Monday, December 13, 2021

Έτοιμη η Αυστρία (γενέτειρα του ΧΙΤΛΕΡ) να βάλει…ΦΥΛΑΚΗ τους μη εμβολιασμένους για τουλάχιστον ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!!!

Έτοιμη η Αυστρία να βάλει…ΦΥΛΑΚΗ τους μη εμβολιασμένους για ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!!!




Οι άνθρωποι στην Αυστρία που αρνούνται να κάνουν το μπόλι θα αποστέλλονται στη φυλακή και θα κλειδώνονται για τουλάχιστον ένα χρόνο, σύμφωνα με έναν σκληρό νέο νόμο που έχει τεθεί σε εφαρμογή.Η Susanne Fürst του Αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας (FPÖ), που ψήφισε κατά του νόμου, προειδοποίησε ότι μια νέα προτεινόμενη τροποποίηση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να τιμωρήσει τους μη εμβολιασμένους με αυστηρές ποινές φυλάκισης.

Οι Αυστριακοί που δεν εμβολιαστούν μέχρι τον Φεβρουάριο αντιμετωπίζουν πρόστιμα έως και 7.200 ευρώ για μη συμμόρφωση και όσοι είναι πολύ φτωχοί ή αρνούνται να πληρώσουν το πρόστιμο θα μπορούσαν να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή για 12 μήνες.
Ο νέος νόμος επιβάλλει επίσης σε όσους μπαίνουν στη φυλακή να πληρώνουν μόνοι τους τη φυλάκισή τους.

«Εάν η κράτηση διενεργείται από τα δικαστήρια, τα σχετικά έξοδα θα ανακτηθούν από τα δικαστήρια από τον υπόχρεο σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την ανάκτηση των εξόδων για την επιβολή δικαστικών κυρώσεων», αναφέρει η τροπολογία.


Το Summit.news αναφέρει: Παρά το γεγονός ότι ο Fürst διαμαρτυρήθηκε ότι η τροπολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω τιμωρία των μη εμβολιασμένων, το μέτρο εγκρίθηκε ούτως ή άλλως.

summit

Unvaxxed in Austria Could be Imprisoned For a Year

New amendment increases sentence for non-payment of fines.

guteurls.de Read full article here

Την εποχή που ανακοινώθηκε, ο τότε καγκελάριος Alexander Schallenberg υποσχέθηκε να χτυπήσει τους ανεμβολίαστους με «ποινές» εάν εξακολουθούσαν να αρνούνται να κάνουν το τρύπημα, ενώ ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να «υποφέρουν».

Δεδομένου ότι ορισμένοι τεχνοκράτες ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού δεν θα τελειώσει ποτέ, η αρχική ποινή φυλάκισης ενός έτους για τους αρνητές εμβολίων θα μπορούσε να είναι μόνο η αρχή.

____________

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/austria-to-begin-shipping-unvaxxed-to-prisons/

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails