Saturday, March 5, 2022

Η Ρωσία απαντά στη Δυση..Καταργούμε τα covid pass και ολη την Τυραννία..

 

Ο Ρωσικός στρατός είχε και μια εσωτερική νίκη σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στην παγκόσμια ατλαντική συμμαχία. Το λεγόμενο ukase που υιοθετήθηκε από τον Δήμαρχο της Μόσχας, το οποίο ακυρώνει τους κωδικούς QR σε όλη την πρωτεύουσα και ανατρέπει αρκετούς σημαντικούς περιορισμούς που προκύπτουν από την παγκόσμια τυρανία του Covid, τώρα για τη Μόσχα είναι παρελθόν. Την ημέρα που η χρήση μάσκας δεν θα είναι πλέον υποχρεωτική, ο πληθυσμός θα απελευθερωθεί. Θα έρθει εκείνη η μέρα!

Είχαμε πει και σε προηγούμενο άρθρο πως η Ρωσία είναι μια αυτοκρατορία με πολλούς εχθρούς κι ο Πούτιν αναγκάζεται να κάνει συμβιβασμούς, κάπως έτσι είχε αναγκάσει τον πληθυσμό να κάνει υποχρεωτικά τεστ και να χρησιμοποιεί ένα Qr code περισσότερο στα χαρτιά, αφού είχαμε αναφέρει στο άρθρο πως στην ουσία δεν το ζητούσε καμία αρχή… Η αφύπνιση της Ρωσίας ακολουθεί αναπόφευκτα την αμφισβήτηση των παγκοσμιοποιητικών μέτρων, είδαλλως δε θα ερχόταν μια τέτοια απόφαση εν μέσω πολέμου.

Απο την αρχή της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, είχε ήδη ανακοινωθεί ότι η τυπική νοσοκομειακή περίθαλψη, η οποία σύμφωνα με τον Sobyanin (δήμαρχο της Μόσχας) είχε μειωθεί στο 40%, αποκαταστάθηκε στο σύνολό της. Τώρα, από τις 3 Μαρτίου, οι κωδικοί QR δεν θα ισχύουν πια για την πρωτεύουσα και οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στη δουλειά, πίσω στην κανονική ζωή. Επιπλέων, τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών δεν υπόκεινται πλέον σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης και μπορούν να συνεχίσουν την κανονική τους δραστηριότητα. Δεν ισχύουν πλέον περιορισμοί για τα θέατρα τους κινηματογράφους, τα μπαρ και τα εστιατόρια, οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν υπόκεινται πλέον σε περιορισμούς.

Γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο ότι αυτός ο πόλεμος δεν ξεκίνησε, για την Ουκρανία, αλλά ενάντια στην κυριαρχία παγκοσμιοποίησης, η οποία επιβάλλει τους κανόνες και το καθεστώς της στον κόσμο. Εδώ είναι μια από τις επιβεβαιώσεις. Η Ρωσία είναι υποχρεωμένη, αν θέλει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα, να καθαρίσει τις εσωτερικές τις δυνάμεις, πολλές από τις οποίες, την οδήγησαν να ακολουθήσει τις σειρήνες της παγκοσμιοποίησης.

Ο ρωσικός πληθυσμός ενδέχεται να απελευθερωθεί από αυτή τη μάστιγα. Θα έρθει εκείνη η μέρα, η Ρωσία δεν έχει πλέον επιλογή, αφού έχει μπει μπροστά στον αγώνα.

Πηγή sobyanin.ru

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails