Saturday, January 2, 2021

Κιάνου Ριβς : Η Ανθρωπότητα Πρόκειται να Απελευθερωθεί από το Μάτριξ

 

 




Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Διεξάγεται ένας πόλεμος που θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης και τον κόσμο που αφήνουμε για τα παιδιά μας, σύμφωνα με τον Κιάνου Ριβς, ο οποίος λέει ότι είναι «ήρεμα αισιόδοξος» για το μέλλον επειδή «η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια απελευθέρωσης από το μάτριξ.»


«Η ανθρώπινη φυλή είναι υποδουλωμένη για χιλιάδες χρόνια», δήλωσε ο Keanu Reeves ενώ έκανε γυρίσματα στην έρημο Mojave, εξηγώντας ότι «έχουμε κρατηθεί σε πνευματική φυλακή από σκοτεινές ελίτ και μυστικές κοινωνίες που έχουν κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μας καταστείλουν και να αποφύγουμε να φτάσουμε το επίπεδο των δυνατοτήτων μας.»


Ο γνωστός ηθοποιός λέει ότι το πραγματικό «matrix» αρχίζει να σπάει.


«Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.»


Εξηγώντας ότι μελετά αρχαία κείμενα, συμπεριλαμβανομένων των Βεδάντα και των Ουπανισάδων, και μαθαίνει για τη φύση της πραγματικότητας, ο Κιάνου είπε: «ναι, φυσικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο να συμβαδίζουν με τους Καρντάσιανς, αλλά ένα μέρος του πληθυσμού έχει ξυπνήσει.«


Τι είναι το Μάτριξ;

Ο Κιάνου Ριβς λέει ότι το μάτριξ είναι ένα ολογραφικό σύμπαν που προβάλλεται από εκείνους που θέλουν να μας ελέγξουν. Η ανθρωπότητα έχει κατασταλεί και ελέγχεται με αυτόν τον τρόπο για χιλιετίες. Πιστεύουμε ότι είναι πραγματικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο μια ταινία που αναπαράγεται στη συλλογική συνείδηση, η οποία παρουσιάζεται ως «πραγματικότητα».


Ο Κιάνου Ριβς δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι η ανθρωπότητα ζει σε ένα «μάτριξ» για χιλιάδες χρόνια.


Μερικοί από τους πλουσιότερους και πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο είναι πεπεισμένοι ότι ζούμε σε μια προσομοίωση υπολογιστή. Τουλάχιστον δύο από τους  δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας της Silicon Valley επενδύουν χρήματα σε προσπάθειες να βγάλουν τους ανθρώπους από την προσομοίωση που νομίζουν ότι ζούμε.


Ο Elon Musk πιστεύει ότι οι πιθανότητες να μην ζούμε σε μια προσομοίωση υπολογιστή που μοιάζει με μήτρα (μάτριξ) είναι «μία στο δισεκατομμύριο.»

«Σε πολλούς ανθρώπους στη Silicon Valley έχει γίνει εμμονή η υπόθεση προσομοίωσης, το επιχείρημα ότι αυτό που βιώνουμε ως πραγματικότητα, βασικά  γίνεται πραγματικότητα σε έναν υπολογιστή», γράφει ο Tad Friend του «The New Yorker». «Δύο δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε έχουν εμπλέξει εν κρυπτώ  επιστήμονες προκειμένου να εργαστούν πάνω στην απαλλαγή μας από την προσομοίωση.»


Αλλά ο Κιάνου Ριβς πιστεύει ότι τα παιδιά στη Σίλικον Βάλεϊ κάπου κάνουν λάθος σχετικά με την  απαλλαγή μας από το Μάτριξ. Έχει μια συμβουλή για τους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας:


«Βάλτε τα πορτοφόλια σας πίσω στις τσέπες σας. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα ή τους υπολογιστές. Αυτό που πρέπει να λάβει χώρα είναι μια πνευματική αλλαγή, όχι  ένα «χάκινγκ».»


Σύμφωνα με τον Κιάνου, αυτή η πνευματική αλλαγή λαμβάνει χώρα. Οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από περιττούς πολέμους, ολοκληρωτική ηγεσία και αυταρχικό έλεγχο. Οι άνθρωποι ανακαλύπτουν αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή.


«Νομίζω ότι οι άνθρωποι φοβήθηκαν πραγματικά ότι ο κόσμος τελείωσε, ξέρετε, πολύ πρόσφατα. Εγώ απλά ένιωσα ότι τα πράγματα είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο. Χάσαμε κάθε ελπίδα να μπορέσουμε να σωθούμε από τις σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου. Απλά ανοίξτε τα μάτια σας για ένα λεπτό και κοιτάξτε γύρω σας τι συμβαίνει. Είναι καταπληκτικό. Άνθρωποι όπως ο Trump σηκώνουν το πέπλο αποκαλύπτοντας ένα απίστευτο δίκτυο διασυνδεδεμένης χειραγώγησης.»


«Κατά κάποιον τρόπο, επιτρέπεται στην ανθρωπότητα να ξυπνήσει από το λήθαργό της και να δει ότι οι ίδιοι λίγοι άνθρωποι, οι ίδιες μυστικές κοινωνίες, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, ελέγχουν ενεργά τη ζωή μας και καταστέλλουν τις πραγματικές μας δυνατότητες.»


«Είναι καιρός να ανακτήσουμε την άπειρη δύναμή μας και να ανοίξουμε τις πόρτες της πνευματικής  φυλακής στην οποία μας ώθησαν να οικοδομήσουμε τον εαυτό μας. Δεν είναι εύκολο να το κάνετε, αλλά ήρθε η ώρα να πορευθείτε στο φως της ελευθερίας.»

https://eternalnowblog.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails