Sunday, July 1, 2018

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ;



Γράφει ο Αντίοχος
Όπως σας ενημερώσαμε χθες, ο πρόεδρος της Πολωνίας υπέγραψε νόμο με τον οποίο καταργείται κάθε αναφορά σε ανθρώπους, οργανώσεις, γεγονότα και ημερομηνίες που συμβολίζουν τον κομμουνισμό, σε δρόμους, πλατείες, δημόσια κτίρια, κ.λπ.

Όμως, αν και έχουν περάσει δύο ημέρες από την υπογραφή, το… τιμημένο κουκουέ, που σε ανάλογες περιπτώσεις χαλάει τον κόσμο, βγάζει ανακοινώσεις, καταγγέλλει, κάνει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τις πρεσβείες των χωρών που λαμβάνουν αντικομμουνιστικά μέτρα, στην περίπτωση αυτή κάνει το κορόιδο!
Γιατί άραγε; Λέτε να φταίει η… θερινή ραστώνη ή μήπως υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος; Όπως, ας πούμε, το ότι στην Πολωνία μεγαλουργεί η καπιταλιστική εταιρεία PLAY, μέλος του Ομίλου Olympia, η οποία –για όσους ακόμα δεν κατάλαβαν- είναι ιδιοκτησία του συντρόφου Πάνου Γερμανού – και για τις «κακές γλώσσες» του ΚΚΕ με «βιτρίνα» τον Γερμανό;
Η συγκεκριμένη «κόκκινη» επιχείρηση, το 2017 έφτασε στους 15,2 εκατ. συνδρομητές, αυξάνοντας κατά 28,8% τα μερίδια αγοράς της και πέρασε στην πρώτη θέση των εταιρειών του είδους της, αποκομίζοντας τρελά κέρδη.
Εμείς βέβαια, δεν πιστεύουμε ότι ολόκληρο ΚΚΕ πουλάει τον κομμουνισμό για τα φράγκα και φανταζόμαστε πως από ώρα σε ώρα ο σύντροφος Γερμανός θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ημιφασιστική Πολωνία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αντικομμουνιστικά μέτρα που έλαβε. Ή μήπως όχι;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails