Wednesday, May 5, 2021

Την Πέμπτη "πνίγουν" την Αθήνα οι διαδηλώσεις μεταναστών

 


Ενάμισι μήνα μετά την προηγούμενη διαδήλωσή τους, όταν εκατοντάδες μετανάστες έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας ,ενώ οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι λόγω μέτρων του κορονοϊού ''μέσα'' στο σπίτι, ετοιμάζονται για ρελάνς!

Κοινότητες μεταναστών και πρόσφυγες από τα "στρατόπεδα και τις γειτονιές" καλούν στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη στις 10.30πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Με αιτήματα για άσυλο, κλείσιμο των κέντρων προσφύγων, τιμωρία (άραγε τι είδους;) των υπουργών Μηταράκη και Χρυσοχοϊδη για τις “δολοφονίς μεταναστών στα στρατόπεδα” όπως ισχυρίζονται, θα πνίξουν και πάλι την πρωτεύουσα που μόλις πατάει στα πόδια της από την μακρά καραντίνα.

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει βέβαια το Κεερφα(Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) και από κοντά οι: Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα, Μπαγκλαντεσιανή Κοινότητα, Κοινότητα Γουινεας, Κοινότητα Καμερούν, Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν, KASAPI HELLAS Ενωση Φιλιππινέζων, Ιρανοί πρόσφυγες, Επιτροπή Ιρακινών προσφύγων, Επιτροπές προσφύγων απο στρατόπεδα...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails