Wednesday, May 5, 2021

Test covid – Νοσοκομείο στη Σλοβακία, αποκαλύπτει τι δηλητήριο μας βάζουν μέσα-Όποιος έχει γερό στομάχι μπορεί να διαβάσει-Γιατι ΔΕΝ κανω ΕΜΒΟΛΙΟ

 

Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα βαμβακερά επιχρίσματα που εισάγονται μέσω της μύτης σας έχουν σχεδιαστεί για την εμφύτευση υδρογέλης DARPA στο σώμα σας.

1)Ουσίες- Δηλητήριο στα test για covid19.Το προσωπικό του νοσοκομείου στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας διερεύνησε τα τεστ PCR. Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα βαμβακερά επιχρίσματα που εισάγονται μέσω της μύτης σας έχουν σχεδιαστεί για την εμφύτευση υδρογέλης DARPA στο σώμα σας. Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Νοεμβρίου 2020 και του Μαρτίου 2021, σε – για λόγους ασφαλείας – ένα ανώνυμο νοσοκομειακό εργαστήριο στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. 

Στα άκρα των τεστ, βρέθηκαν κοίλες ίνες , νάιλον με υδρογέλη DARPA – αυτές οι ουσίες μεταφέρονται στο σώμα κατά τη διάρκεια των τεστ. Αυτό το “υλικό” παραμένει τώρα στο πίσω μέρος της ρινικής κοιλότητας!Ενσωματωμένοι αισθητήρες υδρογέλης, συνεχώς μετρούσαν τη χημεία του σώματος και για να είναι σε θέση να δουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει με ένα άτομο. Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για τη μελέτη σε μορφή PDF:https://www.golokaproject.org/documentfiles/Analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-Slovak-Republic.pdf #DARPA ιστότοποςhttps://www.darpa.mil/ Εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για αυτήν την υδρογελη. Σύνδεσμος για άρθρο σχετικά με τις ερευνητικές δοκιμές:https://eindtijdnieuws.com/breaking-news-na-medische-analyse-pcr-tests-blijken-hulpmiddel-te-zijn-voor-genocide/ Από το άρθρο:https://t.me/vzlomayrealnost/6125Τοξικό οξείδιο του αιθυλενίου σε όλα τα τεστ COVID – οι κυβερνήσεις δηλητηριάζουν σκόπιμα τους ανθρώπους! Και είναι “μόνο” μια τοξική ουσία, η οποία δηλώνεται ακόμη και ανοιχτά στη συσκευασία. Ενθαρρύνω και πάλι τα πιστοποιημένα εργαστήρια να μελετήσουν τα τεστ επιχρίσματος και τις FFP2 μάσκες για να βρούν όλους τους τύπους τοξικών ουσιών. Τώρα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη διαμαρτυρία. Οι κυβερνήσεις πρέπει τώρα να λογοδοτήσουν! Πού είναι οι δικηγόροι που ασκούν τώρα πολλές αγωγές εναντίον κυβερνήσεων και ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης;2) Covid19: Πως συνδέονται μεταξύ τους πρόσωπα και καταστάσεις.Λοιπόν, τώρα έχει σχηματιστεί ολόκληρο το παζλ. Οι μάσκες αρχίζουν να υποχωρούν!Το εργαστήριο βιολογικών προϊόντων της Κίνας στο Γουχάν ανήκει στην Glaxosmithkline, η οποία (παρεμπιπτόντως) ανήκει στην Pfizer! Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο ιός απελευθερώθηκε από ένα βιολογικό εργαστήριο στο Γουχάν, το οποίο (τυχαία) χρηματοδοτειται από τον Δρ. Fauci ο οποιος διαφημίζει το εμβόλιο!  Η GlaxoSmithKline διευθύνεται από το τμήμα χρηματοδότησης της Black Rock, το οποίο (τυχαία) διαχειρίζεται τα οικονομικά του Open Foundation, το οποίο διαχειρίζεται το Γαλλικό AXA!    Συμπτωματικά, ο Soros κατέχει τη γερμανική εταιρεία Winterthur, η οποία (τυχαία) ίδρυσε ένα κινεζικό εργαστήριο στο Wuhan και αγοράστηκε από μια γερμανική συμμαχία, η οποία (κατά τύχη) έχει για μέτοχο τον Vanguard, ο οποίος (τυχαία) είναι μέτοχος στη Black Rock, η οποία ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες και διαχειρίζεται περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου επενδυτικού κεφαλαίου.    Η Black Rock είναι επίσης (συμπτωματικά) ο κύριος μέτοχος της MICROSOFT.

Πηγή: telegram

ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ!!! Η ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΙΝ… ΛΕΕΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ, ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!! Η ΙΔΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ sjogren Κ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ!!! ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ Η Pfizer! ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!! Σ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΟΣΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ…. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ… ΨΑΞΤΕ ΤΟ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ Κ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 4ΜΗΝΗ Κ ΟΙ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

Γιατι ΔΕΝ κανω ΕΜΒΟΛΙΟ

COVID PCR TEST: Εργαλείο παγκόσμιας γενοκτονίας και συνολικού ελέγχου

Από το νοσοκομείο της Σλοβακίας – Οι δοκιμές COVID PCR βρέθηκαν ως εργαλείο για γενοκτονία – Edward Morgan

4/24/2021 – Από το νοσοκομείο της Σλοβακίας – Οι δοκιμές CORID PCR βρέθηκαν ως εργαλείο για γενοκτονία – Edward Morgan από το νοσοκομείο της Σλοβακίας – Οι δοκιμές COVID PCR βρέθηκαν ως εργαλείο για γενοκτονία – Προετοιμασία για αλλαγή Μόλις έλαβα πολύ ανησυχητικά νέα από τη Σλοβακία, όπου Το προσωπικό του εργαστηρίου του νοσοκομείου στη Μπρατισλαβία διεξήγαγε μια μελέτη σχετικά με τις δοκιμές COVID PCR και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δοκιμαστικοί στυλεοί που έβαζαν τη μύτη σας μέχρι τον εγκέφαλο εμφυτεύουν το Darpa Hydrogels στο σώμα σας. Ο Ντάρπα είναι ο Οργανισμός Προχωρημένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας – ένας οργανισμός έρευνας και ανάπτυξης του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη αναδυόμενων τεχνολογιών για χρήση από τον στρατό.Αρχικά γνωστός ως Advanced Research Projects Agency, ο οργανισμός ιδρύθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1958 από τον Πρόεδρο Dwight D. Eisenhour, ΗΠΑ «Ο Darpa Hydrogel και το λίθιο μπλοκάρουν και καταστρέφουν τον επίφυση και προκαλούν το άτομο σκέψης να γίνει ένα ελεγχόμενο biorobot. Η υδρογέλη είναι φορέας μιας δραστικής ουσίας, στόχος της είναι να φέρει την ουσία στο σώμα σε ένα προ-επιθυμητό μέρος. » Έτσι, το Darpa Hydrogel είναι ένα βασικό συστατικό, «αυτές είναι στην πραγματικότητα νανο-κεραίες» , για να συνδεθείτε στο 5G και να επιτρέψετε στην παγκόσμια ελίτ να ελέγχει κυριολεκτικά ανθρώπους όπως τα ρομπότ. Αναφέρουν τα αποτελέσματα των δοκιμών τους που δείχνουν ότι το Darpa Hydorgel είναι επίσης θανατηφόρο για τα ανθρώπινα κύτταρα αίματος. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το λίθιο, το οποίο είναι πολύ τοξικό, μπορεί να καταστρέψει τον πεπτικό αδένα. Η έκθεση αναφέρει περαιτέρω: «Από αυτές τις πληροφορίες είναι σαφές ότι τα ραβδιά δοκιμών αποτελούν εγκληματικό εργαλείο γενοκτονίας στον πληθυσμό της Σλοβακίας. Πρόκειται για μια παγκόσμια, προσεκτική και προσεκτικά προετοιμασμένη εκδήλωση. » Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για πλήρη μελέτη σε μορφή PDF.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SELF TEST!

