Sunday, March 14, 2010

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Πολλοί Ελληνες γνώριζαν πριν ακόμη ανέβει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία οτι θα ακολουθήσει νεοταξικές πολιτικές. Ηξεραν οτι θα ακολουθούσε τις επιταγές των Παγκοσμιοποιητών που στοχεύουν στην διάλυση των εθνών και στην δημιουργία του ανθρώπινου «χυλού» για να εγκαθιδρύσουν την Παγκόσμια Κυβέρνησή τους.


Το ΠΑΣΟΚ για να ανέβει στην εξουσία χρησιμοποίησε ακραίο λαϊκιστικό λόγο. Ολοι θυμάστε τον Παπανδρέου να φωνάζει μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Οπως αποδείχτηκε μερικούς μήνες μετά, ο Παπανδρέου έλεγε ψέμματα.

Το ΠΑΣΟΚ όμως μας εξέπληξε με την ταχύτητα με την οποία προσπαθεί να επιβάλλει την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό στην ελληνική κοινωνία (αλήθεια πιστεύετε ακόμη οτι μας κυβερνά το ΠΑΣΟΚ; Είναι ξεκάθαρο οτι οι πραγματικοί κυβερνήτες της σημερινής Ελλάδος δεν είναι Ελληνες).

Ενω η χώρα βρίσκεται σε βαθιά οικονομική κρίση, δεν ψήφισαν ακόμη τα νέα οικονομικά μέτρα, πρόλαβαν όμως να ψηφίσουν επι της αρχής (και θα το περάσουν την Τρίτη) το νομοσχέδιο που θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια μέσα σε λίγα χρόνια παραμονής στην χώρα, σε όποιον μπαίνει νόμιμα ή παράνομα στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα φροντίζουν στα σχολεία να επιβάλλουν την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό και να μειώνουν τις διδακτικές ώρες που αναφέρονται στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Ετσι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τις συνειδήσεις των αυριανών Ελλήνων. Θέλουν να καλλιεργήσουν στα παιδιά μας το αίσθημα του Διεθνισμού και της Παγκοσμιοποίησης, ώστε να μην αντιδρούν στον αφελληνισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Στα πλαίσια λοιπόν του αφελληνισμού της εκπαίδευσης των ελληνοπαίδων, η υφυπουργός Παιδείας κ. Κάλερ, η οποία είναι εβραϊκής καταγωγής – διαβάστε εδώ, «προτείνει στα σχολεία να αφιερωθούν δυο (02) διδακτικές ώρες, την Παρασκευή 19 Μάρτιου 2010, προκειμένου να οργανωθούν σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, εκδηλώσεις από τους εκπαιδευτικούς με την ενεργό συμμέτοχη των μαθητών.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στα ζητήματα της παγκόσμιας ειρήνης, της διαφορετικότητας και της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων όλων των πολιτών που νόμιμα ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.»

Ενω τέτοιες ημέρες θα έπρεπε να γίνονται εκδηλώσεις στα σχολεία για τον τιτάνιο απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων απο τους Τούρκους, η Εβραία υφυπουργός παιδείας του ΠΑΣΟΚ προτείνει να γίνουν εκδηλώσεις για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ειρήνη και τα δικαιώματα των αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Μήπως είναι ώρα να προστατέψουμε τα παιδιά μας ΕΝΕΡΓΑ απο την Νεοταξική προπαγάνδα των διορισμένων μαριονετών του ΠΑΣΟΚ;


Σκεφτείτε τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η πλύση εγκεφάλου στα παιδιά των επόμενων γενεών.
ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η είδηση προέρχεται απο την ιστοσελίδα http://esos.gr



1 comment:

Anonymous said...

Να μην τους λέτε Έλληνες αλλά Ελληνόφωνους.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails