Tuesday, November 24, 2020

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ… ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ-Ο πόλεμος είναι πλέον απ ευθείας και ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΑ ενάντια στην ανθρώπινη υπόσταση. Επ ουδενί τω λόγω ΔΕΝ πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος με αρ εν εϊ εμβόλιο

 

Αν όλες αυτές οι συμπτώσεις που παρατίθενται πιο κάτω, για το εμβόλιο του κορονοϊού,  δεν είναι σατανικές, τότε τι είναι;;;Στο τέλος της ανάρτησης, θα προσθέσω άλλες δυο… Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

Υ.Γ. Χρειαζόμαστε επειγόντως ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ.

Ο ΔραχμοφονιάςΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ…Το κινέζικο βιολογικό εργαστήριο στη Wuhan ανήκει στη Glaxo,που κατά σύμπτωση είναι και ιδιοκτήτρια της Pfizer με το εμβόλιο φόλαπου κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα οικονομικά της Black Rock που μαζεύει τα κόκκινα δάνεια των Ελλήνωνπου κατά σύμπτωση

διαχειρίζεται τα οικονομικά και της Open Foundation Society του καμπαλιστή σατανά Σόροςπου κατά σύμπτωση διαχειρίζεται τα συμφέροντα η γερμανική εταιρεία Winterthur που έκτισε το κινέζικο εργαστήριοπου κατά σύμπτωση αγοράστηκε από τη γερμανική Allianzκαι κατά σύμπτωση την έχει μεγαλομέτοχος ο κολοσσός Vanguard που κατά σύμπτωση είναι μέτοχος της Black Rock που ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες της Ελλαδας και διαχειρίζεται το 1/3 του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου.Που κατά σύμπτωση είναι και μεγαλομέτοχος της Microsoft και του Μπίλ Gates που κατά σύμπτωση είναι και μέτοχος της Pfizer και σήμερα πρώτος χρηματοδότης του Π.Ο.Υ.Αν δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο γιατί ήρθε μια νυχτερίδα και τσίμπησε το φίδι και μολύνθηκε ολόκληρος ο πλανήτης μπορώ να συνεχίσω κι άλλο. Αλλά σας παρακαλώ μη με αφήσετε να συνεχίσω κι άλλο γιατί θα αγριέψω. Εντάξει είμαστε; ελα φιλάκια

Πηγή

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ…

ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.

attikanea.info

C. O. V.ID

scripta—manent.blogspot.com

Ο πόλεμος είναι πλέον απ ευθείας και ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΑ ενάντια στην ανθρώπινη υπόσταση. Επ ουδενί τω λόγω ΔΕΝ πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος με αρ εν εϊ εμβόλιο

Έχω προειδοποιησει τους δικούς μου μήνες τωραΔεν περιμέναμε ότι θα τολμούσαν να βγάλουν τέτοιο εμβόλιο εξω.Μήπως είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε πως οι κυρίαρχοι του κόσμου, στοχεύουν στην καταστροφή της ανθρωπότητας;Δεν είναι τυχαίο, που θεωρούν όλους τους ανθρώπους κατώτερα όντα… γκόιμ, όπως μας λένε.ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, όπως μας θεωρούν.Σχέδια σκοτεινά, σχέδια σατανικά, θεοί στην θέση του ΘΕΟΥ.Ένας αόρατος εχθρός… μια πανδημία απάτη και ένα εμβόλιο που θα αλλάξει το γήινο DNA και θα μας μεταβάλει σε σκλάβους, ενώ παράλληλα θα μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό…Έχουν όλα τα βιολογικά και τρομοκρατικά όπλα για να το επιβάλουν στους λαούς της γης και να καταστείλουν κάθε αντίδραση.

Η αντίσταση μικρή… οι περισσότεροι έχουν παραδοθεί… Και η κοινωνία, ως σώμα, έχει σαπίσει… φρόντισαν οι επικυρίαρχοι γι αυτό.Οι λεπροί, φρόντισαν να απλώσουν την λέπρα της ψυχής και του μυαλού τους που κυριαρχεί γονιδιακά στο σώμα τους, σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα.Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.Οι σατανικές τους συμπτώσεις απλωμένες παντού, έχουν γίνει ο ιστός της αράχνης για όλους τους λαούς της γης.Η σωτηρία, φαντάζει αδύνατη.Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει.Μας περιμένουν πολλά… όσοι καταφέρουν ν’ αντισταθούν, ίσως σωθούν… Η αντίσταση όμως, είναι μονόδρομος, για όσους έχουμε μέσα μας συνείδηση και Θεό.

Nikos MichaelΑπό γνωστή : Απο φίλη μου επιστήμονα βιολόγο στις ΗΠΑ :“…” μου καλημέραΤα πράγματα έχουν πάρει άσχημη στροφήΕπ ουδενί τω λόγω ΔΕΝ πρέπει να εμβολιαστεί ο κόσμος με αρ εν εϊ εμβόλιο.Έχω προειδοποιησει τους δικούς μου μήνες τωρα.Δεν περιμέναμε ότι θα τολμούσαν να βγάλουν τέτοιο εμβόλιο εξω.Ο λόγος που χρειάζεται να διατηρηθεί στους – 70 (-80 κανονικα) το σκευασμα αυτό, είναι διότι είναι “γυμνό” μεσεντζερ RNAΔηλαδή πρόκειται για σκέτες μοριακες βάσεις οι οποίες ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ τους πόρους του κυτταρικου πυρήνα και επισυναπτονται στο γενετικό υλικό προκειμένου να του δώσουν την πληροφορία για την σύνθεση των πρωτεϊνών του αντισωματος του ιουΑυτό είναι GENETIC EDITINGΈχουν ήδη δώσει το Νόμπελ φέτος για το CRISP-R το οποίο είναι κι αυτό εργαλείο γενετικής τροποποίησηςΔεν ξέρω τι να κάνω και πως να βοηθήσω ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ αυτή η τραγωδία.Ο πόλεμος είναι πλέον απ ευθείας και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ενάντια στην ανθρώπινη υπόστασηΕσυ γνωρίζεις περισσότερο κόσμο, σε παρακαλώ μίλησε όπου νομίζειςΕίμαι στη διάθεσή σου για οτιδηποτε.Σε φιλώ η Παναγία ας μας σκεπαζει όλους μας.

Πηγή

Παραιτήθηκε για λόγους ηθικής και δεοντολογίας ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού Στρατής Πλωμαρίτης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Περαιτέρω όξυνση στην αντιπαράθεση των επιστημόνων πυροδοτεί η αιφνίδια παραίτηση για λόγους «δεοντολογίας και ηθικής» του προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης Στρατή Πλωμαρίτη. «Θεωρώ ανήθικο και αντιδεοντολογικό να προσπαθώ να πείσω τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν τη στιγμή που εγώ ως γιατρός αποφάσισα να μην το κάνω.

Επιπροσθέτως, δεν έχω πεισθεί για την ασφάλεια των συστατικών του νέου εμβολίου, τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί πλήρως» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του. Μέσα στο πλαίσιο της δυσπιστίας που επικρατεί, ο κ. Πλωμαρίτης εκφράζει την άποψη ότι «είναι σεβαστή η κάθε αποψη, ωστόσο η ιατρική κοινότητα που φέρει την ευθύνη έπρεπε να εξαντλήσει τον διάλογο» γύρω από το επίμαχο θέμα του μαζικού εμβολιασμού.

Ποτέ στο παρελθόν

«Η νέα γρίπη δεν είναι χειρότερη από τη σοβαρότητα της κοινής γρίπης. Αντίθετα, έχουμε μια ήπια, φιλική -αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο σε μια αρρώστια- και όχι μια επιθετική γρίπη. Ουδέποτε στο παρελθόν υπήρχε μια παρόμοια εκστρατεία για εποχική γρίπη προκειμένου να πεισθεί ή να φοβηθεί ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο» ανέφερε στην «Κ», εξηγώντας το σκεπτικό της παραίτησής του που αναπτύσσεται σε τέσσερις επιμέρους λόγους.

Ο πρώτος λόγος αφορά τον εμβολιασμό της εποχικής γρίπης. «Το ποσοστό στον γενικό πληθυσμό που εμβολιάζεται για την εποχική γρίπη είναι μονοψήφιος αριθμός. Μόνο φέτος έγινε διψήφιος γιατί πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να εμβολιαστούν, θεωρώντας ότι θα τους προφυλάξει από τη νέα γρίπη».

Ο δεύτερος λόγος αφορά την εμπειρία των χωρών που αντιμετώπισαν τη γρίπη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. «Ενδεικτική της ήπιας μορφής αυτής της γρίπης είναι η εμπειρία από το νότιο ημισφαίριο του πλανήτη, η οποία θά έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν. Ο πληθυσμός των χωρών αυτών, το περασμένο καλοκαίρι, αντιμετώπισε τη νέα γρίπη χωρίς εμβόλια. Ωστόσο, κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιοτητας δεν επαληθεύτηκε», ανέφερε ο κ. Πλωμαρίτης, επισημαίνοντας το παράδειγμα της Αυστραλίας, για την οποία το σενάριο ενώ προέβλεπε τον θάνατο 3.000 ανθρώπων, πέθαναν τελικά 150.

Τρίτος λόγος. Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία «μαζικού εμβολιασμού» των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το γνωρίζουν και αποκτούν ανοσία. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τον κ. Πλωμαρίτη, είναι άσκοπο να εμβολιαστούν. «Και όμως, η ιατρική κοινότητα παροτρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν ανεξαρτήτως αν έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία».

Τελος, κατά την αποψή του δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια των συστατικών του νέου εμβολίου. Δεδομένου ότι δεν έχουμε επιθετική γρίπη, δεν υπάρχει λόγος να πείσουμε τον κόσμο να σπεύσει για εμβολιασμό. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι».

Η απόφαση του λοιμωξιολόγου δεν ελήφθη την τελευταία στιγμή, με την ενάρξη των εμβολιασμών. Οπως ανέφερε στην «Κ», περίμενε ότι θα είχε τη δυνατότητα όλο αυτό το διάστημα να καταθέσει τις απόψεις του στα αρμόδια όργανα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ούτε στη σύσκεψη με την υπουργό Υγείας την περασμένη Παρασκευή, οπότε ή έπρεπε να δημοσιοποιήσει την άποψή του κατά των εμβολιασμών ή θα έπρεπε να παραιτηθεί. Επέλεξε το δεύτερο. «Νομίζω ότι ήταν ό, τι πιο έντιμο και ηθικό απέναντι στους πολίτες για τους οποίους φέρουμε την ευθύνη

Πηγή :https://www.kathimerini.gr

www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails