Monday, May 18, 2015

Τα ψεύδη της φυλλάδας των Συντακτών για την εισβολή παρακρατικών στην δίκη της Χρυσής Αυγής - Διαβάστε και φρίξτε!



Ένα… κάρο ψέματα γράφει η φυλλάδα των συντακτών –και όχι μόνον αυτή- για τα χτεσινά ντροπιαστικά γεγονότα στη δίκη του Κορυδαλλού. Ας τα μετρήσουμε:

Ψέμα 1ο«Επεισόδιο σημειώθηκε όταν κρατούμενοι των «Πυρήνων της Φωτιάς» εισέβαλαν στο σημείο που κάθονταν οι μάρτυρες-θύματα. Ενώ φορούσαν ακόμα τις χειροπέδες οδηγούμενοι στην διπλανή αίθουσα, πέταξαν δύο μπουκάλια με νερό και φώναξαν: «φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».
Μπουκάλια πέταξαν, αλλά χειροπέδες δε φορούσαν. Γιατί αν φορούσαν,...
δε θα μπορούσαν να πετάξουν τα μπουκάλια… Και δε θα ήταν και παρακρατικοί…

Ψέμα 2ο«Πληροφορίες που μεταδόθηκαν περί εισόδου αντιεξουσιαστών στην αίθουσα δεν επιβεβαιώνονται δεδομένου πως κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει, αν δεν είναι εφοδιασμένος με την κατάλληλη κάρτα».
Εδώ γελάνε, αφού παραπάνω αναφέρουν την εισβολή του τραμπουκαριού στην αίθουσα. Εκτός κι αν οι παρακρατικοί τραμπούκοι το μετάνιωσαν και γύρισαν πίσω, γιατί θυμήθηκαν πως δεν είχαν πάρει μαζί τους την… κατάλληλη κάρτα!

Ψέμα 3ο«Στη διάρκεια των επεισοδίων αρκετοί υπερασπιστές των χρυσαυγιτών διατύπωσαν απειλές και χειρονομίες προσβλητικές προς τους μάρτυρες κατηγορίας κι εκείνοι απάντησαν με συνθήματα». Η αλήθεια είναι, ότι το συντροφάτο που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα –με μπροστάρηδες τους γονείς Φύσσα, που έδωσαν μεγάλο σώου-, έδρασε παράλληλα με το τραμπουκαριό που εισέβαλε μέσα, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία πρόκληση. Προφανώς, γιατί υπήρχε μεταξύ τους συνεννόηση εκ των προτέρων…   

Ψέμα 4ο«Κατά τη διακοπή της δίκης, ο βουλευτής της Χ.Α., Δημήτρης Κουκούτσης, σε άπταιστα αραβικά, εξύβρισε τη διερμηνέα των αλλοδαπών μαρτύρων, που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να καταθέσουν για τη δράση της Χρυσής Αυγής». Επικοινωνήσαμε με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και μας ενημέρωσε ότι δεν γνωρίζει αραβικά – και μάλιστα… «απταίστως».

Τέσσερα κραυγαλέα ψεύδη μέσα σε λίγες γραμμές! Αυτό θα πει… σεβασμός στην αλήθεια και την νοημοσύνη των αναγνωστών τους!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails