Thursday, February 26, 2015

Εύβοια: Αυτοκτόνησαν μάνα και γιος - Βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας - Σοκαρισμένη η Χαλκίδα (Φωτό)!





 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!


Κάθε ανθρώπινη ψυχή που φεύγει μ' αυτό τον τρόπο, ας γίνει ο εφιάλτης και η κατάρα επί όλων εκείνων των πολιτικών, που οδήγησαν, οδηγούν και θα οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στην απόγνωση.

Πόπη Σουφλή


Εύβοια: Αυτοκτόνησαν μάνα και γιος - Βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας - Σοκαρισμένη η Χαλκίδα (Φωτό)!
ΦΩΤΟ από evianews.com

- Η ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει τη Χαλκίδα και όχι μόνο με τη μητέρα να αυτοκτονεί με το παιδί της
- Δυσβάσταχτα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η τραγική οικογένεια τα τελευταία χρόνια
- Ακαριαίος ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας - Στο νοσοκομείο ξεψύχησε ο γιος της λίγες ώρες αργότερα
- Βούτηξαν στο κενό με διαφορά ενός λεπτού από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που έμεναν
- Τι λένε στο NewsIt ένοικοι της πολυκατοικίας και τι γράφει το σημείωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09.00 το πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάτοικο της γειτονιάς, που είπε ότι 
στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει πήδηξαν μάνα και γιος από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου. 



 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάνα και γιος βούτηξαν στο κενό με διαφορά ενός λεπτού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί ποιος έπεσε πρώτος. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν η μητέρα 63 ετών να σκοτωθεί επί τόπου ενώ ο 27χρονος γιος της να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


ΦΩΤΟ από evianews.com
ΦΩΤΟ από evianews.com

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, η οικογένεια αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που στους περισσότερους κατοίκους της περιοχής ήταν γνωστά. Τα τελευταία 3,5 χρόνια η γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο. Οι ιδιοκτήτες το γνώριζαν και βοηθούσαν οικονομικά τόσο την ίδια όσο και το παιδί της, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η αυτόχειρας, μια εξαιρετικά περήφανη γυναίκα έπαιρνε μια μικρή αναπηρική σύνταξη, την οποία της έκοψαν πριν από 2,5 χρόνια, ενώ πολλές φορές απευθυνόταν στο φιλόπτωχο ταμείο του δήμου.

''Έβλεπα τη γυναίκα καθημερινά και τη χαιρετούσα. Ήξερα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο'' τονίζει στο NewsIt ένοικος της πολυκατοικίας, ναυτικός στο επάγγελμα, που επισημαίνει ότι ποτέ δεν είχε δει τον 27χρονο γιο της.

Το διαμέρισμα βρέθηκε καθαρό με λίγα έπιπλα στο εσωτερικό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείωμα, που αναφερόταν σε δικαστική απόφαση. Πιθανότατα να σχετίζεται με την απόφαση για διακοπή της αναπηρικής της σύνταξης.

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως η γυναίκα είχε δύο ακόμα παιδιά που έμεναν στην Αθήνα. Της είχαν ζητήσει το τηλέφωνό τους, αλλά όπως λένε ποτέ δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με αυτά...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ -  ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Πηγή Φωτογραφιών: evianews.com

Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails