Saturday, August 25, 2018

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ! ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ!


Με τα πολλά και λόγω της μεγάλης πίεσης της κοινής γνώμης, συνελήφθησαν από την Αστυνομία και ομολόγησαν οι δράστες του φρικτού ρατσιστικού εγκλήματος στου Φιλοπάππου, με θύμα τον 25χρονο Νίκο Μουστάκα.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς οι οποίοι εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη Ελλάδα, και για έναν Ιρακινό, ο οποίος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.
Και οι τρεις προσήχθησαν εχθές αργά τη νύχτα στην ΓΑΔΑ και ο ένας από τους δύο Πακιστανούς, που δηλώνει… ανήλικος (προφανώς καθ’ υπόδειξη των τσιπροκαμμενικών «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων»…), ομολόγησε ότι οι τρεις τους είναι οι δράστες της ληστεία, αλλά υποστήριξε ότι δεν έσπρωξαν τον 25χρονο να πέσει στον γκρεμό, αλλά αυτός για να τους αποφύγει, έκανε μερικά βήματα πίσω, παραπάτησε και έπεσε.
Σύμφωνα με την ομολογία, οι τρεις συλληφθέντες, απείλησαν το νεαρό με ένα σπασμένο μπουκάλι, που του κόλλησαν στον λαιμό, για να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.
Οι τρεις βεβαίως είναι οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος και τώρα πλέον τον λόγο τον έχει η δικαιοσύνη. Ωστόσο, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί της ρατσιστικής δολοφονίας. Δηλαδή, οι Τσίπρας, Καμμένος, Κουτσούμπας κι όλο το δήθεν «αντιρατσιστικό» σκυλολόι των πρακτόρων της CIA, που έχουν χρεωθεί από τα αφεντικά τους την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails