Tuesday, September 24, 2019

"Ρατσιστές" πολίτες στην Σάμο...Ξεσηκώνονται για την δημιουργία hot-spot

samos-xesikonontai-oi-katoikoi-tin-dimioyrgia-hot-spot
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια τους οι κάτοικοι του χωριού Μυτιληνιοί αντιστεκόμενοι στο νέο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και Προσφύγων στην περιοχή.

Στον χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και Προσφύγων στην περιοχή Ζερβού της Σάμου, βρέθηκαν σήμερα το πρωί προκειμένου να διαμαρτυρυθούν, κάτοικοι τους γειτονικού χωριού Μυτιληνιοί, αναφέρει το samostimes.gr
Το τοπικό συμβούλιο του χωριού μαζί με κατοίκους έφθασαν το πρωί στον χώρο των πρώην σφαγείων στην περιοχή Ζερβού, εκεί όπου ξεκίνησαν πριν δύο μέρες οι εργασίες κατασκευής του νέου Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών και Προσφύγων.
Εκεί παρουσία διακριτικής αστυνομικής δύναμης και του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Δημήτρη Μαϊστρέλλη, η αντιπροσωπεία των κατοίκων κινήθηκε μέχρι το σημείο έναρξης των εργασιών όπου και παρέμεινε για λίγη ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Οι κάτοικοι του χωριού, με την βοήθεια του τοπικού συμβουλίου, ετοιμάζονται να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα για την έναρξη των εργασιών ενώ θα προσφύγουν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κατά της απόφασης κατασκευής της νέας δομής υποδοχής στον συγκεκριμένο χώρο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ελευθερόγλου.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails