Monday, November 7, 2022

Διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης-παρουσιαστής: Άδικα σας παρέσυρα να εμβολιαστείτε, όλοι μας είπαν ψέματα, οι επιστήμονες, η Pfizer, η κυβέρνηση

 

 


Ο διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης-παρουσιαστής, Ben Shapiro, τον οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι, παραδέχθηκε δημοσίως, στην εκπομπή του The Ben Shapiro Show, 1 Οκτωβρίου 2022, ότι είχε άδικο που παρέσυρε τον κόσμο να εμβολιαστεί. 

Στις 20 Ιουλίου 2021 έλεγε και έγραφε: Εμβολιαστείτε. Εγώ το έκανα. Η γυναίκα μου το έκανε. Οι γονείς μου το έκαναν. Αν δεν έχετε ακόμα εμβολιαστεί και κολλήσετε κορωνα-ιό, τότε θα φταίτε μόνο εσείς!

Εν τω μεταξύ, η Janine Small, πρόεδρος των διεθνών αγορών για την Pfizer, δήλωσε προσφάτως ότι δεν έχει γίνει καμία δοκιμή για την διακοπή της μετάδοσης του κορωνα-ιού χάρη στο εμβόλιο. Αυτή η ομολογία έπεσε σαν κεραυνός και προκάλεσε στον Shapiro το έντονο αίσθημα της προδοσίας. Και δεν ήταν μόνο αυτή η ομολογία, ήταν και άλλες. Η Washington Post αποκάλυψε ότι ο Λευκός Οίκος γνώριζε από πολύ νωρίς ότι τα εμβόλια δεν εμπόδιζαν τη μετάδοση του Covid. Ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διακήρυττε το 2021 ότι όποιος κάνει αυτά τα εμβόλια, δεν θα κολλήσει κορωνα-ιό. 

Αφού υπήρξε εδώ και πολύ καιρό υποκινητής των εμβολίων mRNA κατά του Covid 19, ο Ben Shapiro έπεσε από τα σύννεφα, όταν έμαθε την αλήθεια. "Αποδείχθηκε ότι ο Λευκός Οίκος, ο Μπάιντεν, ήξερε την αλήθεια αλλά προωθούσε τα εμβόλια, προωθούσε ένα ψέμα... Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Όταν η κυβέρνηση ψηφίζει νόμους για να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι, και αποκαλύπτεται ότι είναι ψέματα, τότε εκτοξεύεται στα ύψη η δυσπιστία του κόσμου". 

Και πρόσθεσε: Όλος ο κόσμος μας είπε ψέματα. Οι επιστήμονες μας είπαν ψέματα. Η Pfizer μας είπε ψέματα. Η κυβέρνηση μας είπε ψέματα. Η διοίκηση Μπάιντεν μας είπε ψέματα. Δεν μου αρέσει καθόλου να μου λένε ψέματα... Όλοι αυτοί που είναι ένοχοι, πρέπει να απολυθούν... Θα χρειαστεί ίσως πραγματική ποινική δίωξη εναντίον σας, αν διαδώσατε ψευδείς ειδήσεις για την υγεία των ανθρώπων, ειδήσεις που βασίζονται σε μηδενικά στοιχεία (αποδείξεις). 

Πληροφορίες από Le Media en 4-4-2 fr

Στην Ελλάδα, όλοι αυτοί που παρακινούσαν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, εξακολουθούν να τους παρακινούν, έχουν το ακαταδίωκτο, ο υπουργός υγείας Πλεύρης υπερασπίζεται με πάθος την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών, και ταυτοχρόνως οι πολιτευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης παραμένουν στο απυρόβλητο και αυτής ακόμα της κριτικής από τα ΜΜΕ. 

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails