Αυτό δείχνει για το τι λερά κυκλοφορεί και υπάρχει στην κοινωνία , γιατί όλοι το παίζουν άγιοι αλλα όταν μπορούν να βλάψουν χωρίς να το ξερουν τα θύματα τους και χωρίς να έχουν συνέπειες θα το κάνουν, κατα αλλα το παίζουν όλοι άγιοι με ευγένειες και καθοπρεπισμους για να κρύψουν την μοχθηρή και κατώτερη φύση τους.

Συνολικά 57.722 ελέγχους και 1.776 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού κατέγραψαν χτες (09 Νοεμβρίου) οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΔΙΜΕΑ, ΕΑΔ, Δ.Α. Αθηνών).

Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 242.000 € και κύρωση αναστολής λειτουργίας σε 1 καταστήματα (x 15 ημέρες).

Η "Ελληνική" Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (53.754)

Κυριότερες παραβάσεις:
1. Μη χρήση μάσκας
2. Μη αποστολή sms
3. Μη επίδειξη βεβαίωσης μετακίνησης
4. Μη τήρηση των ειδικών κανόνων λειτουργίας σε ΚΥΕ
5. Μη τήρηση κανόνων λειτουργίας λαϊκών αγορών

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα των μετακινήσεων πεζών και οχημάτων (σταθμοί διοδίων, ΜΜΜ, πλοία, ΕΙΧ και ΕΔΧ) με τους ελέγχους ιδιαίτερα το πρωί του Σαββάτου να έχουν και χαρακτήρα ενημέρωσης των πολιτών για τα νέα μέτρα.

Παράλληλα συνεχίστηκαν και οι έλεγχοι σε Μονάδες Φιλοξενίας Ηλικιωμένων, Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (take away, delivery και drive through), καταστήματα τροφίμων και λαϊκές αγορές.

Χαρακτηριστική περίπτωση
Επιβλήθηκε σε ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναστολή λειτουργίας για δεκαπέντε (15) ημέρες για μη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το τηλεφωνικό κέντρο καταγγελιών του Υπουργείου ΜΗ Ανάπτυξης και ΜΗ Επενδύσεων 1520, αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά του COVID-19, δέχτηκε συνολικά (09/11/20) έντεκα χιλιάδες εξακόσια εξήντα δύο (11.662)

Οι καταγγελίες που αφορούσαν σε ελέγχους τήρησης των μέτρων κατά του COVID-19, διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλη την επικράτεια βάσει της εξέλιξης των επιδημιολογικών δεδομένων και σε συνάρτηση με την πληροφορία από το 1520 και τα υπόλοιπα στοιχεία που συλλέγονται από τις υγειονομικές και ελεγκτικές αρχές.

Τυφλά να έχει ο μεσαίωνας! φαντάσου τι έχει να γίνει στα επόμενα χρονιά, που η νοημοσύνη απο τις αιμομιξίες με τους εισαγόμενους θα πέσει κάτω απο το όριο, όσο περισσότερο αναμιγνύονται οι φυλές, τόσο χαμηλότερη ειναι η πνευματική τους ανάπτυξη,(αυτό το ξέρουν έδω και 100 χρονιά γιαυτό κουβαλούν μέταναστες,αλλα αν ρωτήστε έναν "ειδικό" σημερα δεν ξέρει τίποτα και άπλα θα παπαγαλίζει ηλιθιότητες που του έμαθαν σε σχόλες, του τύπου ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι), και ήδη στο 50% του πληθυσμού ειναι στα όρια,αυτό φαίνεται και από τι ψηφίζουν τόσα χρονιά, αλλα και από τι ιστοσελίδες διαβάζουν στο ίντερνετ ως "έγκυρες πήγες" άσε που αν μπεις σε ομάδες facebook και δεις τι ηλιθιότητες βάζουν και γράφουν θα νομίζεις ότι ειναι παιδιά 5 χρόνων οι δηθεν σοβαροί και μορφωμένοι με πτυχία, ειναι τόσο ηλίθιοι πόλλοι που τους δουλεύουν μέχρι και 15αχρονα του τύπου γράψε like να δεις τι θα γίνει (!) μετά απο 2 ώρες: 5 χιλιαδες σχόλια με like ...(!)

Η άλλη έγραφε "το έγραψα" και δεν έγινε τίποτα, ρωτούσε κιόλας το βούρλο λες και στους υπολοίπους ηλίθιους έγινε κάτι, και στο προφίλ της είχε 4-5 πτυχία και σπουδές σε ξένα πανεπιστήμια, κάτι τέτοια βούρλα εμφανίζουν ως ειδικούς παντού, και φυσικά τι θα διάβαζε ένα τέτοιο βούρλο? lifo καθημερινή και λοιπές σημιτικές σελίδες. Πόσο ηλίθιος μπορεί να ειναι κάποιος που νομίζει οτι θα γίνει κάτι γράφοντας άπλα μια λέξη? επίσης υποστηριζεί ένα τραβέλι (της γνωστής φυλής), και νομίζει ότι ειναι γυναικά(!) και που τον προωθούν ελληνόφωνοι συμμορίτες που τους ξέρετε ως antifa έπισης ως γυναικά, και τους λέει πως πρέπει να ειναι οι γυναικες σήμερα, η επίτομη της παρακμής και του εκφυλισμού της γυναικάς, η φυλή που καθοδηγεί τους antifa τα χρήσιμα γκοχιμ στους γλωσσα τους εκφυλίζει και τις γυναίκες, μέχρι και στην βόθρο-τηλεόραση τους τον έβγαλαν για να τον προωθήσουν, και επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει γυναίκεια αντί να μιλάει έγραφε, και κάνενας δεν κατάλαβε τίποτα, απίστευτο για πόσο κατώτεροι με πτυχία ζουν ανάμεσα μας! που έξω δεν τους βλέπεις επειδή λειτουργούν μηχανικά, πάλι καλα που έκαναν τα σχολεία σαν τα μούτρα τους ώστε να προωθούνται οι ηλίθιοι και να τους δίνουν και πτυχία.