Καταγγελία προς τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, το Υπουργείο Ενέργειας, το Υπουργείο Υγείας, την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Κορίνθου, ώστε “να προβούν σε άμεσες και επείγουσες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να προστατευθούν τα ατομικά, κοινωνικά δικαιώματα και η υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον”, κατέθεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου, σχετικά με τα self test.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της καταγγελίας:

Ένοχος ο Πρωθυπουργός!

Η Ελλάδα εξέδωσε νόμο που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για θανάτους από το εμβόλιο και στη συνέχεια μια εβδομάδα αργότερα ανακοινώνει υποχρεωτικό εμβολιασμό για κάποιους!!!!Δεν έχουν κανένα δικαίωμα !!! Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι παράνομος και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει τον εμβολιασμό !! Ο εμβολιασμός με αναξιόπιστα εμβόλια είναι μια μορφή γενοκτονίας των ανθρώπων !!!Ο Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για τον άδικο χαμό των Ελλήνων του 2020-2021!!Οι άνθρωποι πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν και να πουν όχι στους φασίστες!! Όλοι πρέπει μαζί να είμαστε και να υπογράψουμε μήνυση κατά του εμβολιασμου!!!!

Πηγή

Όποιος έχει γερό στομάχι μπορεί να διαβάσει την “προπαρασκευαστική νομοθετική τρικλοποδιά” εξ “ειδικών” από Οξφόρδη και Νέα Υόρκη

Vasileios Syranastasis: “Αν δε το έχετε καταλάβει, οι “ειδικοί” αυτοί, θεωρούν ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους ως πνευματικά και ψυχικά ασταθείς, μη έχοντας πλήρη επίγνωση, μη έχοντας σώας τας φρένας, μη έχοντας την ικανότητα σκέψης και ορθής κρίσης. Και εξ αυτής της εξίσωσης μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν στο σώμα μας, πάντα φυσικά για το καλό μας.”

“Σωτήρες”, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Η ΣΩΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Οι “νεόκοποι σωτήρες”, που εμφανίστηκαν αίφνης από το πουθενά, μαζί με τον κορονοϊό,  άσχετα αν ο καθένας τους στο επάγγελμά του ήταν καλός, ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ…

Όσο πιο σύντομα το αντιληφθούμε όλοι μας, τόσο πιο σύντομα θα συνηδειτοποιήσουμε πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ “ΣΩΤΗΡΕΣ”, ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Βρε παίδες, πόσοι απ’ αυτούς τους όψιμους σωτήρες, έδωσε το παρόν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ;;;

Μόνον αυτό σκεφθείτε για να κατανοήσετε πως … (την συνέχεια ας την προσθέσει ο καθένας όπως την αντιλαμβάνεται.)

Vasileios Syranastasis26 Απριλίου στις 6:53 μ.μ.  · https://covileaks.co.uk/the-documentsΆντε μιας και είναι μεγάλη βδομάδα να σας πω με μεγάλη χαρά πως ΗΔΗ από τον Ιούλιο του 2020 έχουν ετοιμάσει τη “νομοθετική τρικλοποδιά” για να περάσουν “νόμιμα” το ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ κυριολεκτικά μπόλιασμα. Όποιος έχει γερό στομάχι μπορεί να διαβάσει την ας την πούμε προπαρασκευαστική νομοθετική τρικλοποδιά εξ “ειδικών” από Οξφόρδη και Νέας Υόρκη

👍

Περιληπτικά και σε απλά ελληνικά η νομοθετική τρικλοποδιά θα βασίζεται μάλλον στη νομοθεσία για τη Ψυχική Υγεία, όπου ο νόμος, όπως όλοι γνωρίζουμε, ΗΔΗ επιτρέπει υποχρεωτική παρέμβαση στη ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ενός ατόμου για τη δική του “προστασία” αλλά και τη “προστασία” των άλλων όταν η φύση και ο βαθμός των περιστάσεων το δικαιολογούν.Δηλαδή οι αιτιολογήσεις της νομοθετικής τρικλοποδιάς για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αντιστοιχούν στα κριτήρια για κράτηση και θεραπεία που περιλαμβάνονται στον νόμο περί ψυχικής υγείας. {{Αν σε βαφτίσουν τρελό σου κάνουν για το “Καλό” σου και το “Καλό” της κοινωνίας ότι γουστάρουν ΝΟΜΙΜΑ και τυπικά ήδη έτσι μπολιαζουν όλα τα γεροντάκια με άνοια και όχι μόνο που δεν έχουν κανέναν στο κόσμο}}. “Ο νόμος για τη Ψυχική Υγεία “επιτρέπει” την υποχρεωτική παρέμβαση στη σωματική ακεραιότητα και αυτή η παρέκκλιση από την αρχή του κοινού δικαίου χωρίς συγκατάθεση είναι “συμβατή” με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (σ.σ. και το ξύλο που θα φάτε συμβατό με τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι

😉

) Και είναι αναμφισβήτητο ότι εάν απαιτείται υποχρεωτική μεταχείριση σύμφωνα με το νόμο για την ψυχική υγεία τότε αυτό είναι συμβατό με το δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το ίδιο ισχύει και για τους εμβολιασμους” (σ.σ. είδατε οι απόγονοι του Josef Mengele πως βγάζουν συμπεράσματα που τους “νομιμοποιούν”)Είδατε βρε κουτά πόσο πολύ νοιάζονται για την υγεία μας οι σαδιστές με το αζημίωτο πάντα φυσικά $$$$$$$Πρώτα μας κατέστρεψαν την ψυχική υγεία και τώρα θεωρώντας μας ως δυνητικά ψυχασθενείς και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να κατανοήσουμε, να κρίνουμε και να αποφασίσουμε, έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα, όπως λένε οι ΕΙΔΙΚΟΙ, για να μας σώσουν από το ψυχικά ασταθή ΕΓΩ και να μας μπολιασουν με το ζόρι (Αλλά και να κάνουν ότι άλλο γουστάρουν), εφόσον όπως λένε ήμαστε μια απειλή για τον εαυτό μας και τη κοινωνία .

Ήτοι ή κατεβάζετε τα μανίκια ή σηκώνετε τα μανίκια και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Could Covid-19 Vaccinations be Compulsory?Compulsory Vaccination and Human Rights LawCould Covid-19 Vaccines become compulsory and can a requirement on individuals to undergo vaccination as a condition of release from pandemic-related restrictions on liberty, including on movement and association, be implemented?Υ.Γ.1. Αν δε το έχετε καταλάβει, οι “ειδικοί” αυτοί, θεωρούν ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους ως πνευματικά και ψυχικά ασταθείς, μη έχοντας πλήρη επίγνωση, μη έχοντας σώας τας φρένας, μη έχοντας την ικανότητα σκέψης και ορθής κρίσης. Και εξ αυτής της εξίσωσης μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν στο σώμα μας, πάντα φυσικά για το καλό μας.ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ?? Και περιμένετε Σωτήρες???Υ.Γ.2. Για ακόμα μια φορά αυτοί που πρωτοστατούν σε εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα και ενάντια στον ΑΝΘΡΩΠΟ και τον υποβιβάζουν σε ζώο και αντικείμενο, είναι φυσικά, Ιατροί και επιστήμονες (Ναι από αυτούς που χειροκροτούσατε από τα μπαλκόνια σας) …Στα ακόλουθα ανθρωπάκια που έγραψαν αυτό το αισχρό κείμενο, το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι ο Josef Mengele και τα φιλαράκια του ήταν αγγελούδια μπροστά σας και ο Mengele μπορεί να την κοπάνησε, να κρύφτηκε και να τη γλίτωσε αλλά εσείς πουλάκια μου δεν θα τη γλιτώσετε και όσοι άλλοι έχουν τις ίδιες διεστραμμένες βλέψεις και πεποιθήσεις. Κρατήστε αυτά τα ονόματα

Dr Lisa Forsberg*, Dr Isra Black**, Dr Thomas Douglas*, Dr Jonathan Pugh *University of Oxford; ** University of York.

Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails