Monday, February 6, 2012

Τρομακτικοί ήχοι απο τον ουρανό: Η πρώτη επιστημονική επιβεβαίωση

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Είναι γνωστό οτι ακούγονται παράξενοι και τρομακτικοί θόρυβοι σε όλη τη Γη. Ακόμη όμως πιο ανησηχυτικό και τρομακτικό είναι ότι οι λαλίστατοι κατα τα άλλα γεωφυσικοί και σεισμολόγοι, δεν εμφανίστηκαν πουθενά για να δώσουν κάποια εξήγηση για αυτούς τους θορύβους. Ειδικά στο δυτικό κόσμο, φαντάζομαι να συμφωνείτε όλοι, ότι είναι περίεργη η απουσία μιας εξήγησης απο τη NASA ή κάποια άλλη επίσημη πηγή. Αυτό ακριβώς αυξάνει τις φημολογίες. Παρ' όλα αυτά το ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ βρήκε έναν γεωφυσικό απο το Αζερμπαϊτζαν, που δίνει μια λογική εξήγηση για τους θορύβους.


Το κείμενο είναι απο WOSCO η μετάφραση απο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ


Ο Elchin Khalilov είναι γεωφυσικός που εργάζεται στον τομέα της γεωδυναμικής και γεωτεκτονικής. Είναι πρόεδρος του World Organization for Scientific Cooperation (Παγκόσμιος Οργανισμός για Επιστημονική Συνεργασία), πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής για την Παγκόσμια Γεωλογική και Περιβαλοντική Αλλαγή – GGEC GEOCHANGE και πρόεδρος του Παγκόσμιου Δικτύου για την Πρόβλεψη των Σεισμών. Περισσότερα για τον κ. Khalilov μπορείτε να διαβάσετε εδω..






Έδωσε μια συνέντευξη για τους παράξενους ήχους που ακούγονται σε όλη τη Γη στο WOSCO International News Agency. Ακολουθεί η συνέντευξή του.


Ερώτηση Wosco: Κύριε Khalilov, ποια είναι η φύση αυτών των ασυνήθιστων και πολύ χαμηλής συχνότητας ήχων που αναφέρθηκαν απο ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη απο το προηγούμενο καλοκαίρι του 2011; Πολλοί τους αποκαλούν "Ηχους της Αποκάλυψης". Πληροφορίες για τους ήχους αυτούς έρχονται απ' όλο το κόσμο: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Κόστα Ρίκα, Ρωσία, Τσεχία, Αυστραλία, κτλ.


Απάντηση Khalilov:


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ..

1 comment:

Anonymous said...

"Ρατσιστής" – Μία λέξη που εφευρέθηκε από τον Λέον Τρότσκι

Ο Leon Trotsky ήταν Εβραίος που γεννήθηκε στο μικρό χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας, στις 7 Νοεμβρίου 1879. Το πραγματικό του όνομα ήταν Lev Davidovich Bronstein. Μετά τη διαγραφή του από το Κομμουνιστικό Κόμμα, εξορίστηκε από την Σοβιετική Ένωση και τελικά δολοφονήθηκε στο Μεξικό από τον Σοβιετικό πράκτορα Ραμόν Μερσάντερ)

http://redskywarning.blogspot.com/2012/02/blog-post_07.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails