Monday, March 12, 2012

Ποιά είναι η χώρα που έχει σχέδιο να βομβαρδίσει με πυρηνικά όλες τις υπόλοιπες σε περίπτωση που απειληθεί;

Η Gutle Schnapper, η γυναίκα του Mayer Amschel Rothschild, δήλωσε το 1849:
"Αν οι γιοί μου δεν επιθυμούν πόλεμο, δεν θα γίνει κανένας".


Θυμάστε το "Σχέδιο Σαμσόν";


Το Ισραήλ λέει οτι έχουν πυρηνικούς πυραύλους που στοχεύουν σε πόλεις σε όλη την Ευρώπη, τις οποίες αυτοί κατα περίεργο και τρελό τρόπο θεωρούν "εχθρικές", αυτή είναι η προτιμώμενη επιλογή στόχου για την Ισραηλινή Αεροπορία. 


Το Ισραήλ αποκαλεί πολλές φορές ακόμη και τις ΗΠΑ "αντισημιτικές". Δεν θα φαίνεται κάπως περίεργο αυτό; 


Γιατί να πολεμούν οι ΗΠΑ προς όφελος του Ισραήλ; Αν θέλεις να κάνεις κάτι για την προστασία σου πρέπει να αναφέρεις κάθε μέρα το "Σχέδιο Σαμσόν" στα ΜΜΕ σου, έως ότου αυτή η απειλή αντιμετωπιστεί. Πρέπει να απαιτήσουμε να θεωρηθεί απο όλους οτι αυτό είναι το κορυφαίο θέμα ασφαλείας και να αφαιρεθούν όλα τα πυρηνικά απο το Ισραήλ. Αυτή είναι και η μοναδική στρατιωτική απειλή που αντιμετωπίζει ολόκληρη η ανθρωπότητα. Κατα τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Άλαν Χάρτ, η πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Golda Meir, δήλωσε δύο φορές ότι το Ισραήλ είναι προετοιμασμένο να καταστρέψει ολόκληρο το κόσμο με πυρηνικά όπλα σε περίπτωση που το Ισραήλ γνώριζε μια στρατιωτική ήττα. 
Τόσο αυτή όσο και άλλοι Εβραίοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την αισχρή απειλή, δικαιολογώντας την με την σκέψη οτι ο μόνος λόγος που δημιουργηθήκαμε είναι να υπηρετούμε τους Εβραίους και οτι αν αποτύχουμε σε αυτό το "καθήκον" μας, τότε πρέπει να τιμωρηθούμε με εξόντωση. Αυτό λοιπόν είναι το κορυφαίο θέμα για την ανθρωπότητα.


http://vaticproject.blogspot.com/2010/04/nuclear-threat-from-israeli-submarines.html

http://www.propublica.org/article/drive-by-scanning-officials-expand-use-and-dose-of-radiation-for-security-s


Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν τρομοκράτες, ειδικότερα η Αλ Κάϊντα αποτελείται απο μισθοφόρους εκπαιδευμένους απο την Μοσάντ και την CIA και τα μέτρα που παίρνουν για να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία είναι μέτρα για να φιμώσουν την κοινή γνώμη και να μην μπορεί να αντιδράσει.
http://www.opinion-maker.org/2011/01/british-intelligence-reports/


Μια αναφορά απο την Ευρώπη περιείχε το ακόλουθο απόσπασμα απο την ομιλία του ραββίνου Emanuel Rabinovich πριν απο ένα ειδικό συνέδριο του Έκτακτου Συνεδρίου των Ευρωπαίων Ραββίνων στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, τις 12 Ιανουαρίου 1952:


"Σας χαιρετώ, παιδιά μου. Κληθήκατε εδω για να ανακεφαλαιώσουμε τα κύρια βήματα του νέου προγράμματός μας. Όπως γνωρίζετε, ελπίζαμε να έχουμε 20 χρόνια διαφορά μεταξύ των πολέμων ώστε να παγιώσουμε τα μεγάλα κέρδη που αποκτήσαμε απο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά οι αυξανόμενοι αριθμοί μας σε μερικές κρίσιμες περιοχές προκαλούν αντίθεση σε εμάς και πρέπει να συνεργαστούμε τώρα με όλες μας τις δυνάμεις για να επιταχύνουμε κατα 5 χρόνια τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο."


(Δεν επίσπευσαν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο τελικά αλλά υποκίνησαν τον Κορεατικό Πόλεμο στις 25 Ιουνίου 1950, όταν διέταξαν την Βόρειο Κορέα να κάνει μια αιφνιδιαστική επίθεση στην Νότιο Κορέα. Στις 26 Ιουνίου το Συμβούλιο Ασφαλείας των Η.Ε καταδίκασε την εισβολή και κάλεσε τους εισβολείς να αποσύρουν τα στρατεύματά τους.


Στις 4 Ιουλίου 1934 ένας Εβραίος με το όνομα Leo Szilard κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την κατασκευή ατομικής βόμβας στην Αγγλία. Απο τότε όλες οι γνωστοί τύποι ατομικής βόμβας χωρίς καμία εξαίρεση έχουν εφευρεθεί απο Εβραίους. 


Οι Εβραίοι έχουν σκοτώσει ολόκληρο τον πλανήτη στην πραγματικότητα. Οι ηλίθιες ιστορίες για το πόσο πολύτιμη είναι για την ανθρωπότητα η τεχνολογία του Ισραήλ είναι τουλάχιστον τρέλα. Έχουν στην κατοχή τους οι Ισραηλινοί τις μεγαλύτερες ομάδες έρευνας πάνω στα χημικά και βιολογικά όπλα στον κόσμο και με τον τρόπο αυτό κατασκευάζουν γενετικά εξειδικευμένα όπλα με σκοπό να σκοτώσουν όπως φαίνεται όλους τους γκοϊμ(=μη Εβραίους). 


Το απεμπλουτισμένο ουράνιο που κυκλοφορεί στον πλανήτη είναι αρκετό για να σκοτώσει τον πληθυσμό της Γης πολλές φορές. Η Φαλούτζα στο Ιράκ έχει το ένα τρίτο απο τις γεννήσεις που είχε στο παρελθόν πριν τους βομβαρδισμούς με απεμπλουτισμένο ουράνιο. Ακόμη και ο Χίτλερ είχε αρνηθεί να κατασκευάσει ατομική βόμβα. Οι Εβραίοι όμως το επεδίωξαν απο την πρώτη στιγμή.


http://www.thenewsturmer.com/Historical%20News%20Letter/DidHitlerwanttheAbomb.htm


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Σκεφτείτε όμως και μια άλλη πιο τραβηγμένη περίπτωση.. Το να έχουν θάψει πυρηνικές κεφαλές σε θεμέλια κτιρίουν που έχουν αγοράσει σε όλες τις μεγάλες πόλεις του πλανήτη ή στις ταράτσες των κτιρίων αυτών.. Και αν κάποιο κράτος πάει ενάντια στα συμφέροντά τους θα τις ενεργοποιήσουν αφού βέβαια απειλήσουν πρώτα.. Για σκεφτείτε αν ήσασταν στις θέση τους.Θα το κάνατε;

1 comment:

Anonymous said...

Ο Σιωνισμός δεν ελέγχεται με τα όπλα.Μπορεί να ελεγθεί όταν
Α. το κάθε έθνος διεκδικήσει τους Αμερικάνους πολίτες. Η Ελλάδα τους
δικούς της,η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία αντίστοιχα

Β. Κλείσουν όλες οι μασονικές στοές
Το Ισραήλ τότε θα γίνει η πιό ανίσχυρη χώρα στον κόσμο

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails