Saturday, November 26, 2022

Οι παγκοσμιοποιητές που ωθούν την απάτη της κλιματικής αλλαγής ορίζουν ως εχθρό την ίδια την ανθρωπότητα!

 

Οι παγκοσμιοποιητές που ωθούν την απάτη της κλιματικής αλλαγής ορίζουν ως εχθρό την ίδια την ανθρωπότητα!

Πολιτικοί και ακτιβιστές για το κλίμα ισχυρίζονται ότι ζούμε σε μια κλιματική κρίση και ότι είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να φτάσει σε μηδενικές εκπομπές ρύπων- ουσιαστικά καθαρή μηδενική κατανάλωση ορυκτών καυσίμων – έως το 2050, αν όχι νωρίτερα. Ωστόσο, η απόλυτη ματαιότητα μηδενικών ρύπων αποκλείει όλες τις εξηγήσεις εκτός από τον ανοιχτά δηλωμένο και κακόβουλο στόχο της αποβιομηχάνισης και της παγκόσμιας ερήμωσης μέσω ενός συστήματος καταναγκαστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η κλιματική αλλαγή είναι μόνο ένα από τα εργαλεία τους. Σχεδόν όλα όσα μας επιβάλλουν οι πολιτικές μαριονέτες του WEF φαίνονται σκόπιμα σχεδιασμένα για να κάνουν τη ζωή πιο καταναγκαστική, ελεγχόμενη και μίζερη, να αποδυναμώσουν την οικονομία, να μας εξαθλιώσουν, να μας αποθαρρύνουν και να μας διχάσουν και, γιατί όχι να εξοντώσουν τους φτωχούς και ευάλωτους. 

Είναι ξεκάθαρο ότι, για την κλιματική αλλαγή όσο και για τον Covid, η ίδια ομάδα ισχυρών δισεκατομμυριούχων και παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων όπως ο ΟΗΕ προωθούν το ίδιο σχέδιο που υποστηρίζεται από τα ίδια μέτρα καταστολής και το ίδιο είδος πλύσης εγκεφάλου του ευρύτερου κοινού. 

Απλώς φανταστείτε εάν, αντί για  ανέντιμη τρομοκρατία για το κλίμα , το MSM έδινε στο ευρύ κοινό τα ειλικρινή στοιχεία για την ενέργεια (για ευκολία χρησιμοποιώντας  στατιστικά στοιχεία του 2019 ) και το κλίμα που αφορά: 

  • ο κόσμος εξαρτάται κατά 84% ορυκτά καύσιμα, ένα ποσοστό που έχει αλλάξει ελάχιστα εδώ και πολλά χρόνια παρά τις προτροπές των εγκαταστάσεων να τα μειώσουν. Το Ηνωμένο Βασίλειο εξαρτάται κατά 79%, αριθμός που δεν λαμβάνει υπόψη την κατανάλωση ορυκτών καυσίμων που χρησιμοποιούνται στην εξωτερική παραγωγή και προμήθεια του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου εισαγωγών του. 
  • η ναυαρχίδα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από αιολική και ηλιακή ενέργεια, ένα πενιχρό 1,3% της παγκόσμιας ενέργειας και μόλις το 3,5% στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από πάνω από μια δεκαετία δαπανηρών και επίπονων προσπαθειών για την Κλιματική Αλλαγή.
  • Η παγκόσμια κατανάλωση ορυκτών καυσίμων  αυξάνεται για πολλές δεκαετίες , στην πραγματικότητα αιώνες, χωρίς καμία ρεαλιστική πιθανότητα να μειωθεί στο άμεσο μέλλον.
  • Η υπερθέρμανση του πλανήτη σταμάτησε  απο το 1979 παρά τη  σταθερή αύξηση των παγκόσμιων εκπομπών CO2  –  εντός 0,1°C από την αρχική τιμή και σε τάση ψύξης από το 2016. Πριν από μισό αιώνα ο ψευδής συναγερμός πανικού αφορούσε  μια επικείμενη εποχή των παγετώνων .  
  • μια πρόσφατη μελέτη  από έναν επίτιμο καθηγητή δεν βρήκε « καμία ένδειξη κλιματικής κρίσης ». 

Εάν το ευρύ κοινό γνώριζε αυτά τα γεγονότα, θα εξακολουθούσε να πιστεύει τους ακτιβιστές που ισχυρίζονται χωρίς καμία αξιόπιστη επιστημονική ή στατιστική απόδειξη ότι η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή αποτελεί υπαρξιακή απειλή για τον πλανήτη και ότι το παγκόσμιο “μηδενικών ρύπων” μπορεί εύκολα να επιτευχθεί; Νομίζω πως όχι. 

Πιστεύω ότι η  απόλυτη ματαιότητα των μηδενικών ρύπων  από άποψη μηχανικής, υλικοτεχνικής, οικονομικής, πολιτικής και επιστημονικής πραγματικότητας αποκλείει όλες τις εξηγήσεις εκτός από τον ανοιχτά δηλωμένο κακόβουλο στόχο της αποβιομηχάνισης και της παγκόσμιας ερήμωσης μέσω ενός συστήματος καταναγκαστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι παγκοσμιοποιητές ψυχοπαθείς του WEF του Νταβός που προωθούν την απάτη της κλιματικής αλλαγής και την απάτη του Covid, είναι ξεκάθαροι, πιστεύουν ότι « ο πραγματικός εχθρός είναι η ίδια η ανθρωπότητα » (Club of Rome 1991). Θέλουν να « σώσουν τον πλανήτη » εξολοθρεύοντας την υποτιθέμενη μεγαλύτερη μάστιγα, τον ίδιο τον άνθρωπο. 

Συνοψίζοντας, έχουμε την απάτη της κλιματικής αλλαγής επιδιώκεται άσκοπα μονομερώς από τη Δύση, με αποτέλεσμα σύντομα τα νοικοκυριά του δυτικού κόσμου  να δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας . 

Δείτε περισσότερα στο dailyexpose.uk

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails