Sunday, February 15, 2015

Φοβερή είδηση: Εβραίος συνελήφθη να γράφει τη λέξη "Εβραίος" σε αυτοκίνητα στη Γαλλία!


Εβραίος στην Γαλλία έγραφε τη λέξη "Εβραίος" σε αυτοκίνητα για να δημιουργήσει αντισημιτισμό!
Αυτός είναι ο αντισημιτισμός που δήθεν υπάρχει στην Ευρώπη. Είναι αντισημιτισμός δημιουργημένος από Εβραίους για να μας πείσουν ότι πρέπει να απαγορευτεί η κριτική στους Εβραίους που ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου...

Η είδηση που διαβάσαμε στο blog Hellenic Vigilance προέρχεται από εδώ

Ένας άνδρας πιάστηκε την Δευτέρα να προσπαθεί να γράψει την λέξη "Εβραίος" σε οχήματα στην περιοχή 16. Ο άνδρας και η γυναίκα του, και οι δύο τους Εβραίοι, είχαν καταθέσει εκθέσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και στην συνέχεια έκαναν μια καταγγελία ότι βρήκαν ίχνη αντισημιτισμού στο κτίριό τους.

Η αστυνομία είχε ισχυρές υποψίες ότι είχαν επιβεβαιωθεί. Την Δευτέρα περίπου στις 4 pm, ένας άνδρας πιάστηκε να γράφει την λέξη "Εβραίος" σε παρκαρισμένα οχήματα στην οδό General-Clavery. Είκοσι αυτοκίνητα σημαδεύτηκαν. 

Η αστυνομία του πέρασε χειροπέδες και τον κατέγραψε. 

"Είναι τρελός που το κάνει αυτό!", είπε ένας αξιωματούχος.

Αφού συνελήφθη, ο ύποπτος ονόματι Pierre B. έγινε γνωστό ότι ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία όχι ως δράστης αλλά ως θύμα. Το προηγούμενο καλοκαίρι, είχε επισκεφθεί 2 φορές το αστυνομικό τμήμα στον 16ο τομέα για να καταγγείλει κρούσματα αντισημιτισμού.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails