Wednesday, February 2, 2011

Αλυσίδα φαρμακείων απο το Ισραήλ φέρνει η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ,καταγγέλει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ




ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΤΗΝ...ΑΓΝΟΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.!

Νά, γιατί γίνεται ο "πολεμος" μεταξύ Φαρμακοποιών--Κυβέρνησης... 


Οργανωμένο σχέδιο καταγγέλει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος, γιά είσοδο Ισραηλινής αλυσίδας φαρμακείων στην Ελλάδα.

Τη σύμβαση όπως αναφέρεται στην εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" υπέγραψε ο Πρωθυπουγός Γ.Παπανδρέου, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών --πριν παραδώσει στον Δρούτσα-- και τελεί εν... αγνοία του Λοβέρδου.!!! 

Μάλιστα την υλοποίηση της συμφωνίας έχει αναλάβειπρόσωπο που κινείται στο πολύ "στενό" περιβάλον του Πρωθυπουργού... 

Φυσικά θα εγκατασταθούν σε περιοχές "φιλέτα", γύρω απο Νοσοκομεία, Παραρτήματα ΙΚΑ, Κέντρα Υγείας κ.τ.λ...

Νά, γιατί "κόπτεται" η Κυβέρνηση για να ...ανοίξει το επάγγελμα του Φαρμακοποιού...! 


http://politikosafari.blogspot.com/2011/02/blog-post_02.html 
eglimatikotita


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/blog-post_2787.html

2 comments:

Anonymous said...

Αν καταφέρουν να έρθουν τελικά, τότε θα πρέπει να τα μποϊκοτάρουμε μέχρι να κλείσουν. Μην αγοράζετε απο αλυσίδες ξένων καταστημάτων. Ξυπνήστε επιτέλους Ελληνες. Αν δώσεις στον ξένο 10€ τα 5 πάνε στην πατρίδα του. Αν για το ίδιο πράγμα δώσεις στον Ελληνα 12€ τα 10 μένουν στην Ελλάδα και θα ξαναέρθουν στα χέρια σου ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ.

Anonymous said...

Μακρυά απο τους price killers. Ας μην αναφέρουμε επωνυμίες. Εννοώ τα πολυκαταστήματα που σκοτώνουν τις τιμές. Θυμηθείτε πως ήρθαν στην Ελλάδα. Μεσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κάηκαν τα Ελληνικά πολυκαταστήματα των Αθηνών (θυμάστε;) και ξεφύτρωσαν κάποια άλλα. Και εμείς το διασκεδάζαμε. Καλά να πάθουμε. Και συνεχίζουμε να αγοράζουμε απο Γερμανικά κα Γαλλικά η Βέλγικα καταστήματα. Υπάρχουν και καθαρώς Ελληνικά super markets αδέρφια. Υπάρχουν και Ελληνες επιπλοποιοί για τα έπιπλά σας κορόιδα. Απλώς πρέπει να κουνήσετε τον κώλο σας απο τον καναπέ και το χαζοκούτι και να ρωτήσετε.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails