Thursday, September 15, 2016

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ VS ΤΣΙΠΡΑΣ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Ο Καποδίστριας αναμφισβήτητα ανήκει στο πάνθεον των μεγαλύτερων ανδρών  που πέρασαν απο αυτην εδω την χώρα, άξιος πατριώτης, διπλωμάτης, ικανός  και καταξιωμένος άφησε την αυλή του Τσάρου για να αφιερωθεί στο στερέωμα της καινουργίας Ελλάδας, που εκείνη την εποχή ήταν ρημαγμένη απο τα δάνεια των Εβραίων τραπεζιτών Ρικάρντο!

Μέσα απο αυτές τις γραμμές θα επιχειρήσουμε να κάνουμε την σύγκριση ανάμεσα στον σημερινό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  και το επιτελείο του  με τον τότε κυβερνήτη της Χώρας Ιωάννη Καποδίστρια. Βλέπετε η ιστορία  ...αυτή η ενοχλητική κυρία  που όσο και να θέλουν να θάψουν τα τσιράκια του sόρος στην χώρα δεν τα καταφέρνουν ....θα μας αποδείξει για μια ακομή φορά ότι μια χώρα καταστρέφεται όταν παίρνουν την σκυτάλη  της εξουσίας  οι προδότες.


Ο μεγάλος Ιωάννης Καποδίστριας πριν κυβερνήσει ακόμα την χώρα έλεγε...«Το δημόσιο είναι πλακωμένο από δυο εκατομμύρια λίρες στερλίνες χρέος, άλλα τόσα ζητούν οι στρατιωτικοί, η γη είναι υποθηκευμένη είς τους Άγγλους δανειστάς, ανάγκη να την ελευθερώσωμε με την ίδια απόφασι ως την ελευθερώσαμε καί από τα άρματα του Κιουταγια και του Αιγύπτιου... 


Εννοώντας οτί ,αν οι δανείστες δεν παίρνουν απο λόγια θα πάρουμε το σπαθί.!!..Επείδη όμως γνώριζε τι καπνό φουμάρουν οι Εβραίοι και πως εισχωρούν στις διοικήσεις των χωρών, μέσω μυστικών εταιριών οπως τεκτονισμός και μασωνία . Ο Καποδίστριας μέ νομοθεσίας απαγόρευε  στα μέλη των στοών να συμμετάσχουν στην πολιτική και στην διοίκηση του Κράτους... φυσικά μέτα απο λίγο τον δολοφόνησαν.

Ας πάμε τώρα στον αριστερό πρωθυπουργό της σημερινής Ελλάδας  Αλέξη Τσίπρα ...πριν αναλάβει το τιμόνι της χώρας είπε " όχι στους δανειστές" με την μόνη διαφορά οτι το είπε για να κοροιδέψει τον λαό ώστε να του αποσπάσει τα ψηφαλάκια...Αυτοί όμως είναι οι αριστεροί! Μέσω της εξαπάτησης διοικούν, τους εχούν διδάξει  σε αυτά πολύ καλά οι φίλοι τους οι εβραίοι  Μέτα ο Αξέλ μας είπε οτι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ...Ο λαός σαν βλάκας δίνει ψήφο  και φυσικά ο Ενφια δεν καταργήθηκε ποτέ  αντίθετα αυξήθηκε! Οπώς αυξήθηκε και ο ΦΠΑ! και τόσοι άλλοι φόροι που καταδυναστεύουν την Ελληνική κοινωνία...Ο έλληνας ψήφισε  ΣΥΡΙΖΑ επειδή του είχαν υποσχεθεί φοροαπαλαγές και ανάπτυξη αλλα αυτο που έγινε  στην πραγματικότητα ήταν φοροκαταιγίδες και περισσότερη διάλυση της ήδη ρημαγμένης οικονομίας!




Ο μεγάλος Ιωάννης Καποδίστριας είπε «Είμαι από τη φυλή σας, είς ένα μνήμα μαζί με σας θα θαφτώ, ό,τι έχω, ζωή, περιουσία, φιλίες είς την Ευρώπην, κεφάλαια γνώσεων αποκτημένα από τόσα θεάματα και ακροάματα συμβάντων του κόσμου είς τάς ημέρας μου, τα αφιερώνω είς την κοινήν πατρίδα.   Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση είς την καρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό, ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»!!!!... 

Εννοώντας οτι απαρνείται το χρήμα και την δόξα μπροστά στην ελευθερία της πατρίδας. Και αυτό έπραξε, ύστερα   δολοφονήθηκε φτωχός  δίνοντας  όλη την τεράστια περιουσία του στον αγώνα για ανεξαρτησία και λευτεριά...( ούτε μισθό δεν καταδεχόταν να πάρει απο το κράτος)... Θεωρούσε δε όποιον υπακούει στους ξένους προδότη! Οχι απλά ξενόδουλο αλλά προδότη!

Και περνάμε τώρα  στην κυβέρνηση της ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ ...ο Πρωθυπουργός μαζί με τους βουλευτές και τα στελέχη  του κόμματος αφού  τσεπώνουν χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα απο τον ιδρώτα του λαού  αυξάνουν τις προσωπικές τους περιουσίες, με αντίτιμο  να εκτελούν τις εντολές της (εβραιο)τρόικας κόβοντας μισθούς και συντάξεις..Εκτελούν επίσης  και τις εντολές του( εβραιό 
Σορος  ξαναγράφοντας τα σχολικά βιβλία με ανθελληνικό περιέχομενο... Επειτα ανοίγουν τα σύνορα και γεμίζουν την χώρα λάθρομετανάστες, κλέβοντας τα επιδόματα απο τους φτωχούς έλληνες και δίνοντας τα σε Αλβανούς Πακιστανούς, Αφρικανούς, και κάθε καρυδίας καρύδι που έχει έρθει σε αυτή την χώρα!....Το αποτέλεσμα ; Το βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητα μας!

Κλείνοντας για να μην σας κουράσουμε άλλο θα επισημάνουμε οτι μια χώρα για να πάει μπροστά και να επιβιώσει βιολογικά και πνευματικά χρειάζεται  ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

ANTIPLIROFORISI BLOG SPOT









No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails