Monday, May 18, 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Σχήμα λόγου" ότι θα σκίζαμε το Μνημόνιο!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γεια σας κορόιδα που ψηφίσατε Σύριζα για να καταργήσει το μνημόνιο!

Πρόσφατα αναδείξαμε την τεράστια κωλοτούμπα αλά Κομανέτσι του Μπαλάφα που έκανε τον ανήξερο στο θέμα της κατάργησης του Μνημονίου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος του Σύριζα, Γιάννης Μπαλάφας βρισκόμενος σε... άλλη φάση, μετεκλογική πια, ξεκαθάρισε πως ο Σύριζα δεν είπε ποτέ πως θα σκίσει το ΜνημόνιοΑπλά όλοι εμείς  βρισκόμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν και νομίζαμε ότι ο Σύριζα είναι αντιμνημονιακό κόμμα, ο Μπαλάφας... δίκιο έχει!

Στην ίδια γραμμή συντάχθηκε σήμερα και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε στον ΣΚΑΪ: "Το μνημόνιο δεν είναι ζήτημα κριτικής, ή...

προσέγγισης αντοχών. Το μνημόνιο είναι ένα αντιδημοκρατικό καθεστώς και πρέπει να πάψει σε όλη την Ευρώπη. Έχει εξηγηθεί ότι χιλιάδες διατάξεις δεν καταργούνται με ένα νόμοΤο σχήμα λόγου "με ένα άρθρο και ένα νόμο" είχε ειπωθεί για να καταδείξει την βαθιά αντιδημοκρατική επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά να φέρει με ένα άρθρο εκατοντάδες νόμους με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Να είμαστε σαφείς: Προφανώς η κατάργηση του μνημονίου προϋποθέτει πολλαπλά νομοθετήματα και για αυτό που λέτε ότι δεν έχει γίνει αυτό, να πω ότι έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, παρόλο που η κυβέρνηση δεν είναι απερίσπαστη".

Με άλλα λόγια ΞΕΧΑΣΤΕ το σκίσιμο του Μνημονίου! Οι Συριζαίοι το παραδέχονται με χίλιους τρόπους: Και εμείς Μνημόνιο υπογράφουμε και συνεχίζουμε με την εξής διαφορά: Πρώτη φορά αριστερά!

Μόνο η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή, συνεπής και απροσκύνητη αντιμνημονιακή δύναμη για τον Λαό και την Πατρίδα!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails