Tuesday, October 13, 2015

O gay Πρόεδρος, η Michelle Που Είναι… Ο Michelle και οι «Αρχιτέκτονες της Κολάσεως»

Το 2008 εκλέχτηκε στις ΗΠΑ ένας μαύρος πρόεδρος, ο Μπάρακ Ομπάμα, πραγματικό όνομα, Barry Soetoro. Ήταν η πρώτη φορά που στις Ηνωμένες Πολιτείες εκλέγονταν ένας μαύρος πρόεδρος. Οι Αμερικανοί δεν ήθελαν ξανά ένα ρεπουμπλικάνο πρόεδρο και έχοντας πικρή πείρα από τον Μπους, εξέλεξαν τον Ομπάμα. Αν ήταν γνωστό τότε ότι ο Ομπάμα ήταν γκέι, τοξικομανής και ψεύτης με πλαστό όνομα έχοντας ένα γάμο με έναν άνδρα και δυο παιδιά όχι δικά τους αλλά υιοθετημένα, σίγουρα δεν θα εκλέγονταν ποτέ.Ποιους συνέφερε να έχουν οι ΗΠΑ ένα κρυφό γκέι πρόεδρο και μάλιστα πανδρεμένο με ένα άντρα ;


Το 2009 ο Μπάρακ Ομπάμα βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ειρήνης. Είχε υποσχεθεί ότι θα τερματίσει τους πολέμους των ΗΠΑ και ότι θα κλείσει την φυλακή- κολαστήριο του Γκουαντάναμο. Τίποτα δεν έκανε από όλα αυτά. Αντίθετα οι αιματηροί πόλεμοι συνεχιστήκαν στο Αφγανιστάν, Πακιστάν, στην Λιβύη, στην Υεμένη, ο πόλεμος των drones ενώ άρχισε η αιματηρή εκατόμβη των θυμάτων του φρικτού εμφυλίου της Συρίας.


Το Πεντάγωνο και η κεντρική κλίκα του ΝΑΤΟ ήταν αυτοί που ήθελαν να έχουν ένα πρόεδρο υποχείριο των εκβιασμών τους για την πραγματική του ταυτότητα. Έτσι περνούσαν εύκολα τα σατανικά τους σχέδια για τις πολεμικές τους επιχειρήσεις, για την αύξηση των κερδών των πολεμικών βιομηχανιών και για την οικονομική εξόντωση της ανθρωπότητας.

Υπάρχει μια συνωμοτική ομάδα στις ΗΠΑ που θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο. Είναι η Επιτροπή των 300. Ο Ομπάμα δεν είναι μέλος της αλλά τα μέλη της είναι ο Κίσινγκερ,οι de Rothschild και Rockefeller, ο δισεκατομμυριούχος των Windows, Μπιλ Γκέιτς και ο «άρχοντας» των ναρκωτικών, κ Kaspar Villiger.

Αυτό δείχνει ότι ο κ Barry Soetoro, ψευδώνυμο του Μπαράκ Ομπάμα, δεν νοιάζεται για το τι συμβαίνει στον κόσμο ; Είναι ένα ερώτημα. Ο εκβιασμός της ομάδας αυτής του δημιουργούσε κατάθλιψη για τις παγκόσμιες εξελίξεις.

Το 1990 ο Γκορμπατσόφ διέλυσε την Σοβιετική Ένωση και παρέδωσε την Ανατολική Γερμανία στο ΝΑΤΟ με τον όρο ότι δεν θα επεκτείνονταν στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Το ΝΑΤΟ όμως δεν τήρησε αυτόν τον όρο. Από την αρχή προσπάθησε να επεκταθεί προς ανατολάς για να εξουδετερώσει και να καταστρέψει την Ρωσία.

Το 2011 το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ με την CIA, την βρετανική μυστική υπηρεσία, ΜΙ-6, τους Rothschild και την «μαριονέτα» τους τον Τζορτζ Σόρος, προσπάθησαν προσφέροντας τεράστια ποσά σε Ρώσους διανοουμένους να προκαλέσουν στην Ρωσία ένα κίνημα αναταραχής, μια λαϊκή εξέγερση made by USA για να ανατρέψουν τον Πούτιν. Έγιναν κάποιες διαδηλώσεις αλλά στη συνέχεια, ο Πούτιν αντέδρασε άμεσα και η απόπειρα εξέγερσης και ανατροπής του κατέρρευσε.

Στη συνέχεια μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο της «λαϊκής εξέγερσης» στην Ουκρανία. Είναι χαρακτηριστικό εδώ ότι ο εγκληματίας πολέμου Κίσινγκερ, είχε δηλώσει στις 10 Απριλίου 2014 ότι, «Η περίπτωση της Ουκρανίας αποτελεί το κριτήριο για την πτώση του καθεστώτος του Πούτιν». Αυτό και μόνο αποδείκνυε πως η όλη αυτή δήθεν «επανάσταση» ήταν προσχεδιασμένη στα σκοτεινά γραφεία της συνομωσίας.

Μαζί με τα γεγονότα της Ουκρανίας τότε πρόεκυψε και η μη εξιχνιασμένη υπόθεση της εξαφάνιση της πτήσης MH-370, ένα Boeing777 της Μαλαισίας Airlines. Κάνεις δεν τόλμησε τότε να εξετάσει την σχέση της αμερικανικής βάσης της CIA του Ντιέγκο Γκαρσία, (στην μέση του Ινδικού Ωκεανού), με την εξαφάνιση του αεροπλάνου ενώ τα smartphones έτρεχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα σήματα των κινητήρων σταματούσαν λίγο πάνω από το Ντιέγκο Γκαρσία. Πιθανώς η πειρατεία αυτού του Boeing 777 διαπράχθηκε από το Πεντάγωνο και τη CIA. Ο πρόεδρος Ομπάμα σίγουρα το ήξερε αυτό, αλλά πιθανώς δεν τολμούσε ένα πει τίποτα γιατί για άλλη μια φορά ήταν το θύμα του εκβιασμού των συνωμοτών.

Σε όλες αυτές τις εξελίξεις το ερώτημα είναι αν ο Barry Soetoro, ψευδώνυμο Μπαράκ Ομπάμα, είναι σύμφωνος αλλά λόγω του εκβιασμού του μαζί με την γκέι «πρώτη κυρία» δεν είναι σε θέση να μιλήσει και να πει τη αλήθεια. Να βάλει ένα τέλος σε αυτό το έργο καταστροφής με μια αποκάλυψη της ταυτότητάς του. Η υπάρχει και κάτι άλλο που δεν είναι ακόμα γνωστό ;

Εδώ τώρα γίνεται σαφές γιατί ο Πούτιν κάνει προπαγάνδα εναντίον των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών εδώ και χρόνια. Στην περίπτωση του Πούτιν το ερώτημα είναι γιατί δεν βγαίνει δημόσια να ενημερώσει τον κόσμο γι’ αυτό τον σατανικό εκβιασμό σχετικά με το γκέι ζευγάρι Ομπάμα; Αυτό παραμένει ένα αίνιγμα. Ίσως ο κ Πούτιν ήθελε επίσης ένα «αδύναμο πρόεδρο» στις ΗΠΑ, για να μπορεί να τον χειρίζεται καλύτερα. Αυτό όμως ενέχει τον μεγάλο κίνδυνο υποτίμησης της σατανικής συνομωσίας που οδηγεί τον κόσμο στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Στην πραγματικότητα από το 2009 ο κόσμος είναι υποχείριο ενός σεξουαλικού εκβιασμού από το Πεντάγωνο, την Επιτροπή των 300, την ηγετική κλίκα του ΝΑΤΟ και τους εμπόρους του πολέμου. Ήταν οι ίδιοι που είχαν οργανώσει την 11η Σεπτεμβρίου, 2001 και σήμερα επιδιώκουν την καθυπόταξη του κόσμου και την ψυχική διάλυση της ανθρωπότητας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails