Sunday, January 25, 2015

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ: ΚΑΨΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


karameros

 
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Ιδού ο τρόπος, που επίσημα πλέον λένε πως θα πολιτευθούν, οι αναρχοκομμουνιστές του Σύριζα! Αναμπουμπούλα για την αναμπουμπούλα, και αναταραχή για την αναταραχή… Μόνο που η κοινωνία δεν αντέχει αναταραχές. Αναζητά εναγωνίως πολιτικές θέσεις και επίλυση των προβλημάτων.

Ο Καραμέρος προτείνει, καμμένες τράπεζες, προς εκτόνωση των πολιτών, αλλά κουβέντα για τα δάνεια των Ελλήνων, θα τα κουρέψουν, θα τα χαρίσουν; Ποια πολιτική απόφαση θα πάρουν;

Η Αριστερά μέχρι τώρα φημιζόταν για τις ανθελληνικές ενέργειές της στα περίφημα Δεκεμβριανά που οδήγησαν στον γνωστό εμφύλιο.
 
Τώρα τα στελέχη της Κουμουνδούρου, ο Κουράκης και τα παιδιά του, ο Βούτσης και τα παιδιά του, μέσω του εκλεγμένου στην Περιφέρεια Γ. Καραμέρου, δίνουν το γενικό σύνθημα του πλιάτσικου και της καταστροφής, μέσω των μπαχαλάκηδων, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 25ης Ιανουαρίου, αν – εάν – αφού και σαν ο Σύριζα βγει πρώτο κόμμα.Και αν ένα εκλεγμένο μέλος του Σύριζα στην Περιφέρεια αναρτά τέτοιες ηλίθιες εικόνες και δίνει το στίγμα του πως θα κινηθεί η ηγεσία του Σύριζα στα όποια επινίκια, σκεφτείτε τι θα κάνουν τις επόμενες ημέρες οι Εξαρχιώτες «σύντροφοι»- μπαχαλάκηδες, πόσο μάλλον αφού η Αστυνομία θα είναι αφοπλισμένη.
ΥΓ. Μου αρέσει το σύνθημα σου ρε Καραμέρο, αλλά προτιμούσα να πεις πως θα ανακουφίσετε τον κόσμο με έναν νόμο που θα κουρεύει ή θα χαρίζει τα δάνεια σε όσους έχουν καταδυναστεύσει οι τράπεζες. Το να τις κάψετε δεν θα βγάλει πουθενά, αφού στο τέλος του μήνα το τηλέφωνο θα χτυπήσει και κάποιος στην άλλη άκρη της γραμμής θα ζητάει από τους μπαρουτοκαπνισμένους πολίτες την δόση.
Οι φωτιές που δείχνεις, δεν διαγράφουν τα δάνεια, αλλά έχουν θύματα, όπως στην Μαρφίν που οι σύντροφοι σου έκαψαν ζωντανούς 4 ανθρώπους.
Υ.Γ. 1: Εαν τις επόμενες ώρες ο Καραμέρος διωχθεί κακήν κακώς από τον Σύριζα θα πιστέψουμε πως ήταν καθαρά προσωπικές του απόψεις, αλλιώς όλοι εσείς που την Κυριακή θα πάρετε τα ψηφοδέλτια στα χέρια σας και θα μπείτε στο παραβάν, βγάλτε τα συμπεράσματά σας…
 
Υ.Γ. 2: Ιδού οι εθνικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για το θέμα των τραπεζών.
 
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑΑπαιτείται άμεση εξυγίανση του τραπεζικού μας συστήματος. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Είναι θλιβερό να πληρώνει ο ελληνικός λαός για την ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών. Είναι απαράδεκτο, τα χρήματα που λαμβάνουν οι τραπεζίτες από την τρόικα να μετατρέπονται σε δημόσιο χρέος, χωρίς το κράτος να λαμβάνει ως αντίτιμο την πλειοψηφία των μετοχών τους.
Παράλληλα, με την εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος απαιτείται η συγχώνευση των χρεοκοπημένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα, η οποία θα επιδοτήσει την πρωτογενή παραγωγή.
Επίσης, το εθνικό κράτος οφείλει να επιβάλει διαγραφή των τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια και ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων από τα δυσβάσταχτα βάρη των τοκογλυφικών δανείων.
 
Καταλάβατε την διαφορά μας με όλα τα αποκόμματα της συμφοράς που θέλουν να διαχειριστούν τις τύχες μας; 

1 comment:

Anonymous said...

ΑΔΕΡΦΙΑ!
ΝΙΚΗΣΕ Η ΚΑΡΟΤΙΚΗ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΙΚΗ ΚΤΗΝΟΒΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟΦΑΓΙΚΗ ΓΛΥΦΟΚΩΛΙΚΗ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΗ ΦΕΤΙΧΙΣΤΙΚΗ ΦΤΥΣΙΜΟΛΑΓΝΙΚΗ ΤΡΑΝΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΟΦΙΛΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΟΦΑΓΙΚΗ ΒΡΩΜΟΛΑΓΝΙΚΗ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΤΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΟΟΔΟΣ!

ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails