Monday, March 29, 2010

300.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ "ΠΕΤΑΞΕΙ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΔΝΤ;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Τελικά ο Ελληνας "καλοπερασάκιας" και "παρατάκιας" φαίνεται οτι και εδώ πιάστηκε "κότσος"!
Εμείς πάντοτε λέγαμε οτι με την τακτική του "εγω να είμαι καλά και οι άλλοι ας πνιγούν", οδηγούμαστε σε αδιέξοδο και οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες θα μας "πάρουν και τα σώβρακα".
Δυστυχώς θα πρέπει να το βιώσουμε για να το συνειδητοποιήσουμε!!!



Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, μεταξύ των εντολών του ΔΝΤ, στα πλαίσια της τεχνογνωσίας που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, είναι και η απόλυση τουλάχιστον 230.000 υπαλλήλων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Σήμερα λοιπόν, σε όλο τον κυριακάτικο τύπο, επαληθεύεται αυτή μας η πρόβλεψη. Μάλιστα πολλές εφημερίδες ανεβάζουν το αριθμό αυτών που πρόκειται να απολυθούν σε 300.000 εργαζόμενους. Απ’ ότι φαίνεται το πρώτο θύμα θα είναι οι συμβασιούχοι και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εσωτερικές μετατάξεις των μονίμων δημοσίων υπαλλήλων για κάλυψη των θέσεων που θα εκκενωθούν.

Εδώ όμως θα πρέπει να θυμηθούμε την κοινή διαπίστωση όλων, πως αυτοί που στην ουσία δουλεύουν στον δημόσιο τομέα είναι οι συμβασιούχοι και όχι οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι, μετά τις απολύσεις των συμβασιούχων θα πρέπει να υπερδιπλασιάσουν την απόδοσή τους. Εννοείται και είναι βέβαια λογικό πως αν και μετά τις απολύσεις των συμβασιούχων, εξακολουθεί να είναι παθητικός και αντιπαραγωγικός ο δημόσιος τομέας θα αρχίσουν απολύσεις και των μονίμων υπαλλήλων.
Εκείνο που μας κάνει εντύπωση είναι πως, όσες φορές ανεβάσαμε άρθρο με θέμα τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, όλα τα σχόλια που μας έγιναν ήταν παθιασμένα εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων.
Το κλίμα στην κοινωνία καθίσταται όλο και πιο άσχημο για τους δημοσίους υπαλλήλους. Όπως γίνεται αντιληπτό θα πρέπει πλέον οι δημόσιοι υπάλληλοι να αυξήσουν κατά πολύ την εργασία τους, την αποδοτικότητά τους και την ευγένειά τους προς του πολίτες, ενώ θα πρέπει να περιορίσουν τις εισοδηματικές διεκδικήσεις τους, για να εξακολουθούν να κατέχουν μια θέση στον ήλιο.

ΥΓ. Αναρωτιόμαστε: Που είναι άραγε εκείνα τα κομματικά συνδικαλιστικά στελέχη των δημοσίων υπαλλήλων που ξιφουλκούσαν υπέρ της αύξησης του δημοσίου τομέα και των μισθών και έριχναν και κάνα δυο φορές το χρόνο από μια 24ωρη απεργία για να δικαιολογούν τη θέσης τους;;


Μούγκα στη στρούγκα….

Αναδημοσίευση απο http://newworldorder-wakeup.blogspot.com



5 comments:

Anonymous said...

τι μονο 300.000 θα απολυθουν????
πανω απο ενα εκατομυριο αχρηστα παχυσαρκα δημοσια παρασιτα πρεπει να φυγουν για να σωθουμε.
αρχιζοντας απτους εκπαιδευτικους με χιλιαδες αχρηστες ειδικοτητες θεατρικης αγωγης, μουσικων, καλλιτεχνικων,χιλιαδες αχρηστοι φιλολογοι αγγλικων, γαλλικων ,γερμανικων, που εχουν τις περισοοτερες αργιες και διακοπες και τις λιγοτερες διδακτικες ωρες στην ευρωπη, και την χαμηλοτερη αναλογια μαθητων ανα εκπαιδευτικο...
να πανε στα χωραφια και σε καμα εργοστασιο να δουλεψουν οι ξεφτιλισμενοι υπερκαταναλωτες...

επισης θα πρεπει να γκρεμιστουν μερικες χιλιαδες αχρηστα πανεπιστημια που παραγουν εκατομυρια αχρηστους πτυχιουχους, οι οποιοι σπουδαζουν μεχρι τα 40 τους με τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα και ειναι παντελως ανικανοι να πιασουν ενα κατσαβιδι στο χερακι τους να βιδωσουν μια βιδα, η να βγαλουν εστω και 1 ευρω στην αγορα.
ολοι αυτοι οι αχρηστοι φιλολογοι κοινωνιολογοι ψυχολογοι θεολογοι λογοτεχνες φιλοσοφοι πολιτικες και ανθρωπιστικες σπουδες με 10 μαστερ και 50 δοκτορα ο καθενας...
των θεωρητικων επιστημων....
διορισε με...πληρωνε με...
και θελω ο πρωτος μου μισθος να ειναι 1800 ευρω, αναλογως των προσοντων μου...
δουλεψτε εσεις να διορισετε εμενα να προσφερω τη μορφωση την καλλιεργεια τα γραμματα και το πνευμα....
απολυτη αριστεριστικη παρανοια, σχιζοφρενεια 36 χρονια τωρα....

Anonymous said...

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Χαλάρωσε φίλε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν δημιουργηθεί εργοστάσια και θέσεις γιά να δουλέψουν όλοι αυτοί που βγαίνουν. Πρέπει να γίνει σωστή σύνδεση της εκπαίδευσης με την έρευνα και την βιομηχανία, αυτό που δεν θέλει η Παπαρήγα, με τους αντίστοιχους καλούς μισθούς. Αν δεν έχει γίνει αυτό την ευθύνη την έχουν οι πολιτικοί, η ΕΕ γιατί θέλει την Ελλάδα χώρα υπηρεσιών και όλοι μας γιατί αφήνουμε σε άλλους να καθορίζουν την τύχη μας. Αν ένα παιδί δεν ξέρει να πιάνει κατσαβίδι οι πρώτοι που φταίνε είναι οι γονείς του γιατί έτσι το μάθανε, να παίζει μόνο και να μην ζορίζεται γιά τίποτα. Φέτος ήθελα να πάρω τον γιό μου γιά σκάλισμα και η γυναίκα μου και η μάνα μου έπεσαν να με φάνε...
Αν απολύσει 300.000 δημόσιους υπαλλήλους θα καταρρεύσουν τα μαγαζιά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες διότι είναι οι μόνοι που τους στηρίζουν οικονομικά αφού οι άλλοι κλάδοι δεν μπορούν.
Η λύση είναι να φύγουν από εδώ όσοι δεν δουλεύουν, να εκλογικευτούν οι μισθοί στα ανώτερα στρώματα δημοσίων υπαλλήλων, να αρχίσουμε να παράγουμε και να 'ρθεί επιτέλους η αξιοκρατία που υποσχέθηκε ο Ανδρέας.
Αυτά δεν γίνονται όμως με τις σημερινές ηγεσίες και τα μυαλά των αυτοαποκαλούμενων αριστερών κομμάτων και του (πρώην)ΠΑΣΟΚ.
Χρειαζόμαστε καινούριο τρόπο σκέψης και λειτουργίας των κομμάτων.
Απόλυτη διαφάνεια παντού.
Οι καταθέσεις να συνδεθούν με την εφορία ειδικά όσων είναι σε καίριες θέσεις του δημοσίου.
Όσο γιά τους καθηγητές αυτοί πρέπει να ανακατανεμηθούν σωστά και όταν παύουν να είναι αποδοτικοί να μπαίνουν σε άλλες θέσεις του Δημοσίου.
Μιά καλή ιδέα θα ήταν να αξιολογούνται με βάση τις επιδόσεις των μαθητών τους.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο μόρφωσης στα παιδιά που έχουν τελειώσει Γενικό και στο ΕΠΑΛ λόγω ύλης. Όλα αυτά τα παιδιά σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία, από τα κόμματα, αντί να αξιοποιούνται οι γνώσεις τους.
ΥΓ
Η Αννούλα με την παρέα της ετοιμάζουν αλλαγές στην εκπαίδευση προς το χαμηλότερο μέσο όρο έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σ' αυτή και τα παιδιά των νέων μας συγκατοίκων.
ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ Δ.Υ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. ΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ "ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΕΧΩ ΕΓΓΟΝΙΑ.......". ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ?? ΔΗΛ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ??

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ,ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ..........

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ. ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ".

Anonymous said...

Ευχομαι να πεινασουν ολοι τους και να μην βρισκουνε ουτε γρασιδι να φανε!Οταν καποιοι βγαινανε στους δρομους επειδη πεινουσανε, οι βολεμενοι ποτε δεν νοιαστηκαν για αυτους και η μονη τους εννοια ητανε να μην χασουνε την σκατοκαρεκλα απο τον κωλο τους.Καλα να παθουνε και να φτυσουνε αιμα!

Anonymous said...

Αδελφοφάδες μια ζωή, αδελφοφάδες μέχρι να βγει η ψυχή...
Δεν με θεωρώ ούτε άχρηστο εκπ/κό ούτε άχρηστο δημόσιο υπάλληλο. Με εκνευρίζει η γενίκευση, η ισοπέδωση, η προσβολή αλλά ακόμη περισσότερο η παραπληροφόρηση.
Αν ανώνυμε, θες εργοστάσια αντί σχολείων τότε μάλλον πρέπει να πας προς την Κίνα (απόλυτη αριστερίστικη παράνοια, σχιζοφρένεια όπως είπες. Φυσικά τα είπες για τους άλλους αλλά μια χαρά σου ταιριάζουν και εσένα). Αν θεωρείς άχρηστους όλους τους εκπ/κούς τότε εσύ είσαι μάλλον καλοβολεμένος και αδιάφορος γονέας, όπως οι περισσότεροι που προτιμάνε να πίνουν φραπεδιές αντί να πάνε έστω και μια φορά να δούνε τους καθηγητές των παιδιών τους. Εσύ που θες να γράφεις την αλήθεια αλλά βαριέσαι να βάλεις έστω και τόνους... Αλήθεια ξέρεις ποιός είναι ο υπεύθυνος καθηγητής του παιδιού σου; Μάλλον όχι (ίσως εσύ να ξέρεις αλλά το 99% δεν ασχολείται με τέτοια πράγματα). Πόσοι έχουν συμμετάσχει σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων; Μάλλον αυτά είναι για τους άλλους... Άραγε πόσοι από αυτούς που βρίζουν έχουν δει αν όντως φταίει ο καθηγητής-δάσκαλος ή το παιδί τους λέει μπαρούφες;
Φυσικά και πρέπει να γίνει αξιολόγηση, αλλά προφανώς όχι από τα παιδιά. Αν τα παιδιά μπορούσαν να αξιολογήσουν αντικειμενικά τότε θα ήξεραν τις ανάγκες τους και να μαθαίνουν μόνα τους ή με πολύ λίγη κατεύθυνση. Όμως εσύ προτιμάς να πάρεις του παιδιού σου ένα playstation, να το χαρτζιλικώσεις για να βρείς χρόνο να γκρινιάξεις στην καφετέρια για το σύστημα, τους δημόσιους υπαλλήλους, το ΔΝΤ, για όλο το σύμπαν που συνωμοτεί εναντίον σου. Εκεί την έχουμε την παιδεία και καλά να πάθουμε.
Φυσικά και υπάρχουν αρκετοί ανίκανοι να διδάξουν οι οποίοι πρέπει να φύγουν. Φυσικά και υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που πρέπει να αποληθούν γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Τέλος υποθέτω ότι εσύ ανώνυμε είσαι ιδιώτης. Και μη μου πεις ότι ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα είναι απείρως καλύτερος από τον Δημόσιο. Στα ίδια σκατά είναι και ακόμη χειρότερα, με όλους τους κομπιναδόρους, τους κλέφτες, τους καιροσκόπους και τυχοδιώκτες, τους μονοπωλιακούς που θέλουν να πλουτίσουν σε 2-3 χρόνια, παίρνοντας όσα μπορούνε από τον καταναλωτή. Προφανώς υπάρχουν και οι επαγγελματίες (το να είσαι επαγγελματίες σίγουρα για τους περισσότερους δεν συνάδει με το να είσαι άνθρωπος,ε;) αλλά όπως και οι Δημ. Υπάλ. είναι η μειοψηφία. Για ρώτα πόσοι συμπολίτες είναι ευχαριστημένοι από τον μηχανικό αυτοκινήτου τους, από τον ασφαλιστή τους, από τον μαγαζάτορα που σου πουλάει χαμογελώντας το προϊόν του με κέρδος από 100-300%, από τον υδραυλικό που τα μασάει αν του πεις για την 5ετή εγγύηση που πρέπει να σου δώσει για τη δουλειά που μόλις σου έκανε και για την απόδειξη που πρέπει να κόψει. Για τον ηλεκτρολόγο που θέλει 60€ για δουλειά 15' ή για τον ψυκτικό που σου κάμει συντήρηση στο κλιματιστικό και σου παίρνει 75€. Ας μη μιλήσω για δικηγόρους, γιατρούς και πολιτικούς μηχανικούς. Στα μούτρα μας λοιπόν. Καλά να πάθουμε. Τέτοιοι είμαστε οι Έλληνες.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails