Wednesday, March 18, 2020

ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...



Ενα βίντεο με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να φεύγει από το σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια ήρθε σήμερα στη φως της δημοσιότητας.


Το βίντεο προβλήθηκε από την πρωινή εκπομπή του Mega και η κίνηση αυτή του Δημήτρη Παπαδημούλη σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρουσιαστές, δεδομένου ότι γίνεται έκκληση από την κυβέρνηση να υπάρχει ψυχραιμία στις αγορές καθώς υπάρχει επάρκεια για μήνες και ότι σε κάθε περίπτωση τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα που ανήκουν στην εφοδιαστική αλυσίδα θα μείνουν ανοιχτά ό,τι και να γίνει.

Επίσης, οι πολιτικοί θα έπρεπε να δίνουν παράδειγμα ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης στους πολίτες και να ακολουθούν τις οδηγίες της πολιτείας αντί να συνωστίζονται στα σούπερ μάρκετ με υπερβολικές αγορές.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν μάλιστα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν επέστρεψε πρόσφατα από τις Βρυξέλλες θα έπρεπε να είχε τεθεί αυτοβούλως σε καραντίνα αντί να περιφέρεται στα σούπερ μάρκετ, χωρίς γάντια και μάσκα.


Mαζί με τον κ. Παπαδημούλη εικονίζεται και ο σωματοφύλακάς του, ο οποίος σέρνει ένα από τα καρότσια του ευρωβουλευτή.δειτε εικονα ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails