Thursday, March 11, 2010

Πέντε σκέψεις για τον προδοτικό λαθρονόμο της πράσινης Χούντας

Ο «λαθρονόμος» ψηφίστηκε παρά τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Επομένως είναι άκυρος. Δεν θα τον αποδεχθούμε ποτέ και δεν θα τον εφαρμόσουμε ποτέ.

1. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες τους νομιμοποιεί σαν πολιτική μειονότητα με ολέθριες συνέπειες, για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Το πρόβλημα είναι σαφές στην Θράκη ,την Ήπειρο, την Μακεδονία, και τα νησιά του Αιγαίου.Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εισαγώμενους πληθυσμούς στις περιοχές αυτές συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.



2.Κανένας, από όσους μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας, δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική Ιθαγένεια και να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα. Μπορεί στο πνεύμα του ανθρωπισμού και σύμφωνα με τις ανάγκες της Ελληνικής Οικονομίας να αποκτήσει «πράσινη κάρτα» για να εργαστεί νόμιμα. Μπορεί να νομιμοποιηθεί η διαμονή και η εργασία , όχι όμως και η είσοδος. Εάν νομιμοποιηθεί, η παράνομη είσοδος, τότε καταργούνται τα σύνορα.

3. Είμαστε ένα κοσμικό κράτος, που θα πρέπει να προσδιορίσει τα όρια της «θρησκευτικής ελευθερίας» και του νόμου. Δεν μπορεί στο όνομα των θρησκευτικών ελευθεριών, να γίνονται ανεκτές θεοκρατικές πρακτικές, που παραβιάζουν τους ελληνικούς νόμους και τα ατομικά δικαιώματα. Επομένως ή ελληνική νομοθεσία θα πρέπει να οριοθετεί τα όρια της «θρησκευτικής ελευθερίας» των μουσουλμάνων. Επειδή ο μουσουλμάνος αντικειμενικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ενσωματωθεί σε μια δυτική κοινωνία ο απαραίτητος χρόνος για να μπορεί να υποβάλλει αίτηση πολιτογράφησης, πρέπει να αυξηθεί σε 12 χρόνια.

4.Το σύστημα της διαφθοράς προέβλεψε τη δυνατότητα «μίζας» κατά την εξέταση των αιτήσεων. Η κρίση για τη γνώση της ελληνικής γλώσσας και την γνώση στοιχείων της ελληνικής Ιστορίας και πολιτισμού, πρέπει να γίνεται ενιαία, με εξετάσεις πανελλαδικού τύπου και με απρόσωπη βαθμολόγηση. Η σύνθεση των επιτροπών ιθαγένειας πρέπει να γίνεται με κλήρωση, και να πλειοψηφούν στην σύνθεση τους, οι «υπηρεσιακοί παράγοντες».

5.Τα παιδιά που γεννούν οι παράνομοι ή νομιμοποιημένοι μετανάστες στη χώρα μας ακολουθούν το νομικό καθεστώς των γονέων τους. Τα παιδιά του παράνομου, μένουν παράνομα στην Ελλάδα. Τα παιδιά του νομιμοποιημένου, έχουν δικαίωμα νόμιμης παραμονής. Μόνον όσοι έχουν ολοκληρώσει πανεπιστημιακές σπουδές έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την ελληνική υπηκοότητα.

Αναδημοσίευση απο http://deltio11.blogspot.com

1 comment:

Anonymous said...

ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ(ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ) ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ(Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ), ΝΑ ....ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΜΕ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ Ξ Ε Ν Ο Υ Σ....ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΩΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ( ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ-ΟΠΩΣ ΤΟ 1821-ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ(ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ....ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) Π.ΧΑΡΙΝ-ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ(ακομα) ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ(ΟΧΙ ΣΕ ΤΖΙΡΟ)-1000 ΣΗΜΕΙΑ ΕΜΕΙΣ,2 ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ(ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΑΥΤΟ(ΤΩΝ ΑΛΟΔΑΠΩΝ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ(ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΧΑΜΗΛΩΤΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ) Ο Λ Ε Σ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,Δ.ΥΠ/ΛΟΙ-ΣΥΝΤ/ΧΟΙ-ΜΙΣΘΩΤΟΙ-ΑΓΡΟΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΕΣ-ΤΕΧΝΙΤΕΣ-Ο Τ Α- Κ Α Τ Α Σ Κ Ε Υ Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ -Ε Τ Α Ρ Ε Ι Ε Σ-Δ. Ε Ρ Γ Α ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Χ Ρ Η Μ Α Τ Ο Δ Ο Τ ΟΥ Μ Ε Ν Α,(ΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΙΔΙΕΤΑΙΡΩΣ)ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ....ΒΙΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ( αφου δινουν ψιχουλα στους....(λαθρο)μεταναστες και εξοικονομουν το90% για τους εαυτους τους εις βαρος μας,με τις γνωστες κακοτεχνιες ΠΑΝΤΑ εις βαρος μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ, Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛ/ΚΕΣ-ΜΕΓ. Σ ΜΑΡΚΕΤ-ΚΙΝΕΖΙΚΑ.(ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ....ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΙΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ Η ΑΓΟΡΑ(ΚΙΝΕΖΙΚΑ-ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΜΕΓΑΛΑ.Σ.ΜΑΡΚΕΤ)....ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠ/ΣΕΩΝ,Γ Ι Α Τ Ι.... ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΤΑ 99,9% ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (οπως λεμε ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα) ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ,ΜΕΓΑΛΑ Σ. ΜΑΡΚΕΤ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ(ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ)ΧΑΝΟΝΤΑΣ Π.ΧΑΡΙΝ 30% ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΡΟ(ΣΥΜΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗ),ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΥΩ ΠΥΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ Π Ο Λ Υ Ε Θ Ν Ι Κ Ε Σ(ΤΥΧΑΙΩΣ....ΟΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ)ΚΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ 300 ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,Α Ρ Α ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ....ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1940,Η" ΤΟ 1821 ΜΕ....ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ....ΜΑΤ,Ε Υ Κ Ο Λ Α ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΜΕ.... ΜΥΑΛΟ(.....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails