Monday, December 12, 2022

Το WEF τα βάζει τώρα και με τα κατοικίδια προτείνοντας μείωση πληθυσμού σε γάτες και σκύλους για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή…ΒΙΝΤΕΟ

 

Το WEF τα βάζει τώρα και με τα κατοικίδια προτείνοντας μείωση πληθυσμού σε γάτες και σκύλους για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή…

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εγκαινίασε πρόσφατα μια αμφιλεγόμενη νέα πρωτοβουλία. Ζήτησε μείωση πληθυσμού σε γάτες και σκύλους σε όλο τον κόσμο ως μια προσπάθεια να μειωθεί το «αποτύπωμα άνθρακα» που παράγουν και η κατανάλωσης κρέατος!

Το CNN, πάντα στην πρώτη γραμμή στην προώθηση της παγκοσμιοποιητικής της ατζέντας, προτρέπει τους αναγνώστες να ταίζουν έντομα τα κατοικίδιά τους σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν την

κλιματική αλλαγή.

Δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο στον ιστότοπό του με τίτλο, « Τα κατοικίδιά μας είναι μέρος του κλιματικού προβλήματος. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσετε τα αποτυπώματα άνθρακα ». Στο CNN υποστηρίζουν ότι η δίαιτα πολλών οικιακών κατοικίδιων με βαρύ κρέας προκαλεί την έκλυση αερίων που θερμαίνουν τον πλανήτη στην ατμόσφαιρα.

Το CNN δεν είπε ότι πρέπει να τα σφάξουμε, όπως είδα σε άλλα blog… θα ακουγόταν υπερβολικό και θα προκαλούσε όσους υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων. Άσχετα αν αυτό εννοεί στο βάθος, αφού πολιτικές που συμβαίνουν στην Κίνα είναι πρότυπο μοντέλο για τα σχεδιά τους.

Το γατάκι και το σκυλάκι σας, εξηγεί το CNN, θα πρέπει να τρώει ζωύφια όπως εσείς, αν υποθέσουμε ότι ο Klaus Schwab θα μας επιτρέψει τελικά να τα κρατήσουμε στο μέλλον.

Είναι αλήθεια ότι η Emma Thompson είπε στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να τρώνε τα δικά τους κατοικίδια για να επιβιώσουν από τη λεγόμενη κλιματική κρίση…

Παρά όμως τις αντιδράσεις, το WEF υποστηρίζει ότι αυτό το μέτρο είναι απαραίτητο καθώς πιστεύει ότι η μείωση του αριθμού των κατοικίδιων ζώων σε όλο τον κόσμο θα συμβάλει στη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και άλλων περιβαλλοντικών ζητημάτων που προκαλούνται από τον υπερπληθυσμό τους. 

Ισχυρίζεται επίσης το εντελώς παλαβό, ότι η πολιτική θα συμβάλει στη μείωση της κακοποίησης των ζώων, καθώς θα διασφαλίσει ότι κανένα κατοικίδιο δεν θα υποστεί παραμέληση ή κακομεταχείριση (κατα την λογική πονάει πόδι κόβω πόδι).

Εάν προσέχετε τις πολιτικές του WEF, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό: μας απανθρωπίζουν, μας υποβιβάζουν και μας κοροϊδεύουν. Έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν όλες τις χαρές της ζωής και να προκαλούν άγχος και προβλήματα.

Η εκστρατεία να αναγκάσει την ανθρωπότητα να εγκαταλείψει το κρέας και να επιβιώσει με ζωύφια και γρύλους είναι ένα καλό παράδειγμα.

Έπειτα, υπάρχει η προσπάθεια ερήμωσης του πληθυσμού, η οποία ήταν μια θεωρία συνωμοσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα είναι εντελώς διάχυτη. Δεν προσπαθούν ούτε καν να το κρατήσουν μυστικό.

Σχετικό: Πόσες φορές πρέπει να το πουν για να το καταλάβεις; Το WEF “πιάστηκε” πάλι σε βίντεο να μιλάει για «Μείωση παγκόσμιου πληθυσμού»!

Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο του πολυβραβευμένου Dennis Meadows που υποστηρίζει την θεωρία του χρυσού δισεκατομυρίου, όπου οι άνθρωποι αν θέλουν να ζήσουν ελευθεροι θα πρέπει να φτάσουν μόλις στο 1 δις. Αλλιώς… πρέπει να επιλέξουμε ένα είδος δικτατορίας απο τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ο υπερπλυθησμός.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails