Friday, August 13, 2021

Υπ. Υγείας Ισραήλ: 324 σοβαρά κρούσματα οι 209 πλήρως εμβολιασμένοι!

 

Το CDC ανακοινώνει πως το υγειονομικό πάσο δεν έχει καμιά υγειονομική δικαιολόγηση νομιμοποίηση γιατί τα εμβόλια δεν φρενάρουν την μετάδοση του ιού.

Την ίδια ώρα με πάνω από 90% του ενήλικου πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένο το Ισραήλ ανακοινώνει 3 849 νέα κρούσματα με τα σοβαρά ν΄ανέρχονται σε 324 (οι 209 πλήρως εμβολιασμένοι) – σύμφωνα με Υπουργείο Υγείας.

Συντριπτικές οι αποδείξεις από Ισραήλ: παρά τον μαζικό εμβολιασμό ο αριθμός κρουσμάτων ανά εκατομμύριο είναι μεγαλύτερος από αυτόν της Γαλλίας με υποεμβολιασμό!

Ως υπενθύμιση ο Dr. Kobi Haviv από το Ισραήλ λέει: “95% των σοβαρά ασθενών με κόβιντ είναι εμβολιασμένοι και 85 – 90 % των νοσηλειών αφορούν πλήρως εμβολιασμένους. Θ’ ανοίξουμε νέες πτέρυγες COVID. η αποτελεσματικότητα των εμβολίων περιορίζεται ή εξαφανίστηκε”..

Συγγραφέας Alex Berenson: Αυτό που υποδηλώνουν τα ισραηλινά δεδομένα είναι ότι σε λίγες ημέρες το Ισραήλ θα μπορούσε να έχει τόσες ή περισσότερα σοβαρά κρούσματα όπως είχε περίπου την ίδια περίοδο το 2020. Αλλά αυτά θα είναι σοβαρά κρούσματα εμβολιασμένων ατόμων.

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails