Tuesday, June 25, 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΕΛΠΝΟ: ΑΘΛΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΑ HOTSPOTS, ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑΣ


Σε καταγγελία των αθλίων συνθηκών διαβίωσης και άλλων δυσάρεστων φαινομένων που επικρατούν στα λεγόμενα «Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών», προχώρησε με έγγραφό του προς το υπουργείο Υγείας ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο,  οι λεγόμενοι «πρόσφυγες» διαμένουν σε «ακατάλληλους χώρους», οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι «άθλιες», υπάρχει «σοβαρό πρόβλημα δημόσιας Υγείας, με μετάδοση νοσημάτων» και παρατηρούνται «σοβαρά φαινόμενα εμπορίας ανθρώπων, ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας».
Τέλος, αναφέρεται ότι «ο κίνδυνος να καταρρεύσει η λειτουργικότητα του συστήματος είναι ορατός».
Αυτά είναι τα έργα των δήθεν «αλληλέγγυων», που χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τον «αντιρατσισμό» για να τρώνε τα κοινοτικά και άλλα κονδύλια που έχουν διατεθεί για τους δυστυχισμένους της γης που έχουν προσελκύσει στην Ελλάδα, με απατηλές υποσχέσεις!
Κλείσιμο των hotspots και άμεση επιστροφή των δυστυχισμένων στις πατρίδες τους! Αυτός είναι ο μόνος αληθινός ανθρωπισμός!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails