Wednesday, June 9, 2021

FDA: Το 86% των παιδιων ειχαν ανεπιθύμητες ενέργειες στη δοκιμή του pfizer…αλλα θα το κάνουν ολα!!

 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ !!! KANOYN ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ….ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΤΟ FDA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ 86% ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ….ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ?????
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ FDA ΕΔΩ :
” Το έγγραφο του FDA αποκαλύπτει ότι το 86% των παιδιών που συμμετείχαν στη δοκιμή εμβολίου Pfizer covid εμφάνισαν ανεπιθύμητες ενέργειες.Ένα δημοσίως διαθέσιμο έγγραφο «ενημερωτικό δελτίο» της FDA αποκαλύπτει ότι το 86% των παιδιών που συμμετείχαν σε μια δοκιμή εμβολίου Pfizer covid ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες που κυμαίνονται από «ήπια» έως «σοβαρή».
Ως μέρος των πειραμάτων εμβολίων, στα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών εγχύνονται αλληλουχίες mRNA που ελέγχουν τα κύτταρα τους, προκαλώντας τα να σπρώξουν τις ακίδες μας στο αίμα τους. Οι πρωτεΐνες ακίδων προκαλούν αγγειακή νόσο και θρόμβους αίματος. Ακόμα και το Ινστιτούτο Jonas Salk προσδιορίζει οριστικά τις ακίδες πρωτεΐνες ως ένοχος πίσω από αγγειακές παθήσεις και θρόμβους αίματος .
Όλα αυτά γίνονται ανοιχτά αποδεκτά από το FDA , το οποίο έχει δημοσιεύσει εξαιρετικά ενοχλητικές αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν βιώσει τα παιδιά σε ένα «ενημερωτικό δελτίο» εμβολίου Pfizer covid με την ετικέτα 144413.
Σε περίπτωση που το FDA καταργήσει αυτό το φύλλο, το έχουμε αρχειοθετήσει στους διακομιστές Natural News εδώ (PDF).Η FDA παραδέχεται ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες στο 86% των παιδιών, αλλά το αποκαλεί «ασφαλές» ούτως ή άλλως
Αυτή η σελίδα Pfizer στο FDA παρέχει συνδέσμους προς όλα τα ενημερωτικά δελτία και δελτία τύπου όπου το FDA γιορτάζει την επέκταση της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.
Αυτό το ενημερωτικό δελτίο περιέχει τον ακόλουθο πίνακα που περιγράφει λεπτομερώς το ανησυχητικό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών και βλάβης που βιώνουν παιδιά ηλικίας 12 – 15 ετών (δηλαδή παιδιά) στους οποίους χορηγήθηκαν οι ενέσεις mRNA:
Πίνακας 5: Μελέτη 2 – Συχνότητα και ποσοστά των εφήβων με ζητούμενες τοπικές αντιδράσεις, κατά μέγιστη σοβαρότητα, εντός 7 ημερών μετά από κάθε δόση – Έφηβοι 12 έως 15 ετών(Εικόνα 2)
Όπως μπορείτε να δείτε από τον πίνακα, δόθηκαν 1127 παιδιά στην πρώτη δόση του εμβολίου και 1097 παιδιά έλαβαν τη δεύτερη δόση. Τι συνέβη στα 30 παιδιά που δεν εμφανίστηκαν για τη δεύτερη δόση; Πέθαναν; Γιατί αφαιρέθηκαν από τη δεύτερη δόση;
Μεταξύ αυτών των παιδιών που έλαβαν ιατρικό πείραμα εμβολίου mRNA:Ένα συγκλονιστικό 86% εμφάνισε παρενέργειες.Σχεδόν το 44% υπέστη «μέτριες» παρενέργειες που ορίζονται ως «παρεμβολή στη δραστηριότητα».66% των παιδιών εμφάνισαν πυρετό.Το 65% υπέφερε από πονοκεφάλους.
Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιμετωπίζουν αυτά τα παιδιά ως μέρος αυτών των ιατρικών πειραμάτων περιλαμβάνουν ρίγη, έμετο, διάρροια, πυρετό, μυϊκό πόνο και ακόμη και πόνο στις αρθρώσεις.Ακόμη και μετά το 86% των παιδιών εμφάνισαν τέτοιες παρενέργειες μετά την ένεση με την πρώτη δόση, οι ερευνητές συνέχισαν να εγχέουν τα παιδιά με μια δεύτερη δόση .
Το FDA ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «προστασία» παιδιών, ενώ πιέζει περισσότερες πωλήσεις εμβολίων για να αποφέρει κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Pfizer.Το FDA ισχυρίζεται στο εορταστικό δελτίο τύπου του ότι η επέκταση του πειραματικού εμβολίου της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών είναι ένα είδος ανακάλυψης, όχι έγκλημα κατά των παιδιών:
«Η επέκταση της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης από το FDA για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 ώστε να συμπεριλάβει εφήβους ηλικίας 12 έως 15 ετών είναι ένα σημαντικό βήμα στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19», δήλωσε η αναπληρωτής Επίτροπος της FDA, Janet Woodcock, MD «Η σημερινή δράση επιτρέπει σε έναν νεότερο πληθυσμό να προστατεύεται από το COVID-19, φέρνοντάς μας πιο κοντά στην επιστροφή σε μια αίσθηση κανονικότητας και στον τερματισμό της πανδημίας. Οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να είναι σίγουροι ότι το πρακτορείο προέβη σε μια αυστηρή και ενδελεχή επισκόπηση όλων των διαθέσιμων δεδομένων, όπως έχουμε και με όλες τις εξουσιοδοτήσεις χρήσης επείγουσας χρήσης εμβολίων COVID-19.
Με άλλα λόγια, το FDA παραδέχεται ότι είναι πλήρως ενήμεροι για το ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών 86% όταν πρόκειται για ένεση παιδιών με πειραματικά εμβόλια mRNA.Τα ιατρικά πειράματα με εμβόλια βλάπτουν τα παιδιά στο όνομα των κερδών της Big Pharma.Όταν πρόκειται για δοκιμές εμβολίου mRNA στις ΗΠΑ, όταν εντοπίζονται σοβαρές αντιδράσεις όπως παράλυση προσώπου στην εμβολιασμένη ομάδα, το FDA (και πιθανώς, οι ερευνητές) τα απορρίπτει ως σύμπτωση. Από το έγγραφο της FDA:
Η παράλυση του Bell (παράλυση προσώπου) αναφέρθηκε από τέσσερις συμμετέχοντες στην ομάδα εμβολίων Pfizer-BioNTech COVID-19. Η έναρξη της παράλυσης του προσώπου ήταν η Ημέρα 37 μετά τη Δόση 1 (ο συμμετέχων δεν έλαβε τη Δόση 2) ​​και οι Ημέρες 3, 9 και 48 μετά τη Δόση 2. Δεν αναφέρθηκαν περιπτώσεις παράλυσης του Bell στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Οι τρέχουσες διαθέσιμες πληροφορίες δεν επαρκούν για τον προσδιορισμό της αιτιώδους σχέσης με το εμβόλιο.
Έτσι, ανεξάρτητα από τις φρικτές παρενέργειες που προκαλούνται από το πείραμα του εμβολίου, απορρίπτονται και αγνοούνται. Εξάλλου, υπάρχουν δισεκατομμύρια δολάρια για να κερδίσετε από την έγκριση εμβολίων για ευρεία χρήση στα παιδιά. (Είναι μια εντελώς νέα δημογραφική αγορά για στόχευση.)Αυτό το έγγραφο της FDA παραδέχεται ότι το εμβόλιο δεν έχει εγκριθεί και μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο:
Η FDA έχει εγκρίνει την επείγουσα χρήση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19, το οποίο δεν είναι εμβόλιο εγκεκριμένο από την FDA.
Ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε κλινικές δοκιμές
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μετά το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 που έχουν αναφερθεί σε κλινικές δοκιμές περιλαμβάνουν πόνο στο σημείο της ένεσης, κόπωση, πονοκέφαλο, μυϊκό πόνο, ρίγη, πόνο στις αρθρώσεις, πυρετό, οίδημα στο σημείο της ένεσης, ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης, ναυτία, κακουχία και λεμφαδενοπάθεια (βλ. πλήρεις πληροφορίες συνταγογράφησης EUA).
Ανεπιθύμητες αντιδράσεις στην εμπειρία μετά την έγκριση
Έχουν αναφερθεί σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας και άλλων αντιδράσεων υπερευαισθησίας (π.χ. εξάνθημα, κνησμός, κνίδωση, αγγειοοίδημα), διάρροια, έμετος και πόνος στο άκρο (βραχίονα) μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 εκτός κλινικές δοκιμές. Πρόσθετες ανεπιθύμητες ενέργειες, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές, μπορεί να γίνουν εμφανείς με την ευρύτερη χρήση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.
Το FDA παραδέχεται επίσης ότι μπορεί να συμβεί απειλητικό για τη ζωή αναφυλακτικό σοκ μετά το εμβόλιο ή ότι οι λήπτες του εμβολίου μπορεί να χάσουν συνείδηση:
Κατάλληλη ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση άμεσων αλλεργικών αντιδράσεων πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη σε περίπτωση που εμφανιστεί οξεία αναφυλακτική αντίδραση μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.
Το συγκοπή (λιποθυμία) μπορεί να συμβεί σε συνδυασμό με τη χορήγηση ενέσιμων εμβολίων, ιδιαίτερα σε εφήβους. Πρέπει να εφαρμόζονται διαδικασίες για την αποφυγή τραυματισμού από λιποθυμία.
Κάθε λογικό άτομο, αφού διαβάσει αυτό το «ενημερωτικό δελτίο» από το FDA, θα εξέφραζε σοβαρή ανησυχία για τη συνεχιζόμενη στρατολόγηση και εκμετάλλευση παιδιών ως ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια σε ιατρικά πειράματα εμβολίων.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να ακούμε τον συναγερμό για τέτοιες πρακτικές.
 john Kapsimalis
“ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ :

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails