Monday, March 2, 2020

Με ιαχές «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» οι παράτυποι μετανάστες προσπαθούν να εισβάλουν στην Ελλάδα

allax

Πετώντας ότι βρουν μπροστά τους και χρησιμοποιώντας κορμούς δέντρων για να «σπάσουν» τις αντιστάσεις των ελληνικών δυνάμεων, οι παράτυποι μετανάστες δείχνουν αποφασισμένοι να περάσουν στην Ελλάδα

Αποφασισμένοι για όλα είναι οι παράτυποι μετανάστες που έχουν ξεκινήσει από την Τουρκία με στόχο να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.

Σε ένα νέο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετανάστες με κουκούλες και διάφορα πολεμοφόδια, διακρίνονται να έχουν βάλει φωτιές και να έχουν κόψει κορμούς δέντρων, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν για να εισβάλουν στα ελληνικά εδάφη.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ακούγονται και πυροβολισμοί, ενώ αρκετοί εξ αυτών, επικαλούνται τον Αλάχ με το γνωστό, πλέον, «Αλλάχ Ακμπάρ», που σημαίνει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

3 comments:

Anonymous said...

Ο Αλλάχ είναι μεγάλος, σε τι; Αλλλλλαααααααααααααααααααααααααααααααααχχ.
Η χώρα μας είναι μικρή,με μεγάλη ιστορία αν γεμίσουμε με τέτοιους ούτε χώρα θα είμαστε ούτε ιστορία δεν θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Μια λύση υπάρχει, κλειστά σύνορα από το ελληνικό κράτος, μαζικές απελάσεις, κατάργηση όλων των προνομίων, αλλαγή όλων των ανεκτικών νόμων στο αυστηρότερο, θα πληρώνουμε κανονικά τα πρόστιμα στον ΟΗΕ και την Ε.Ε. μέχρι να αναθεωρήσουμε την συμφωνία του ΜΑΡΑΚΕΣ-ΜΑΡΟΚΟ (5 ΧΡΌΝΙΑ μετά την υπογραφή της καθώς και να αναθεωρήσουμε όσα με χαρά οι πολιτικοί μας ψήφισαν στο ΕΥΡΩκοινοβούλιο για να διευκολύνουν τους λαθρομετανάστες να έρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά), επιστροφή στο δίκαιο του αίματος και όχι στο δίκαιο του τόπου ή της συμμετοχής στην εκπαίδευση). Έτσι λύνεται ο γόρδιος δεσμός - https://www.youtube.com/watch?v=O8Hn2Yi-WQY

Anonymous said...

Μα γιτί δεν χρησιμοποιούν συστήματα 'LRAD' ('Long Range Akoustic Device') δηλαδή Ακουστική Συσκευή Μεγάλης Εμβέλειας.
Εμβέλεια μέχρι 3.5 Km.
To κατάλληλο σύστημα για αποτροπή στα Νησιά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=1P3FsLMKwJE&feature=emb_logo

Μόνο η Παγκοσμιοποίηση θα το χρησιμοποιεί στις συσκέψεις των G20;

Anonymous said...

Επί του θέματος, την περίπτωση της Rachel Dolezal, προ 5ετίας, την θυμάστε; Όταν προέκυψε το θέμα, σχολίασα κι εγώ στο blog της, όπως και τόσοι άλλοι, παρέχοντας επιστημονική εξήγηση, αλλά έκτοτε κατήργησε τη δημοσίευση, καθώς όλοι την κατακρίνανε. Ίσως δεν της άρεσε η αλήθεια. Η αλήθεια συνήθως πονάει, αλλά κάποιοι αντιστεκόμαστε ακόμη στηυ λαίλαπα της λήθης και της αλογίκευσης. Ρίξτε μια ματιά.
https://www.theguardian.com/us-news/2015/dec/13/rachel-dolezal-i-wasnt-identifying-as-black-to-upset-people-i-was-being-me



Επανελλήνιση ή βαρβαρότητα!

https://isxys.blogspot.com/2020/03/blog-post_88.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails