντικού αισθήματος των ανθρώπων. ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Την οποία βάλλουν απο πολλές πλευρές με πολλούς τρόπους. Νομίζετε δεν μπορούν να πάρουν στα χέρια τους τον πλούτο του πλανήτη; Μα ήδη τον έχουν. Γιατί τότε στερούν απο τους απλούς ανθρώπους τα βασικότερα αγαθά; Απο πλεονεξία; Οχι βέβαια, για να προσβάλουν το αίσθημα αξιοπρέπειας των ανθρώπων. Πώς αισθάνεται ο γονιός που δεν μπορεί να φέρει στο σπίτι του ενα καρβέλι ψωμί; Πώς αισθάνεται ο αστυνομικός όταν δέρνει τους πεινασμένους γείτονες του; Πώς αισθάνεται η πιτσιρίκα που κάνει βίζιτες για να επιβιώσει; Πώς αισθάνεται ό νέος άνδρας όταν δεν βλέπει μέλλον αλλά απόλυτο σκοτάδι; Πώς αισθάνεται ο άνεργος που υποχρεώνεται να κλέψει η και να σκοτώσει; Δεν έχουν στόχο την τσέπη μας ούτε την κατσαρόλα μας. Δεν τα χρειάζονται. Εχουν στόχο την αυτοεκτίμησή μας. Μόνο τότε θα μας κάνουν σκλάβους. Γιατί αυτοκτόνησαν οι Σουλιώτισσες; Για την πείνα η τα βασανιστήρια που τις περίμεναν η για να αποφύγουν την ατίμωση; Χωρίς χρήμα ζεί ο άνθρωπος. Χωρίς αυτοεκτίμηση πεθαίνει η σκλαβώνεται για να αποκτήσει έστω και λίγη. Τα υπόλοιπα σκεφθείτε τα μόνοι σας.
Πότε και πως πουλήσαμε την αξιοπρέπειά μας, ο καθένας μας ξεχωριστά, για να αποκτήσουμε γυαλιστερά μπιχλιμπίδια, σαν τους ιθαγενείς; Η για να μπούμε στο μάτι του γείτονα η της γειτόνισας; Η για να κάνουμε ζημιά σε κάποιους άλους που ζηλεύαμε; Πουλήσαμε την Ελληνική μας ψυχή για το τίποτα. Και τώρα έχουμε αυτό που μας αξίζει, αυτό που πήραμε στην ανταλλαγή. ΤΙΠΟΤΑ. Μην παραπονιέστε λοιπόν αλλά κάνετε αυτό που πρέπει για να αποκτήσετε και πάλι αρχ...α. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ. Οχι στις γυαλιστερές χάντρες. Οχι στο άθλιο χαζοκούτι τους. Οχι στις υποσχέσεις τους. Οχι στην Παιδεία τους,σώστε τα παιδιά σας απο τα σχολεία τους. Οχι στα φάρμακά τους, προστατέψτε την υγεία σας. Οχι στις ομάδες τους, αθληθείτε αν θέλετε αλλά κλείστε τα χαζοκούτια που σας γεμίζουν το μυαλό με ποδοσφαιρική σαβούρα.( Μεγάλο θέμα αυτό, θέλει πολύ συζήτηση). ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails