Friday, August 13, 2021

Φαίδων Βόβολης: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ !

 

 Είστε ΧΙΛΙΑΔΕΣ που παρακολουθείτε με σεβασμό και εμπιστοσύνη τα προφίλ μου και περιμένετε τόσον καιρό μια λύση για την 16η Αυγούστου και μετά!

Από αυτά λοιπόν τα προφίλ υπάρχει η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ενημέρωσης και σωστής καθοδήγησης!

Η ΛΥΣΗ που προτείνουμε και εμπιστευόμαστε είναι η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του Νίκου.

Είναι πάντα τεκμηριωμένος και σοβαρός.

Και τον εμπιστεύομαι.

Ο Νίκος Αντωνιάδης ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ μεγάλη αναφορά-καταγγελία για την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των σκευασμάτων στηριζόμενη σε γενετιστές και ειδικούς.

Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ που απειλείται οφείλει εφ εξής να παραδίδει στον εργοδότη του 

1-το ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ αυτής της αναφοράς 

2-το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που εχει βγάλει ως αναφορά ο Νίκος 

και ΕΦ ΟΣΟΝ ο εργοδότης επιμένει σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ από κει και περα αναλαμβάνει ο Νίκος με ομαδικές αγωγές !

Από το δια ταύτα και μετά..

Από Νίκος Αντωνιάδης 

Δικηγόρος

Σε λίγη ώρα θα έχουμε στα χέρια μας τα αποδεικτικά επιδόσεως της καταγγελίας (αναφορά/καταγγελία/αίτημα/πρόσκληση/δήλωση) στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Μαρία Θεοδωρίδου, Έφη Βαγενά και Παναγιώτη Πρεζεράκο. 

Σε πρώτη φάση γίνεται κοινοποίηση στους διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών και στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Θα ακολουθήσει η μετάφραση του κειμένου και των αποδεικτικών επιδόσεως και θα αποσταλεί σε όλες τις αρμόδιες για το αντικείμενό της αρχές και οργανισμούς σε όλο τον πλανήτη.

Μετά θα έρθει η δική μου ώρα, του Νίκου Αντωνιάδη. Στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στην Γενική Αστυνομική Αττικής.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, τις ίδιες αυτές κρίσιμες για το έθνος μας ώρες, θα έρθει και η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ, στο πεδίο της ΜΑΧΗΣ σε όλους τους εργασιακούς χώρους.

Η ώρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ τα ανωτέρω αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και συμπεράσματα, τα οποία αποδεικνύουν, αφενός την αναποτελεσματικότητα σε μεγάλο βαθμό των εμβολίων έναντι της Covid-19, αφετέρου την επικινδυνότητά τους, για την υγεία και τη ζωή των πολιτών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την παρά ταύτα έναρξη και συνέχιση μέχρι και σήμερα του εμβολιαστικού προγράμματος, χωρίς την ενημέρωση των πολιτών για τους κατά τα άνω κινδύνους για την υγεία και τη ζωή τους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την όχι απλά και μόνο συνέχιση κατά τα άνω του εμβολιαστικού προγράμματος, αλλά επιπλέον, αφενός τις εκβιαστικές πρακτικές που ασκούνται στους πάσης φύσεως εργασιακούς χώρους, και από τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς και τον διαχωρισμό των πολιτών σε δύο κατηγορίες, πατρικίων εμβολιασμένων και πληβείων ανεμβολίαστων, αφετέρου την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η οποία νομοθετήθηκε ήδη από την 20.2.2020, πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και ήδη αποφασίστηκε η εφαρμογής της, κατ’ αρχήν στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, στο οποίο ανήκουμε και εμείς.

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την άμεση διακοπή του εμβολιαστικού προγράμματος, άλλως τη συνέχισή του σε αποκλειστικά εθελοντικό επίπεδο, με την πλήρη ενημέρωση των πολιτών για τους κινδύνους που κατά τα άνω διατρέχει η υγεία και η ζωή τους από τα συγκεκριμένα εμβόλια.

ΑΛΛΩΣ ,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να απαντήσετε στην παρούσα ΕΝΤΟΣ ΔΙΟΡΙΑΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ, αντικρούοντας το περιεχόμενό της, η αντίκρουση δε αυτή να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη με αντίστοιχα επιστημονικά δεδομένα και στοιχεία, μελέτες και συμπεράσματα.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι η άπρακτη παρέλευση της ανωτέρω διορίας, θα συνιστά σιωπηρή αποδοχή του περιεχομένου της παρούσης, και ομολογία ότι το σύνολο των συμπερασμάτων αυτής απολύτως ορθά.

Πείστε μας ότι δεν ισχύουν αυτά που αναφέρουμε και καταγγέλλουμε, και εντάξτε και …εμάς στην εμβολιαστική εκστρατεία.

Αλλιώς, διακόψτε τη…

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα ...

Αθήνα, 5 Αυγούστου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails