Tuesday, March 15, 2022

ΤΑ 3 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ 9 ΧΩΡΕΣ - ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑΝΕ;

 


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ;

Αυτοί οι 3 τύποι έχουν εισβάλει σε 9 χώρες σε 23 χρόνια, σκοτώνοντας 11 εκατομμύρια αμάχους αλλά όπου έρθουν στους προσφέρουν ανθοδέσμες και λουλούδια, επίσης κανείς δεν τους αποκαλεί τρομοκράτες ή εγκληματίες. Πως γίνετε να δολοφονείς διαχρονικά σε 9 χώρες τόσους άμαχους και να σε βλέπουν σαν αθώα περιστέρα ή σύμμαχο; 

Γιατί άραγε;

Οι εντολείς τους ονομάζουν τώρα τον Πούτιν ως ένα επικίνδυνο υποκείμενο για τον «πολιτισμό μας» και μας το παίζουν και δάσκαλοι ηθικής. Η υποκρισία των δολοφόνων και των ΜΜΕ είναι η κύρια αιτία αλλά και η αδιαφορία των υπολοίπων μηχανισμών προστασίας της κοινωνίας δεν είχε φτάσει ποτέ σε παρόμοιο υπνωτισμό της μάζας. 


Αυτά τα τρία αγοράκια επάνω, είναι ακόμα ζωντανά: ο Μπάρι Χουσεΐν Σοετόρο, ο Τζο Μιντες και ο Μπιλ Κλιντον γνωστός από την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας.

Ήταν αυτός ο Μπάρι Χουσεΐν Σοετόρο – γνωστός και ως Μπαράκ Ομπάμα – που, την επόμενη μέρα που έγινε πρόεδρος, διέταξε την εντελώς παράνομη κατασκευή 26 εγκαταστάσεων βιολογικών όπλων στην Ουκρανία…..

Οι 26 βιολογικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία προορίζονταν για την παραγωγή μικροβιοπολέμου και την απελευθέρωση της επόμενης, αυτή τη φορά θανατηφόρου «μετάλλαξης» που θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2022. 

Οι παρανοϊκοί θα το πάνε μέχρι τέλους, και επειδή κανείς δεν ενδιαφέρετε ή έχει αντιληφθεί που οδηγείτε η κοινωνία (στο τέλος της) καλή τύχη σ' όλους μας.

Όσο μπορούμε θα σας ενημερώνουμε αλλά ίσως όχι για μεγάλο χρόνο καθώς σε λίγο καιρό δεν θα μας επιτρέπουν να μπούμε στο διαδύκτιο χωρίς ηλεκτρονική ταυτότητα ενσωματωμένη με το πάσο υγείας  και όλες τις ενέσεις μετάλλαξης και ευθανασίας των κοιμησμένων μαζών.

KORAKAS NEWS

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails