Tuesday, April 12, 2011

Μόνο 2.000.000 οι Εβραίοι της Ευρώπης κατα το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σύμφωνα με στοιχεία του FBI

Σ.Α: Ένα υπόμνημα του "Σιωνιστικού Οργανισμού της Αμερικής" απο το 1943 με τον δρ. Heller να είναι Πρόεδρος του Σιωνιστικού Οργανισμού, αναφέρει οτι σύμφωνα με υπολογισμούς οι Εβραίοι στην Ευρώπη κατα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν 2.000.000.


Πως γίνεται λοιπόν να μας λένε οι Εβραίοι ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι στο Ολοκαύτωμα την στιγμή που ένας Εβραϊκός οργανισμός λέει πως οι Εβραίοι κατα τον Β' Παγκόσμιο στην Ευρώπη ήταν μόνον 2.000.000;


Ακολουθεί το απόσπασμα απο τα αρχεία του FBI.




Όλα τα σχετικά αρχεία μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του FBI.


Στείλ'τε την είδηση σε φίλους σας ιστορικούς και εκπαιδευτικούς!!!


Πηγή: Rense

7 comments:

Anonymous said...

Εφόσον είναι από το 1943 μιλάμε για 4 χρόνια μετά την έναρξη του Β'ΠΠ... οπότε ένα μεγάλο μέρος της εκκαθάρισης μπορεί να θεωρούταν ήδη τελεσμένο.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς "April 12, 2011 11:17 PM":
Αγαπητέ αναγνώστη πώς είναι δυνατόν κάποιος που βρίσκοταν στην Αμερική να γνωρίζει πόσοι Εβραίοι είχαν σκοτωθεί ακριβώς στα στρατόπεδα στυγκέντρωσης;Την στιγμή μάλιστα που ήταν πρακτικά αδύνατον να συλλέξει κάποιος στοιχεία απο στα στρατόπεδα για τους θανάτους των Εβραίων.
Ας είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε....

jean cohen said...

Τυχαία έπεσα επάνω σας. αρνούμαι να λερωθώ διαβάζοντας σας. Απλώς να διευκρινίσω: δεν νείμαι εκπρόσωπος τύπου της Ισραηλινής Πρεσβείας. Δεύτερον ποτέ δεν γράφω ανώνυμα όπως κάποιοι δειλοί στο site αυτό αλλά πάντα με όνομα επώνυμο και φωτογραφία. Τρίτον δεν έγραψα εγώ το σχόλιο και δει σε αυτό το site. Έχω δική μου σελίδα και γράφω. Τέλος και προειδοποιώ δεν είμαι σαγιάν των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ. την επόμενη φορά που θα διαβάσω κάτι τέτοιο θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Δεν μας αρέσει να σβήνουμε σχόλια αναγνωστών.Ομως "κάποιοι" αφήνουν σχόλια που περιέχουν ονόματα με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στο blog.Για αυτό κάποια σχόλια σβήνονται..
Αυτοί προσπαθούν να βρούν πάτημα και μερικές φορές το δημιουργούν κιόλας γιατί δεν θέλουν να γίνονται γνωστά αυτά τα θέματα.

Anonymous said...

Ομως "κάποιοι" αφήνουν σχόλια που περιέχουν ονόματα με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στο blog.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;

ΟΥΣΤ ΑΠΟ'ΔΩ ΡΕ!

cretan10 said...

Χα, χα. Ο νομος βγηκε να ισχυσει για τους εβραιους. Με τους αρμενιους, με τους ποντιους γιατι δε βγηκε; ε; ε; οεο!

joanna said...

mono armenioi kai pontioi uphrksan? gia ena germano pou skotwnotan evazan sth seira 18 ellhnes,,katastrepsan oloklhrh thn ellada kai exw akousei frikiasthkes istories apo to stoma twn gwniwn mou kai ths giagias mou pou paraligo na thn pshsoun mesa sto idio ths to spiti,,,kai sunexizoun to ergo tous me thn plhrh uposthriksh twn (ellhnwn politikwn mas)!!EPITELOUS KSYPNA ELLHNA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails