Monday, August 31, 2015

Ελληνικό έδαφος υπό κατοχή: 11.000 λάθρο έχουν κυριεύσει την Λέσβο!

Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι αυτη την στιγμή ξένοι λαθρομετανάστες! Συνολικά στους 11.000 ανέρχονται οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στο νησί με την χθεσινή ημέρα να κατέχει τα πρωτεία στην βίαιη είσοδο ξένων σε ελληνικό έδαφος από το 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα!

Συνέχεια τα πλοία τους μεταφέρουν στην Αθήνα και συνέχεια αποβιβάζονται ολόκληρες στρατιές στο ελληνικό νησί χωρίς κανένα έλεγχο και χωρις κανέναν περιορισμό! Ουδείς τους εμποδίζει, όλοι είναι παρατηρητές της μεγαλύτερης εισβολής και αλλοίωσης της πληθυσμιακης σύνθεσης ενός νησιού που σε λίγο μόνο κατ'όνομα θα είναι ελληνικό...
Μόνο 8.000 υπολογίζεται ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων που είτε μένουν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια, περιμένοντας την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών, είτε στον περιβάλλοντα χώρο, είτε τέλος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.
Μόνο για το Σαββάτο πιστοποιήθηκε η άφιξη περί των 2.600 νέων μεταναστών και προσφύγων, ενώ άλλοι 2.000 περίπουπου αφίχθηκαν δεν έγινε δυνατό να πιστοποιηθούν λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού.
Την Κυριακή, όμως, υπολογίζεται ότι στο νησί έφθασαν περί τους 2.000 νέους μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους μένουν στους χώρους αποβίβασής τους στο Μόλυβο ή τη Συκαμνιά. Κάποιοι από αυτούς πεζοπορώντας κινούνται στην πόλη της Μυτιλήνης. Διανύοντας με τα πόδια αποστάσεις περίπου 70 χιλιομέτρων
Στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέπλευσε από τη Μυτιλήνη μεταφέροντας στον Πειραιά περί τα 1.680 άτομα, ενώ άλλα 800 άτομα είχε επιβιβάσει από τη Σάμο οι οποίοι απλά θα αποβιβαστούν στην Αττική και απο εκεί και πέρα θα ρποστεθούν στο 1 εκατ. ξένων που ήδη βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος.
Λίγο νωρίτερα, είχε αποπλεύσει από το νησί με 1.740 μετανάστες και πρόσφυγες το το πλοίο «Tera Jet» το οποίο, ωστόσο, επέστρεψε στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να αποβιβάσει δύο παιδιά με υψηλό πυρετό και συνέχισε κανονικά το ταξίδι του. Όπως έγινε γνωστό, το «Tera Jet» θα εκτελεί ένα δρομολόγιο κάθε δύο ημέρες για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μεταφέροντας μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά.
Από τους λαθρομετανάστες το 90% είναι μουσυολμάνοι και νέοι μέχρι 30 ετών. νεαροί. Πρόκειται για μια   αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού , νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη  της ΕΕ,  από το  πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την  εθνολογική αλλοίωσή της
Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα "Kurir" γράφει σε άρθρο της ότι  οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα  χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα  Ρότσιλντ και τις  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας  ότι το κόστος της μεταφοράς των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.
Το πρόβλημα είναι ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν αναμένεται να διορθωθεί αλλά θα χειροτερεύσει. Οι ίδιοι αριθμοί αναμένονται όχι για αύριο αλλά και όλο τον Σεπτέμβριο χωρίς κανείς και τίποτα είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις σε αυτό το «κράτος» για να  ανακόψει αυτό το φρενήρη ρυθμό. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails