Friday, June 28, 2013

Οι Αλβανοί και λοιποί εγκληματίες σκοτώνουν Έλληνες και ο Δένδιας με εβραϊκό σκουφάκι κυνηγάει "αντισημίτες"

Η δήλωση Δένδια, ότι πρέπει να εξοβελιστεί απ' την κοινωνία ο αντισημιτισμός, επιδιώκει την φίμωση όσων λένε το προφανές... Ότι η ανθρωπότητα διοικείται απ' τους Εβραίους, ότι όλοι οι κεντρικοί τραπεζίτες είναι Εβραίοι και ότι οι Εβραίοι είναι ρατσιστές.
Αυτά θέλουν να μας απαγορεύσουν να λέμε για να περάσει η ανθρωπότητα στην Παγκόσμια Εβραϊκή Κυβέρνηση με Σύνταγμα το Ταλμούδ...

Ο κύριος υπουργός λέει ότι η "ελληνική κοινωνία" δεν έχει ανοχή στον αντισημιτισμό.. Έχει όμως στο εμπόριο ναρκωτικών. Έχει στους αλλοδαπούς με τα καλάσνικοφ. Έχει στη λαθρομετανάστευση.


Βέβαια είναι λογικό να κάνει ότι κάνει ο κ. Δένδιας αφού είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ και λόγω ακριβώς αυτής του της ιδιότητας υπουργοποιήθηκε πριν δημιουργηθεί κυβέρνηση μόλις έγινε κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Αλήθεια γιατί κανείς δημοκράτης δεν μιλάει για την αδιαφάνεια αυτή;


Δένδιας: Καμία ανοχή σε ρατσισμό και αντισημιτισμό

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας συναντήθηκε με τον Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ κ. Yitzhak Aharonovitch, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Μετά το πέρας της συνάντησης οι κ.κ. Δένδιας και Aharonovitch επισκέφθηκαν την Εβραϊκή Συναγωγή των Αθηνών και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, όπου ο κ. Δένδιας δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα ότι υποδέχομαι σήμερα τον Υπουργό κ. Aharonovitch σε ανταπόδοση της δικής μου επίσκεψης στο Ισραήλ πριν από έναν περίπου χρόνο. Μου έκανε επίσης την τιμή να είμαστε σήμερα μαζί, στην επίσκεψη στη Συναγωγή των Αθηνών και στο Μνημείο αυτό που συμβολίζει τα πάθη των Εβραίων στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.


Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής και να πω δύο μόνο πράγματα: Ότι η ελληνική κοινωνία του 21ου πρώτου αιώνα, αλλά και το ελληνικό κράτος, δεν έχουν κανένα περιθώριο ανοχής απέναντι στο ρατσισμό και τον αντισημιτισμό. Τα δύο αυτά φαινόμενα πρέπει να εξοβελιστούν από την ελληνική πραγματικότητα».

Ο κ. Δένδιας δήλωσε επίσης σχετικά με το ζήτημα της καταπολέμησης τρομοκρατίας στη χώρα μας: «Η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας είναι μία μάχη διαρκής. Είχα πει από την αρχή όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, ένα χρόνο πριν, ότι θα ήταν μεγάλο λάθος οποτεδήποτε να θεωρηθεί ότι η μάχη απέναντι στην τρομοκρατία έχει κερδηθεί. Η μάχη αυτή είναι διαρκής και θα συνεχιστεί με επαγρύπνηση του κράτους και των Υπηρεσιών του».

Ο Υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ δήλωσε:

«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον φίλο μου, κύριο Υπουργό που με δέχθηκε εδώ, σε αυτή την επίσκεψη η οποία αποτελεί ανταπόδοση της επίσκεψής του στο Ισραήλ. Είχαμε μία συνεργασία εξαιρετική και άριστη ανταλλαγή απόψεων και αυτό είναι επακόλουθο της άριστης συνεργασίας των δύο Υπουργείων και των δύο Κρατών.

Στο άμεσο μέλλον πρόκειται να υπογράψουμε μία συμφωνία, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα θέματα στα οποία ο Υπουργός και εγώ συμφωνήσαμε. Πολλά θέματα μεταξύ των οποίων και η τρομοκρατία. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Υπουργό, ο οποίος ήρθε μαζί μου και επισκεφθήκαμε τη Συναγωγή, αλλά και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος εδώ.

Πρέπει να θυμηθούμε ότι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, το 85% του εβραϊκού πληθυσμού εξοντώθηκε. 

Και το μήνυμα το οποίο στέλνουμε μαζί από εδώ είναι ότι έχουμε χρέος να καταπολεμήσουμε τον φασισμό, να καταπολεμήσουμε τον αντισημιτισμό, φαινόμενα τα οποία διαχέονται σε όλο τον κόσμο και σε όλη την Ευρώπη. Και χαίρομαι που ο Υπουργός είναι τόσο σαφής στον πόλεμο αυτό, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου εναντίον νεοναζιστικών ομάδων.

Επαναλαμβάνω ότι οι σχέσεις των κρατών μας είναι άριστες και χαίρομαι πάρα πολύ για τη σύντομη αυτή επίσκεψη που πραγματοποιώ στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ».

Μετά τη Εβραϊκή Συναγωγή ο κ. Aharonovitch συνοδευόμενος από τον κ. Δένδια ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης.

1 comment:

Anonymous said...

Κοιτάξτε πλατύ χαμόγελο ο καριόλης σκατομασώσος Ιουδαίος Δένδε!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails