Sunday, January 31, 2021

Απίστευτες καταγγελίες Κ.Βελόπουλου: «Δίνουν 7 εκατ. ευρώ σε εταιρία για να “συμβουλεύει” τον Μηταράκη – Κάνουν μπίζνες»

 


Ο κ.Βελόπουλος με αφορμή επίσκεψη του στον Έβρο έδωσε συνέντευξη σε τοπικό ραδιόφωνο όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το «εθνικό έγκλημα» που πάει να συντελεστεί με το ΚΥΤ Φυλακίου, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τη ΝΔ και τον ίδιο τον Νότη Μηταράκη για μπίζνες με αφορμή το μεταναστευτικό, καθώς όπως αποκάλυψε το υπουργείο Μετανάστευσης δίνει 7 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρία συμβούλων! 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα βρεθεί σήμερα στον Έβρο για να σταθεί το πλευρό των κατοίκων ενάντια στη δημιουργία της δομής παράνομων μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα και συγκεκριμένα στο Φυλάκιο, Ορεστιάδας.

«Ανικανότητα ή επικινδυνότητα, είναι επικίνδυνοι για τη χώρα, ο Έβρος είναι η γραμμή άμυνας της χώρας απέναντι στους Τούρκους, στην γραμμή άμυνας της χώρας δεν τοποθετείς ανεξέλεγκτα άτομα, όταν γνωρίζουμε όλοι αυτοί ότι είναι ισλαμιστές», είπε.

«Η κυβέρνηση κάνει ακόμα ένα εθνικό έγκλημα, είναι ευθύνη και των βουλευτών, ο κόσμος πρέπει να κινητοποιηθεί. Στην πλάτη σου βάζεις εχθρό; Πήγαν και βάλαν στις πλάτες του ελληνικού στρατού ατάκτους, που πολλοί από αυτούς μπορεί να ήταν και στην εισβολή του Μαρτίου, μιλάμε για την Άμυνα της χώρας»,

Για να υπογραμμίσει πως «Πρέπει να φύγουν από τον Έβρο και να πάνε στα ακατοίκητα νησιά, μπήκαν παράνομα δεν ξέρουμε ποιοι είναι δεν έχουν καρδιά και τους βάζουν στην πλάτη του Ελληνικού Στρατού, ούτε παιδάκι 5 χρονών» πρόσθεσε.

«Ο κ.Μηταράκης το μόνο που κάνει είναι να λέει ψέματα, ψεύδεται ασυστόλως, σας λέει ψέματα συνεχώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν βουλευτές (σσ. Έβρου) της ΝΔ που να μην τον πιάνουν από το αυτί να του πουν "Τι κάνεις;", τον έπιασα εγώ που δεν είμαι βουλευτής του νομού σας, του είπα πήγαινε τους στα ακατοίκητα νησιά, δεν είναι δυνατόν να είναι στις γραμμές Άμυνας, στη Χίο στη Σάμο, στη Λέσβο»

«Στη Λέσβο τοποθέτησαν 20.000 παράνομους μετανάστες απέναντι από τις τουρκικές ακτές σε κολπίσκο που μπορούν να κάνουν απόβαση οι Τούρκοι, ότι ώρα θέλουν, είναι τραγικοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα».

Στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη λέγοντας: 

«Κάνουν μπίζνες, δίνουν σε εταιρία συμβούλων, Νεοδημοκρατική, 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να συμβουλεύει τον κ.Μηταράκη για τους λαθρομετανάστες. Με αυτή τη μπίζνα καίνε τον Έβρο, την Ελλάδα ολόκληρη δεν τους νοιάζει η πατρίδα»

«Το ακριβές ποσό είναι 6,7 εκατομμύρια Ευρώ.. χωρίς ΦΠΑ».

«Ο κ.Μηταράκης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι θέλει να μπολιάσει την Ελλάδα, θέλει να γεμίσει την χώρα με λαθρομετανάστες, δεν τον ενδιαφέρουν οι Έλληνες», κατέληξε.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails