Sunday, October 11, 2015

Φρικτά βασανιστήρια χριστιανών στα χέρια του «χαλιφάτου»…!!Όπου η αμερικανική ηγεσία υποστήριξε ακραίες ισλαμικές ομάδες να ανατρέψουν κοσμικούς δικτάτορες στο όνομα της «δημοκρατίας και της ελευθερίας», ο ντόπιος χριστιανικός πληθυσμός υποχρεώθηκε ή να μεταστραφεί στο Ισλάμ ή να πεθάνει.


Και οι πολλοί χριστιανοί επέλεξαν τον θάνατο. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα προέρχεται από το Χαλέπι, όπου στις 28 Αυγούστου 12 χριστιανοί αφού βασανίσθηκαν, βιάστηκαν δημόσια, ακρωτηριάστηκαν, τελικά αποκεφαλίστηκαν και τα σώματά τους σταυρώθηκαν από τους τζιχαντιστές, διότι δεν εγκατέλειψαν τον Χριστό για τον Μωάμεθ.
Οι τζιχαντιστές περιέφεραν μπροστά από πλήθος ένα δωδεκάχρονο αγόρι. Του έκοψαν τα δάχτυλα, καθώς αρνήθηκε, με σθένος, να ασπαστεί το Ισλάμ. Το έδειραν αλύπητα, λέγοντας στον πατέρα του πως θα σταματήσουν μόνο αν αυτός μεταστραφεί. Αρνήθηκε. Τότε βασάνισαν και αυτόν, μαζί με άλλους δύο χριστιανούς. Κατόπιν, όλοι τους, και το αγόρι, σταυρώθηκαν.
Τα σώματά τους αφέθηκαν στους σταυρούς επί δύο ημέρες και δεν επετράπη σε κανέναν να πλησιάσει. Πάνω στους σταυρούς κρεμάστηκε μια πινακίδα που έγραφε : «Άπιστοι».
Άλλοι οκτώ χριστιανοί, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες, επίσης διατάχθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ, ενώπιον μεγάλου πλήθους. Όταν αρνήθηκαν οι τζιχαντιστές βίασαν δημόσια τις δύο γυναίκες. Κατόπιν υποχρέωσαν και τους οκτώ να γονατίσουν και τους αποκεφάλισαν καθώς αυτοί προσεύχονταν. Μετά τον αποκεφαλισμό τους τα σώματά τους σταυρώθηκαν.
Τα ίδια συνέβησαν στη Λιβύη και το Ιράκ όταν οι Αμερικανοί ανέτρεψαν τους δικτάτορες των δύο χωρών, οι οποίοι, τηρούσαν υπό έλεγχο τα τζιχαντιστικά στοιχεία.
Το 2014 ο Αγγλικανός ιερέας Άντριου Γουάιτ, μίλησε για τις φριχτές σφαγές των χριστιανών στο Ιράκ. Ο ιερέας έκανε λόγο για παιδιά που τεμαχίζονταν στα δύο με σπαθί, σα να μην πέρασε μια μέρα από τον μεσαίωνα. Αυτά άρχισαν να συμβαίνουν στο Ιράκ πριν την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους, μετά την ανατροπή του Σαντάμ Χουσεΐν.
Το 2003 τουλάχιστον 12 χριστιανοί σταυρώθηκαν, μεταξύ τους και παιδιά 10 ετών. Μαρτυρίες του Γουάιτ κάνουν λόγο για ομαδικές εκτελέσεις ολόκληρων οικογενειών. «Μια οκταμελής οικογένεια σφαγιάστηκε. Δίπλα τους ήταν η Βίβλος, μέσα σε μια λίμνη αίματος», ανέφερε σε μια από τις μαρτυρίες του.
Στη Λιβύη, στις αρχές του τρέχοντος έτους, το Ισλαμικό Κράτος έσφαξαν, σαν πρόβατα 21 χριστιανούς Κόπτες, αφού πρώτα τους έβγαλαν τα μάτια. Μετά από αυτό το ΙΚ δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ο εκπρόσωπός του έλεγε:
«Λέμε στους χριστιανούς, όπου και αν βρίσκονται, ότι το ΙΚ θα επεκταθεί, με τη θέληση του Αλλάχ. Θα σας φτάσουμε ακόμα και στα πιο απόρθητα οχυρά σας. Όποιος ασπαστεί το Ισλάμ θα είναι ασφαλής. Όποιος αρνηθεί θα δει μόνο την αιχμή του δόρατός μας. Οι άνδρες θα σφαγούν, τα παιδιά θα γίνουν σκλάβοι μας και ο πλούτος σας λεία μας. Αυτή είναι η κρίση του Αλλάχ και του απεσταλμένου του».
Η συνεχιζόμενη σφαγή των χριστιανών από το Ισλαμικό Κράτος και η καταστροφή των εκκλησιών και των πολιτιστικών μνημείων κατατίθεται στα πόδια των δυτικών εθνών που ακούσια ή εκούσια, προετοίμασαν τον δρόμο στο ΙΚ.
Όπως είπε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, τα έθνη που υποστήριξαν την «Αραβική Άνοιξη», αντί για δημοκρατία και πρόοδο έφεραν βία, φτώχεια και καταστροφή. «Και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, περιλαμβανομένου αυτού της ζωής. Καταλάβατε τι κάνατε;», είπε.
Το κατάλαβαν ή όχι, η καταστροφή συνεχίζεται, με τους χριστιανούς να πληρώνουν το υψηλότερο τίμημα.
defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails